A Fiat 500X a Fiat család új kompakt crossovere. Nagyobb, erősebb, és az ütközésmegelőző rendszerrel, a Uconnect™ rádióval és navigációval, valamint az akár 170 lóerős motorokkal mindig akcióra kész!

Fiat 500X limitált szériás modellek most 700 000 Ft árelőnnyel! *

Látogasson el legközelebbi Fiat márkakereskedőjéhez, és próbálja ki stílusos új modellünket. Kérjen egyéni ajánlatot, és szerezze meg limitált szériás modelljeink egyikét!NAGYOBB, ERŐSEBB ÉS MINDIG AKCIÓRA KÉSZ!

 
           
  * Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Részletek az akcióban résztvevő Fiat márkakereskedésekben, illetve a fiat.hu weboldalon. Fiat 500X vegyes átlagfogyasztás: 4,1 – 6,7 l/100 km; CO2-kibocsátás: 109 - 157 g/km. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján, www.nkh.hu. 5 év garancia: 2+3 év, vagy 100 000 km futásig kiterjesztett garancia, a mindenkori ÁSZF feltételei alapján. A garancia feltételeiről tájékozódjon hivatalos márkakereskedéseinkben. A képek illusztrációk. A FCA Central and Eastern Europe Kft. fenntartja a jogot, az itt közölt adatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. FCA Central and Eastern Europe Kft., Madarász Viktor u 47 A-B., H-1138 Budapest.  

Közösségi oldal

 

Facebook

 

Twitter

 

Flickr

 

Youtube

 

Google +

 

Instagram

 

Pinterest