Technológia

MultiAir

A MultiAir új elektrohidraulikus szelepvezérlési rendszer, amely közvetlenül a szívószelepek nyitásával szabályozza a motorba jutó levegő mennyiségét.

Több információ

TwinAir

Az új Fiat 500 kéthengeres TwinAir 500 motorja lenyűgöző: az első Fiat, amely e forradalmian új kéthengeres TwinAir benzinmotort megkapta.

Több információ

eco:Drive

Az eco:Drive a Fiat és Microsoft együttműködésének eredménye,egy szoftver amely megtanítja a sofőrt a környezetbarátabb vezetési stílusra. eco:Drive Live.

Több információ

Blue & Me

A hangutasításoknak köszönhetően a Bluetooth segítségével csatlakoztatott telefonját könnyedén kezelheti, anélkül, hogy a kormánykerékről levenné a kezét.

Több információ

Blue & Me TomTom

A Blue & Me továbbfejlesztésével született a Blue & Me TomTom, amely lehetővé teszi a maximálisan biztonságos vezetést. A klasszikus Blue & Me szoftver egy TomTom navigátoron keresztül kommunikál és navigál.

Több információ

Instant Nav

Az Instant Nav műholdas navigációs rendszer SD kártyás Európa térképpel, nagy febontású, 6,5“ kijelzővel és természetesen a Blue & Me™ valamennyi funkciójával.

Több információ

LPG

Az LPG (Liquefied Petroleum Gas), cseppfolyós gáz elsősorban propánból és butánból álló elegye, amellyel napjainkban takarékosan közlekedik több millió európai autós.

Több információ

CNG

Az első ok, amely az ember eszébe jut, vitathatatlanul a környezetvédelem. A nagynyomású földgáz jelenleg a legtisztább hagyományos üzemanyagot jelenti. A benzinnel összehasonlítva 25%-al alacsonyabb CO2 kibocsátást, 75%-al alcsonyabb CO kibocsátást és akár 80%-al alacsonyabb CH kibocsátást produkál.

Több információ

Dualogic

A DualogicTM kuplung nélküli automatizált sebességváltó, amellyel élvezheti a kényelmes és dinamikus utazást egyaránt.

Több információ

4x4: AWD

AWD – automatikusan kapcsolódó összkerékhajtás, hogy minden útviszonyok között biztonságosan haladhasson

Több információ

Traction+

Traction+: elektronikus differenciálzár

Segít a vonóerőt a jobban tapadó kerékhez juttatni csúszós útfelületen, a 4x4 meghajtásoknál alacsonyabb üzemeltetési költséggel.

Több információ

LSCM

A Fiat az utasok maximális biztonságának védelméért kibővítette kínálatát aktív biztonsági LSCM elemekkel: alacsony sebességű városi ütközésmegelőző rendszer

Több információ

UConnect

A Uconnect az 5“ vagy 8,4“-os érintőképernyőn keresztül egyesíti az összes multimédiás (telefon, zeneljátszó, stb.) feladatot

Több információ

Beats HiFi rendszer

A Fiat hangmérnökei a Beats alapítóival - Dr. Dre legendás rapperrel és producerrel együttműködésben fejlesztették ki a Beats Hifi rendszert.

Több információ

Közösségi oldal

 

Facebook

 

Twitter

 

Flickr

 

Youtube

 

Google +

 

Instagram

 

Pinterest