A Fiat 500X a Fiat család új kompakt crossovere. Nagyobb, erősebb, és az ütközésmegelőző rendszerrel, a Uconnect™ rádióval és navigációval, valamint az akár 170 lóerős motorokkal mindig akcióra kész!

Látogasson el legközelebbi Fiat márkakereskedőjéhez, és próbálja ki stílusos új modellünket. Kérjen egyéni ajánlatot, és szerezze meg limitált szériás modelljeink egyikét!NAGYOBB, ERŐSEBB ÉS MINDIG AKCIÓRA KÉSZ!

 
           
  * Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Részletek az akcióban résztvevő Fiat márkakereskedésekben, illetve a fiat.hu weboldalon. Fiat 500X vegyes átlagfogyasztás: 4,1 – 6,7 l/100 km; CO2-kibocsátás: 109 - 157 g/km. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján, www.nkh.hu. 5 év garancia: 2+3 év, vagy 100 000 km futásig kiterjesztett garancia, a mindenkori ÁSZF feltételei alapján. A garancia feltételeiről tájékozódjon hivatalos márkakereskedéseinkben. A képek illusztrációk. A FCA Central and Eastern Europe Kft. fenntartja a jogot, az itt közölt adatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. FCA Central and Eastern Europe Kft., Madarász Viktor u 47 A-B., H-1138 Budapest.  

Közösségi oldal

 

Facebook

 

Twitter

 

Flickr

 

Youtube

 

Google +

 

Instagram

 

Pinterest