Blue&Me

A Fiat kiemelt figyemet fordít az új technológiák kutatására és fejlesztésére, amelyek nélkül napjainkban hosszútávon nem lehet sikereket elérni. Nagy hangsúlyt fektet a teljesítményre, környezetvédelemre és a biztonságra is. Ismerje meg közelebbről a Blue&Me technológiáját.

Könnyebb és biztonságosabb kommunikáció a gépkocsiban.

A Blue&Me™ alkalmazások biztonságos kommunikációt és szórakoztató utazást biztosítanak a Microsofttal közös együttműködés eredményeként.

A kormányon elhelyezett kezelőszerveknek és a hangutasításoknak köszönhetően a Bluetooth segítségével csatlakoztatott telefonját könnyedén kezelheti, anélkül, hogy a kormánykerékről levenné a kezét. A Blue&Me™ segítségével könnyen fogadhat hívásokat, kezdeményezhet telefonkönyvéből hívásokat, meghallgathatja a bejövő szöveges üzeneteket és természetesen az USB vagy AUX bemenetekről MP3 formátumban zenét is hallgathat.

Telefonkihangosító rendszer

A kihangosító rendszer a Blue&Me™ része, amely speciális technológiát használ hangjának felismeréséhez, hosszadalmas beállítások nélkül.
A  telefon Blue&Me™ rendszerrel való párosítását követően  hangutasítások segítségével azonnal fogadhatóak a telefonhívások és hívhatóak a telefonkönyvben található névjegyek. A Blue&Me™ -nek köszönhetően tökéletesen uralja a telefonját, anélkül, hogy kezét levenné a kormányról, mivel a műveletek többsége hangutasítások segítségével is elérhető. A Blue&Me™ -vel akár 5 különböző telefon párosítható,  tehát a vezetőváltás már nem jelent tovább probélmát a gépkocsiban. Több telefon egyidejű meglétének esetén a gépkocsiban az utoljára csatlakoztatott kerül kiválasztásra.

Közösségi oldal

 

Facebook

 

Twitter

 

Flickr

 

Youtube

 

Google +

 

Instagram

 

Pinterest