Skip to content Skip to navigation
Placeholder image

KAPCSOLÓDÁS

KAPCSOLÓDÁS

Az új Fiat 500 «la Prima» Cinerama infotainment rendszere 10,25”-os kijelzővel rendelkezik, így mindig szem előtt lesz. Ultragyors Bluetooth-csatlakozásával minden autóban ülő hozzá tud kapcsolódni az elindítástól számított 5 másodpercen belül. Az okostelefonokéhoz hasonló kezelőfelület teljesen személyre szabható, így a rendszer használata mindig egyszerű és kényelmes marad. A Fiat 500 «la Prima» modellben vezeték nélküli telefontöltésre is lehetőséged lesz.

TELEFONTÜKRÖZÉS

A Uconnect™ infotainment rendszer új, 10,25”-os érintőképernyőjéhez könnyedén csatlakoztathatod okostelefonodat, akár vezeték nélkül is. Ez a legokosabb, és legbiztonságosabb módja telefonod vezetés közbeni használatának. Kérhetsz navigációt, kezelheted hívásaidat és üzeneteidet, hallgathatod a zenéidet, vagy podcasteket, és figyelmedet semmi nem vonja el a vezetéstől.

AZ 500-ASOD AZ OKOSTELEFONODON

Az 500 «La Prima» többféle, a legmodernebb csatlakoztatott szolgáltatást nyújta majd a fedélzeten és az autón kívül is. A “FIAT all-in” alkalmazással bárhol, bármikor vezérelheted az új 500-ast. Ismerd meg az összes funkciót.

My eCharge

A My eCharge funkcióval a hamarosan bemutatkozó 500 La Prima tulajdonosai számos olyan szolgáltatást vehetnek igénybe, amelyek az elektromos töltést kezelik. A Fiat alkalmazással könnyedén találhatsz nyilvános töltőállomást, emellett kezelheted a töltést is. A My eWallbox alkalmazással az otthoni Wallbox töltődet kezelheted, telefonodhoz kapcsolt Wallboxodat pedig akár távolról is vezérelheted.

MY REMOTE

A My Remote alkalmazással kiderítheted, hol hagytad az 500 «La Prima» modellt, sőt, az applikáción keresztül tudod majd kezelni a zárakat, ellenőrizheted a töltöttségi szintet, beállíthatod a következő töltés időpontját, és a belső hőmérsékletet is.

MY NAVIGATION

Soha nem volt még ilyen egyszerű odatalálni célállomásodra. A My Navigation szolgáltatással a FIAT all-in alkalmazásból egyetlen érintéssel oszthatod meg útitervedet az autóval. A hamarosan bemutatkozó új 500 «La Prima» infotainment rendszere azonnal megmutatja neked az érintőképernyőn a célállomást, a tervezéshez figyelembe veszi, és meg is mutatja a valós forgalmi helyzetet, a telepített sebességmérő kamerákat és a töltési helyeket is. A térképek frissítése mindig gördülékeny lesz.

MY ASSISTANT

Bármerre is visz az utad, a My Assistant mindig vigyázni fog rád. A hamarosan bemutatkozó 500 «La Prima» vészhívást tud kezdeményezni a mennyezeti lámpához telepített vészgomb* megnyomásával, az autó érintőképernyőjén, vagy a FIAT all-in alkalmazáson keresztül pedig azonnal felveheted a kapcsolatot az asszisztenciával.


* Vészhívást nem lehet az érintőképernyőn, vagy a mobilalkalmazáson keresztül kezdeményezni.

MY CAR

Mindig is érdekelt mi zajlik a motorháztető alatt? A My Car szolgáltatással ezen túl valós időben értesülhetsz autód státuszáról. A FIAT all-in alkalmazásban, vagy az infotainment rendszer érintőképernyőjén keresztül ellenőrizheted a guminyomást, a kilométerszámláló állását, a karbantartási naplót. A hamarosan bemutatkozó 500 «La Prima» semmit nem rejt el előled.

MY ALERT

Egy szem mindig rajta lesz a hamarosan bemutatkozó 500 «La Prima» modellen. Abban az esetben, ha bármi történne az autóval, a FIAT all-in alkalmazás azonnal push üzenetet küld az okostelefonodra. Ha megpróbálják ellopni, akkor azonnal felveheted a kapcsolatot az operátorral, aki nyomon követi az autót, és segít a rendőrségnek megtalálni autódat.*

* My Alert egy opcionális szolgáltatás az új 500 «la Prima» modellen

MY WI-FI

A My Wi-Fi szolgáltatással otthonod kényelmét csempészheted az új Fiat 500 «La Prima» fedélzetére. Ezzel a termékkel autód Wi-Fi hotspottá válik, amelyre akár több eszközt is csatlakoztathatsz. Az ingyenes próbaidőszaknak köszönhetően minden utas netezhet, hallgathat zenét, nézhet online tartalmakat, vagy dolgozhat.

UCONNECT SZOLGÁLTATÁSOK

A Uconnect szolgáltatásoknak köszönhetően új Fiat 500-asod mindig csatlakoztatva van. Így mindig biztonságosan vezethetsz, és autód fő funkcióit távolról is eléred.