Tesztvezetés

:*
:*
:*
:
:*
 
 
 
:
Bács-Kiskun Baranya Békés Borsod-Abaúj-Zemplén Budapest Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Jász-Nagykun-Szolnok Heves Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala
Kattintson a térképre, válassza ki a régiót
majd a Fiat kereskedőt, ahol tesztvezetni szeretne.
A márkakereskedés értékesítői két munkanapon belül keresni
fogják a tesztvezetés időpontjának egyeztetése céljából.



ADATKEZELÉSI HOZZÁJÁRULÁS
az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: „Törvény”) 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján

A személyes adatok kezeléséről szóló Tájékoztató elolvasása után az alábbi ikonra való kattintással

Ezennel megerősítem, hogy a Tájékoztató elolvasását követően a FCA Central and Eastern Europe Kft. (székhely: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47., nyilvántartva: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság, cégjegyzékszám: 01-09-167595, a továbbiakban: FCA Central and Eastern Europe Kft.) részére hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy

megtekintéséhez több információ

a. személyes adataimat kezelje az alábbi körben: titulus, családi- és utónév, lakcím, e-mail cím, telefonszám (a továbbiakban együttesen, mint: „személyes adat”) azon tevékenységek végzése céljából, mint (i) marketing és promóciós tevékenység, (ii) profilalkotási tevékenység, (iii) kutatási tevékenység, az alábbiakban rögzítettek szerint:

(i) Marketing és promóciós tevékenység: a Tájékoztató szerinti adatkezelési mód, azaz nyomtatott, automatikus vagy elektronikus formában, különösen postai úton vagy e-mailben, telefonon (beleértve az automata telefonhívást, SMS-t, MMS-t stb.), faxon vagy bármely más elektronikus csatornán (pl. weblap, mobilalkalmazás), marketing és/vagy promociós információ szolgáltatás céljából, a Tájékoztatóban (d) pont) meghatározott harmadik személyek által végzett marketing vagy promóciós tevékenységben való részvétel;
(ii) Profilalkotási tevékenység: a – többek között – a magatartásra, fogyasztási hajlamra, vezetési szokásra és a weboldalak használatára vonatkozó profil megalkotása (Tájékoztató c) pont);
(iii) Kutatási tevékenység: a kiválasztott szolgáltatással (Tájékoztató a) pont) kapcsolatos tevékenységek, piackutatások elvégzése (Tájékoztató b) és d) pont);

b. személyes adataimat közölje a FCA Central and Eastern Europe Kft-vel kapcsolatban álló, a Tájékoztató d) pontjában meghatározott harmadik személyekkel, úgy mint Fiat Chrysler Automobiles N.V., FCA Italy S.p.A., FCA Central and Eastern Europe Kft-vel kapcsolatban álló Hivatalos Márkakereskedők és Hivatalos Márkaszervízek felé, a Tájékoztató d) pontjában meghatározott marketing és promóciós célú adatkezelés végett, az ott említett feldolgozási módszerek alkalmazásával, azaz nyomtatott, automatikus vagy elektronikus formában, különösen postai úton vagy e-mailben, telefonon (többek között automata telefonhívással, SMS-ben, MMS-en stb.), faxon vagy bármely más elektronikus csatornán (pl. weblap, mobilalkalmazás);

c. személyes adataimat továbbítsa EU tagországokba vagy EU tagországokon kívüli országokba, ideértve az USA-t, a FCA Central and Eastern Europe Kft., a FCA Central and Eastern Europe Kft.-vel kapcsolatban álló harmadik személyek (Tájékoztató d) pont) által végzett adatfeldolgozói tevékenységgel összefüggésben;

d. reklámanyagokat, továbbá kereskedelmi és marketing információt küldjön, termékek és szolgáltatások vonatkozásában közvetlen értékesítési tevékenység végzésében vagy interaktív kereskedelmi kommunikáció folytatásában részt vegyen, elektronikus kommunikáció, azaz e-mail, szöveges üzenet, telefon, fax útján, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (1) bekezdésében foglaltakkal összhangban.

Az alábbi ikonra kattintással ezennel kijelentem, hogy a Törvény 14. és 15. §-ban foglalt valamennyi jog, ideértve különösen, de nem kizárólagosan a személyes adataim kezeléséről való tájékoztatáshoz, személyes adataim helyesbítéséhez, - a kötelező adatkezelés kivételével – személyes adataim törléséhez vagy zárolásához való jog vonatkozásában a FCA Central and Eastern Europe Kft. tájékoztatott.
Az alábbi ikonra kattintással ezennel kijelentem, hogy személyes adataimat önként adtam meg, valamint, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom (i) írásban, a FCA Central and Eastern Europe Kft-nek (1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47.) címezve, vagy (ii) e-mail útján (tárgy: „adattörlés”), a customercare.HU@fiat.com e-mail címre, vagy (iii) telefonon keresztül a +36 80 10 10 80 telefonszámon. Ezennel tudomásul veszem, hogy a visszavonás a FCA Central and Eastern Europe Kft. fenti címére, illetve a fenti e-mail címre történő érkezésével hatályosul.
Jelen hozzájárulásomat az általam a fentiek szerint elfogadott tevékenységek végzésének idejére adom.

A KÜLDÉS gomb megnyomásával megerősítem, hogy kérem a Tájékoztató a) pontjában foglalt Szolgáltatást, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a Tájékoztatóban említett kezelési módok alkalmazásával, a Szolgáltatás céljaira kezeljék.

Amennyiben nem kívánja, hogy a jövőben ajánlattal megkeressük, úgy ezt bármikor kérheti (i) írásban, a FCA Central and Eastern Europe Kft-nek (1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47.) címezve, vagy (ii) e-mail útján, a customercare.HU@fiat.com e-mail címre, vagy (iii) telefonon keresztül a +36 80 10 10 80 telefonszámon.



Közösségi oldal

 

Facebook

 

Twitter

 

Flickr

 

Youtube

 

Google +

 

Instagram

 

Pinterest