Blue&Me TomTom

Könnyebb és biztonságosabb kommunikáció a gépkocsiban.

A Blue&Me™ alkalmazások biztonságos kommunikációt és szórakoztató utazást biztosítanak a Microsofttal közös együttműködés eredményeként.

A kormányon lévő kezelőszerveknek és a hangutasításoknak köszönhetően a Bluetooth segítségével csatlakoztatott telefonját könnyedén kezelheti, anélkül, hogy a kormánykerékről levenné a kezét.
A Blue&Me™ segítségével könnyen fogadhat hívásokat, kezdeményezhet telefonkönyvéből hívásokat, meghallgathatja a bejövő szöveges üzeneteket és természetesen az USB vagy AUX bemenetekről MP3 formátumban zenét is hallgathat.

A Blue&Me további fokozata a maximális szabadság érzetet és biztonságos vezérlést lehetővé tévő Blue & Me TomTom, mely a TomTom navigációs egységet is tartalmazza. Ez a műszerfalon, az ún. My-port tartóban van elhelyezve, amely nemcsak ideális rögzítést, hanem töltést is biztosít a navigátornak. Ezáltal megszűnnek a vezetékekkel és a szélvédőről leeső tapadókoronggal kapcsolatos problémák.

A Blue&Me Tom-Tom képernyője igazi multimédiás központtá válik, hiszen a navigálás mellett itt is megjelenítheti a fedélzeti számítógép adatait, az érintőképernyőn keresztül kezelheti telefonját és a csatlakoztatott pendrive-ot is.

További előnye az integrálása a gépkocsi egyes funkcióival  - a navigáció kijelzőjén megjeleníthetőek a fedélzeti számítógép adatai, sőt maga a rendszer is felajánlja az útvonalat a legközelebbi üzemanyagtöltő-állomáshoz a tank alacsony üzemanyag-szintje esetén. Az sem fordulhat elő, hogy a Blue & Me TomTom tolvajok áldozatává váljon  - mindig könnyen kiemelhető és hordozható a vezető által. A navigációs utasításokat a rendszer hangutasítások vagy a kormányon található gombok segítségével fogadja, tehát használata nemcsak hasznos, de roppant biztonságos is.

Szoftver aktuális verziója

A Blue&Me 5.5 aktuális verziója innen letölthető: http://vodfiat.it.edgesuite.net/update_5_5_bme.zip.
A frissítési utasítások letölthetőek itt.

A Blue&Me™  a Bluetooth technológiával ellátott modern telefonok többségével kompatilibis.
A kompatibilis mobiltelefonok listája itt.

Frissítéssel kapcsolatos kérdések vagy problémák esetén forduljon a Fiat márkaszervizeihez.

Közösségi oldal

 

Facebook

 

Twitter

 

Flickr

 

Youtube

 

Google +

 

Instagram

 

Pinterest