INFOTAINMENT

  Az új Cinerama infotainment rendszer 10,25”-os kijelzővel mindig kristálytiszta és szélesvásznú képet ad. Az ultragyors Bluetooth csatlakoztatással bármilyen okostelefon képes az ajtónyitástól számított 5 másodperc alatt a rendszerre kapcsolódni. A kezelőfelület könnyen használható, intuitív, és személyre szabható, így a vezető a képernyőn olvasható információkat a saját ízlése szerint rendezheti el. A „Hey Fiat” kimondásával a rendszer hangvezérléssel is irányítható, és képes megtanulni a vezető akcentusát.
  Az új Cinerama infotainment része egy teljesen integrált navigációs rendszer is, amely képes megjeleníteni a legfrissebb, 30 másodpercenként frissülő forgalmi információkat. A dugófigyelő emellett értesít a kihelyezett sebességmérőkről, az e-töltőállomásokról, és az időjárási helyzetről is. A 3D-s térkép a 7”-os központi kijelzőn is megjeleníthető.
  Okostelefonodat most már vezeték nélkül csatlakoztathatod, és tükrözheted a kijelzőre. Az új 500 Icon 3+1 fedélzetén vezeték nélküli töltő is a rendelkezésedre áll.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENT

  VEZETÉK NÉLKÜLI CSATLAKOZÁS

  Mostantól okostelefonodat vezeték nélkül is csatlakoztathatod és használhatod a 10,25”-os Uconnect™ érintőképernyőn keresztül is, akár hangutasításokkal is. A vezeték nélküli telefontükrözés okosabb, használata biztonságosabb. Kérhetsz navigációt, kezelheted hívásaidat és üzeneteidet, hallgathatod kedvenc zenéidet, hangoskönyveidet, podcastjeidet is, és semmi nem fogja elvonni a figyelmed a vezetésről.