Skip to content Skip to navigation
AKÁR 460 KM-ES VÁROSI HATÓTÁV

AKÁR 460 KM-ES VÁROSI HATÓTÁV

AKÁR 460 KM-ES VÁROSI HATÓTÁV

Kombinált WLTP ciklus szerint akár 320 km hatótáv

SHERPA MÓD

Segít, hogy biztosan elérd célállomásodat

GYORSTÖLTÉS

A napi teljes futásteljesítményhez (50 km) elegendő energia 5 perc töltés alatt.
*Information related to the 320 km battery

AKÁR 460 KM-ES VÁROSI HATÓTÁV
A KÖVETKEZŐ SZINTŰ VÁROSI AUTÓ

A LEGJOBB BIZTONSÁGI RENDSZEREK

Az új technológiáknak köszönhetően az új 500-as minden eddiginél biztonságosabb. A Fiat vezetéstámogató rendszere a torlódássegéddel kiegészülve minden helyzetben segíteni fog. Mostantól a jármű képes automatikusan megtartani az előtte haladótól a távolságot, magától gyorsít és fékez, és a sáv közepén tart sebességtől és forgalmi helyzettől függetlenül.

TAPASZTALD MEG A HANGZÁS MŰVÉSZETÉT

A Fiat felkérésére a JBL mérnökeivel együttműködve a nagyszerű művész, Andrea Bocelli olyan prémium hangrendszert alkotott, amely tökéletes társad lesz az utazások során.

KÜLÖNBÖZŐ HELYSZÍNEK, MÉG TÖBB ÉLMÉNY

Négy “virtual venue”, négy egyedi hangzás, megannyi módja annak, hogy élvezd az utazást. A valódi hangélmény érdekében a teljes JBL hangrendszert úgy hangoltuk, hogy a lehető legjobb akusztikát és hangot biztosítsa a legtöbb stílusú zenének, vagy podcastnek.

A My Music Room egy személyre szóló koncert közelségét és intimitását hozza el. Mintha a művész ott lenne előtted, és a My Recording Studio olyan széles spektrumú hangzást, lenyűgöző akusztikát biztosít, mintha egy stúdióban ülnél. Helyezd magad a pisai G. Verdi Operaházba, hogy megtapasztald egyedi hangulatát, vagy vidd magaddal a zene iránti szeretetedet a My Open Air Arénába és tapasztald meg kedvenc művészed tehetségét.

A SZELLŐ CSENDES CIRÓGATÁSA

Az új 500-as hangélményét a kreatív olasz lelkület inspirálja.
A SZELLŐ CSENDES CIRÓGATÁSA
A SZELLŐ CSENDES CIRÓGATÁSA
HASONLÍTSD ÖSSZE A HANGOKAT
Hallgasd meg a kreatív olasz lelkületet
Hallgass meg egy másik elektromos autót
ÚJ 500
KULCS BE
KULCS KI

Új (500)RED

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK?

A felhasznált képek csak illusztrációs célzatúak, néhány olyan verziót, felszereltségi szintet, kiegészítőt és/vagy funkciót mutat, amely csak extraként rendelhető. Az opcióként elérhető vászontető műszaki, vagy kereskedelmi okokból különböző lehet, és csak raktáron lévő autókon lehet elérhető.