Fiat 500C

Design

A LEGENDA TOVÁBB ÉL. És változik. Az új 500C mindig is lenyűgöző volt, de most eredetibb és sugárzóbb, mint valaha.

A KEDVES ÉS MERÉSZ GÉPJÁRMŰ

Az 500-as arcán huncut mosoly ül.  Orra az új betétekkel, a híres logóval és a háromdimenziós hűtőrácsot körülölelő új lökhárítóval mintha rákacsintana mindenkire, akinek tekintete arra téved. Még vonzóbb, még pozitívabb, még inkább 500.

Az új, polielliptikus fényszórók, szinte megszólalnak és szertefoszlatják a sötétséget. A LED technológiát használó új, dinamikus menetfényeket az 500-as logója ihlette, és a gépjárművet sötétben rögtön felismerhetővé teszik.

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN VONALAK

Az 500-as összetéveszthetetlen profilja nem változott, de a 2 értékes és új, könnyűfém keréktárcsának – a 15"-os fényes szürke vagy a 16"-os matt fekete, gyémánt hatású változatoknak – köszönhetően még jellegzetesebb lett.

Az új 500-as dizájnját a két karosszériaszín teszi még látványosabbá: a modern és vidám pasztell Corallo piros és a kifinomult eleganciát sugárzó Burgundy Opera bordó.

A DIVATOSABB OLDAL

Hátul az új 500C lekerekített kialakítású, innovatív üveg hátsó szélvédővel van felszerelve, mely elektromos rendszerének köszönhetően kényelmesen nyitható. A tolótetőben kapott továbbá helyet a harmadik féklámpa és a hátsó spoiler. A design fontos részét képző spoiler három színben rendelhető: elefántcsontszínű, piros és fekete változatban. Az új designelemek, mint a ködlámpáknak és tolatólámpáknak otthont adó lökhárító krómozott díszléce, felhívják magukra a figyelmet. Ezek közé tartozik az új, hátsó lámpaegység is, mely tartalmazza a féklámpákat, tolató lámpákat és irányjelzőket, valamint keretként körbeöleli a karosszériát. Ez a szokatlan és merész megoldás kiválóan mutatja, hogy az 500C mindig képes megújulni, de jellegzetességét soha nem veszíti el.

Közösségi oldal

 

Facebook

 

Twitter

 

Flickr

 

Youtube

 

Google +

 

Instagram

 

Pinterest