Fiat 500C

EGYEDI ÉS GYÖNYÖRŰ KIALAKÍTÁS. A TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ.

A merész külső teljesen megújult belső teret takar, mely vonzóbb, elegánsabb és kifinomultabb, mint valaha. Az új 500C ismét számtalan meglepetést tartogat.

A TÖKÉLETESSÉG ALAPFELSZERELTSÉG

A műszerfal kialakítását az alapoktól átdolgoztuk, melynek köszönhetően az új fedélzeti technológiákkal tökéletes összhangot alkot. A krómozott elemek és a lekerekített kialakítású vezérlőszervek gyönyörködtetik a szemet.

Ám az új 500C nem csak szép, praktikus is: a műszerfalon új kesztyűtartó lett elhelyezve, valamint az új középkonzolon USB/Aux csatlakozók találhatók, a pohártartó pedig nagyobb, mint eddig volt.

MOST MINDENT ELLENŐRZÉSE ALATT TARTHAT

Az új, különleges kialakítású kormánykereket krómozott elemek díszítik. Az innovatív, 7"-os, digitális TFT kijelző lehetővé teszi, hogy a vezetés során szükséges összes információt figyelemmel kísérje, beleértve a kilométeróra adatait, a fordulatszámmérőt, a hőmérsékletet, a sebességváltásra figyelmeztető váltásjelzőt, a fedélzeti számítógépet, mellyel lekérdezhető az aktuális fogyasztás és a gépjármű aktuális hatótávolsága.

A DIVAT IHLETTE GÉPJÁRMŰ

Stílus, stílus, stílus és még több stílus. Az új 500-as belső terének anyagai és szövetei egyenesen a legdivatosabb kifutókról érkeztek.  Ez az élettel teli Prince of Wales kárpit gazdag színvilágú díszítőelemeivel, elegáns burgundi bőr borításával – melyet kék betétek tesznek változatossá – és klasszikus kialakításával a 60-as éveket idézi.

LEGYEN MINDEN ÚTJA KÉNYELMES

Hogy a komfort iráni elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztük, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek.

Közösségi oldal

 

Facebook

 

Twitter

 

Flickr

 

Youtube

 

Google +

 

Instagram

 

Pinterest