UConnect

Az érintőképernyős Uconnect multimédia rendszer lehetővé teszi a gépikocsi összes médiákkal kapcsolatos rendszerének irányítását: rádió, mobiltelefon, MP3 lejátszók, vagy i-Pod. A rendszert úgy tervezték, hogy az egyes berendezések csatlakoztatása tökéletesen egyszerű és gyors legyen.

A Uconnect rendszeren keresztül rádiót hallgathat vagy mobiltelefonjáról meghallgathatja kedvenc zenéit. A hangutasításoknak és a kormányon található vezérlőgomboknak köszönhetően telefonálhat és meghallgathatja beérkező üzeneteit anélkül, hogy a kormányró levenné a kezét. A rendszerbe integrált telefonkihangosító közreműködésével a Facebook-on vagy a Twitteren keresztül kommunikálhat, vagy szerezhet be információt a közlekedésről vagy időjárásról

eco:Drive LIVE

Az érintőképernyőn keresztül megtekinthetőek valós időben az eco:Drive LIVE információi is. Ez a szoftver az eco:Drive alkalmazás legújabb, a Fiat által 2009-ben kifejlesztetett verziója, amely eddig 80 000 felhasználót szólított meg. A rendszer képes a vezető vezetési stílusának kielemzésére és tanácsadásra annak javítása érdekében. Ennek köszönhetően akár 16 százalékos üzemanyagfogyasztás és CO2 kibocsátás csökkenés érhető el. A rendszer valós időben képes a vezetési stílus kiértékelésére, ezáltal a vezető azonnal javíthatja azt. Valamennyi, a vezetésre vonatkozó adat pendrive-ra vagy a telefon memóriájába másolható. Az eredmények elemzését követően a PC-n a vezető személyre szabott tippeket kap a vezetési stílus javítására, amelynek köszönhetően jelentős CO2 kibocsátás csökkenés és üzemanyagmegtakarítás érhető el.

UConnect navigátor

A UConnect rádió kiegészíthető a TomTom-mal együttműködésében készített navigáció funkcióval. Az egyszerű és ösztönös rendszer  45 európai ország térképét tartalmazza és jeleníti meg az 5 colos színes érintőképernyős kijelzőn, akár hangutasításokkal.
A navigáció IQ Routes funkcióval is rendelkezik: a leggyorsabb útvonal kiszámítása az átlagsebesség alapján. Ezen kívül az Advanced Line Guidance funkcióval is beépítésre került: út-és autópálya kereszteződések egyszerűsített megjelenítése, amelyek segítenek a vezetőnek a megfelelő sáv kiválasztásában. A rendszer szintén időben figyelmeztet a kihelyezett sebességmérőkre.

Öröm az utazás a tökéletes segítővel, a UConnect Nav rádióval!

Közösségi oldal

 

Facebook

 

Twitter

 

Flickr

 

Youtube

 

Google +

 

Instagram

 

Pinterest