Skip to content Skip to navigation

  KAPCSOLÓDÁS

  Az  500 La Prima by Bocelli 3+1 fedélzetén számos innovatív szolgáltatás áll rendelkezésedre a fedélzeten, vagy távoli elérésben, köztük a Fiat mobilalkalmazás. A FIAT applikációval 500-asodat bárhol, bármikor eléred. Ismerd meg a funkciókat.

  MY ASSISTANT

  A My Assistant szolgáltatással mindig biztonságban leszel. Az új 500 La Prima by Bocelli 3+1 a mennyezetvilágítás mellé telepített gomb segítségével* képes vészhívást kezdeményezni, az érintőképernyőn keresztül is felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, vagy kérhetsz assistance szolgáltatást műszaki hiba esetén.

  *A My Assistant széria felszereltség

  * A vészhívást az érintőképernyőn, vagy az alkalmazáson keresztül nem, csak a nyomógomb megnyomásával indíthatod el.

  MY REMOTE

  A My Remote alkalmazással okostelefonodon keresztül is kapcsolatba léphetsz az autóval és vezetéstechnikai tanácsokat is kaphatsz. A mobilalkalmazáson keresztül megismerheted vezetésed Eco pontját és tippeket kaphatsz arra, hogyan maximalizáld az akkumulátor vezetés közbeni újratöltését. A My Remote segítségével akár távolról is kezelheted a zárakat, az oldalsó ablakokat, gyújtásra tehet az autót és az akkumulátor töltöttségét is ellenőrizheted. Sőt, az előklimatizálást is beállíthatod, az At-Home Digital Assistant segítségével hangutasításokat is adhatsz.

  *A My Remote széria felszereltség

  MY CAR

  Kíváncsi vagy, mi zajlik a karosszéria alatt? A My Car funkcióval valós idejű információkhoz juthatsz autód helyzetéről és arról, mi történik. Nyomon követheted a guminyomást, megnézheted a kilométerszámlálót, és a karbantartási értesítőket is. Csak nyisd meg a FIAT alkalmazást, vagy nézd meg az adatokat az érintőképernyőn. Az új 500 La Prima by Bocelli 3+1 semmit nem rejt el előled.

  *A My Car széria felszereltség

  MY NAVIGATION

  Soha nem volt még ilyen könnyű a célállomásodra navigálni. A My Navigation funkcióval egyetlen érintéssel megoszthatod az autó fedélzeti rendszerével a FIAT alkalmazásban megtervezett útvonalat. Az új EV routing funkcióval tippeket és javaslatokat kaphatsz arról, hogyan tudod leghatékonyabban elérni úticélod és minden elektromos töltőpont felkerül az útvonaladra. Az új 500 La Prima by Bocelli 3+1 infotainment rendszere azonnal megmutatja a célállomásod, a sebességmérő kamerák helyzetét, a tervezéskor élő forgalmi és időjárási adatokat használ és megjeleníti a hatótávot is. Sőt, az érintőképernyőn és a FIAT mobilalkalmazásban lehetőséged van a hatótávolságon belüli célállomásokat beállítani.

  *A My Navigation széria felszereltség

  MY WI-FI

  A My Wi-Fi funkcióval az új 500 La Prima by Bocelli 3+1 egy Wi-fi hotspottá válik, amelyre legfeljebb 8 eszköz tud rácsatlakozni, így utastársaid bármikor szörfözhetnek egyet az interneten, vagy megnézhetik kedvenc videóikat.

  *2021 januárjától elérhető funkció

  MY ALERT

  Egy szem mindig gondosan ügyel majd új 500 La Prima by Bocelli 3+1-re. Abban a szerencsétlen esetben, ha valami probléma merül fel, a FIAT alkalmazás azonnal értesítést küld okostelefonodra. Ha ellopták az autót, akkor keresd fel ügyfélszolgálatunkat, és a rendőrség segítése érdekében bekapcsolják a nyomkövető funkciót*.

  *A My Alert opciós szolgáltatás.