Fiat 500 Anniversary

Új Fiat 500 60th Anniversary : a stílus forradalma

A Fiat 500-as modell 60. évfordulójának méltó megünneplésére született.
Fő jellemzői a finom érzékkel megálmodott külső, a múltidéző belső,
az 500-as családra jellemző egyediség és a legújabb technológia.
Minden apró részlete különlegességét és kiválóságát hangsúlyozza.
Minden idők legfiatalosabb 60-asa ez a limitált 500-as kiadás.

Kizárólag kabrió változatban elérhető.

Fiat 500 Anniversary

Design & külső

A 60-as évek stílusa köszön vissza
az új 500 Anniversary külső megjelenésében, mint például a bájos Bicolor külső és a króm betétek a motorháztetőn, valamint a visszapillantó tükör házánál.

Fiat 500 Anniversary

A 16’’-os fehér és gyémántfényű könnyűfém felnik króm kerékagy takarókkal és a szürke, elegáns vászontető mind az autó egyediségét és kiválóságát hangsúlyozzák.

Fiat 500 Anniversary

Boldogság szériafelszereltségként

Fiat 500 Anniversary

A műszerfal minden részlete egy remekmű, mely a 60-as évek életérzését támasztja fel.
Az új 500 Anniversary
megédesíti a hétköznapi utakat.

Fiat 500 Anniversary

A bőr minősége, a stílusos varrás és a kényelmes fogás csak néhány részlet, melyet az új 500 Anniversary kormánya mögött azonnal észrevesz.

Fiat 500 Anniversary

Az új 500 Anniversary modellben a legújabb technológia ad randevút a 60-as évek stílusának. Kövesse nyomon autója adatait a 7”–os TFT műszeregységen, mely tökéletesen
illeszkedik a műszerfal stílusához.
Az új 500 Anniversary a Uconnect™ Nav 7” érintőképernyős HD LIVE audiorendszerrel érkezik, melyen keresztül egyszerűen tudja fogadni telefonhívásait, üzeneteket válthat barátaival, megtalálhatja a leggyorsabb, célhoz vezető utat, valamint kedvenc zenéit is hallgathatja.

Fiat 500 Anniversary

Az igényes, elefántcsont színű bőr a váltógombon is megtalálható. Váltogathat a sebességfokozatok között, de ne változtasson a stílusán.

A 60-as évek stílusa, eleganciája

A belső a régmúlt idők eleganciáját idézi meg. Az elefántcsontszínű Frau bőr kárpit bordó szegéllyel a retro stílust hozza vissza. Boldogság szériafelszereltségként, ennek megfelelően minden széria, az automata klímaberendezést is beleértve. Az Anniversary plakett pedig mindig emlékezteni fogja, hogy egy kivételes, egyedülálló autóban ül.

Fiat 500 Anniversary

A középkonzolon elhelyezett plakett hangsúlyozza az exkluzivitást és emlékeztet arra, hogy csupán limitált kiadásban elérhető ez a kivitel.

Fiat 500 Anniversary

Az új 500 Anniversary minden részlete a 60-as évek hangulatának jegyében lett tervezve. Az exkluzív, „B” oszlopon elhelyezett logó ikonikus stílusa leleplezi retro oldalát.

Fiat 500 Anniversary

Az új 500 Anniversary arra lett tervezve hogy visszarepítsen a 60-as évekbe. A hivatalos logóval ellátott egyedi küszöbbetétek is bizonyítják a minden részletre kiterjedő gondoskodást.

Fiat 500 Anniversary

Minden részlet a színek, formák és anyagok részletes elemzésének eredménye. Az exkluzív szőnyegkészlet az új 500 Anniversary egyediségének újabb bizonyítéka.

Fiat 500 Anniversary

Biztonságban a fedélzeten

Fiat 500 Anniversary

Mint minden Fiat 500, az új 500 Anniversary is 7 légzsákkal rendelkezik szériában.

Fiat 500 Anniversary

A legújabb műszaki innovációk egy, a régmúlt által inspirált autóban. A visszagurulásgátló megkönnyíti az elindulást az emelkedőkön.

Fiat 500 Anniversary

Közösségi oldal

 

Facebook

 

Twitter

 

Flickr

 

Youtube

 

Google +

 

Instagram

 

Pinterest