Új Fiat 500

Design

A MÍTOSZOK LÉTREJÖNNEK. És változnak. Az eredeti 500-as modellhez képest merészség és csábítás társul divatos és mai megjelenése mellé.

KEDVES ÉS MERÉSZ EGYSZERRE

Az 500-as arcán huncut mosoly ül. Orra az új betétekkel, a híres logóval és a háromdimenziós hűtőrácsot körülölelő lökhárítóval mintha rákacsintana mindenkire, akinek tekintete arra téved. Még vonzóbb, még pozitívabb, még inkább 500. Az új, polielliptikus fényszórók, szinte megszólalnak és szertefoszlatják a sötétséget.  A LED technológiát használó új, dinamikus menetfényeket az 500-as logója ihlette, és a gépjárművet sötétben rögtön felismerhetővé teszik.

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN VONALAK ÉS STÍLUS

Az 500-as összetéveszthetetlen profilja nem változott, de a 2 értékes és új, könnyűfém keréktárcsának – a 15"-os fényes szürke és a 16"-os matt fekete, gyémánt hatású változatoknak – köszönhetően még jellegzetesebb lett. Az új 500-as dizájnját a két karosszériaszín teszi még látványosabbá: a modern és vidám pasztell Corallo piros, és a kifinomult eleganciát sugárzó Burgundy Opera bordó.

AZ EGYÉNISÉG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Az új designelemek, mint a ködlámpáknak és tolatólámpáknak otthont adó lökhárító krómozott díszléce, felhívják magukra a figyelmet. Ezek közé tartozik az új, hátsó lámpaegység is, mely tartalmazza a féklámpákat, tolató lámpákat és irányjelzőket, valamint keretként körbeöleli a karosszériát. Ez a szokatlan és merész megoldás kiválóan mutatja, hogy az 500 mindig képes megújulni, de jellegzetességét soha nem veszíti el.

500 GYŰJTEMÉNY

Senki nem volt még ilyen trendi. Az 500-as bemutatja új ruhatárát: 6 különböző minta áll rendelkezésre, hogy eleganciával, vidámsággal és humorral öltöztesse fel modelljét. Semmit nem bízunk a véletlenre: minden grafikai minta kombinálható az egyedi karosszéria színekkel és több típusban is rendelhető- KICSI (oldalra) vagy KÖZEPES (az övvonaltól fölfele, beleértve a tetőt, a motorháztetőt, a külső tükröket, az övvonalat, a csomagtartót és az ajtó paneleket).

LORD - KÖZEPES

Az angol elegancia örök sármja. Kicsit viccesen.

NAVY - KÖZEPES

A nyár szépségei tengerész stílusban.

COMICS - KÖZEPES

(piros/fekete vagy sárga/fekete) Színpompás és szórakoztató: Az 500-as olyan tőle, mint egy vicces rajzfilm figura.

CAMOUFLAGE – KÖZEPES

Határozott választás, mely még divatosabbá varázsolja az 500-ast.

Közösségi oldal

 

Facebook

 

Twitter

 

Flickr

 

Youtube

 

Google +

 

Instagram

 

Pinterest