Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Az új Fiat 500 La Prima by Bocelli 3+1 Cinerama infotainment rendszere 10,25”-os kijelzővel mindig kristálytiszta és szélesvásznú képet ad. Az Andrea Bocelli közreműködésével hangolt JBL prémium hangrendszernek köszönhetően páratlan zenei élményben lehet részed minden utazás során. Ne feledd, az új, ultragyors Bluetooth-csatlakozással az ajtónyitástól számítva 5 másodperc alatt már a fedélzeti rendszerhez csatlakozik okoseszközöd. Az okostelefonokéhoz hasonló kezelőfelület személyre szabható, nagyban könnyíti az infotainment rendszer használatát. Beszédfelismerőjét a „Hey Fiat” vezényszóval aktiválhatod.

  INFOTAINMENT

  MESTERI HANGZÁS

  A mester Andrea Bocelli által hangolva a JBL prémium hangrendszere tökéletes társad lesz az utazások során. Négy, különböző hangzási beállítással rendelkező helyszín közül választhatsz. Két magassugárzó, két középsugárzó, két szélessávú hangszóró, egy mélysugárzó és egy JBL erősítő gondoskodik a mindenkit meggyőző hangzásról.

  #1 My Music Room

  Alakítsd az új 500 La Prima by Bocelli modelled meghitt zenei élménnyé. A hangzási beállításokat meleg hangok határozzák meg, amelyek közeli és személyes érzetet adnak, bármilyen zenét is hallgatsz.
  A legkiválóbban az unplugged, akusztikus, pop és hip-hop zenékhez illik.

  “Mint a kedvenc otthoni zenehallgató szobám: kényelmes hely, amely a zenei kiválóság tere” - Andrea Bocelli

  #2 My Recording Studio

  Merülj el a kedvenc zenészed, vagy podcasted hangzásvilágában. Tapasztald meg az akusztika nagyszerűségét és beállításait, amelyek segítségével elszigetelheted magad a világtól.
  Mintha egy stúdióban lennél. A legjobb jazz, blues, kamarazene, vagy podcast hallgatásához.

  “A saját stúdióm hangzása. Egy intim szféra művészeknek létrehozva a tökéletesség hajszolására.” - Andrea Bocelli

  #3 G. Verdi Opera House, Pisa

  Hallgass zenét úgy, mintha mindig te ülnél a legjobb hangzást biztosító ülésben. Érezd át egy élő koncert hangulatát, ahogy közvetlenül a zenekarral szemben ülsz.
  A legjobb élő zenekari művek, opera és élő zenekari filmzenék hallgatásához.

  “A Verdiben debütáltam, ami a világ egyik legjobb helyszíne. Teljes egészében feltérképeztük a hangzását és most elhoztuk azt” - Andrea Bocelli

  #4 My Open Air Arena

  Alakítsd át az új 500 La Prima by Bocelli modell hangzását egy stadion összetéveszthetetlen varázsára. Halld ki a különbségeket és tapasztald meg, milyen érzés egy koncert kellős közepén állni.
  A legjobb választás élő koncertek hallgatásához.

  “Ezt a hangzás a saját toszkán Teatro del Silenzio amfiteátrum világa ihlette, ahol a természet békessége társul a szabad ég alatti koncertek erejével” - Andrea Bocelli

  CINERAMA INFOTAINMENT

  VEZETÉK NÉLKÜLI CSATLAKOZÁS

  Mostantól okostelefonodat vezeték nélkül is csatlakoztathatod és használhatod a 10,25”-os Uconnect™ érintőképernyőn keresztül is, akár hangutasításokkal is. A vezeték nélküli telefontükrözés okosabb, használata biztonságosabb. Kérhetsz navigációt, kezelheted hívásaidat és üzeneteidet, hallgathatod kedvenc zenéidet, hangoskönyveidet, podcastjeidet is, és semmi nem fogja elvonni a figyelmed a vezetésről.

  VEZETÉK NÉLKÜLI ANDROID AUTO™

  Az új 500 La Prima by Bocelli 3+1 az AndroidAuto™ telefontükrözéssel is kompatibilis, és a támogatott eszközökkel most már vezeték nélkül is csatlakozhatsz. Amint ez megtörténik, a 10,25”-os érintőképernyőn felhasználóbarát kezelőfelületen jelenik meg telefonod tartalma. Kezelheted a zenéidet és üzeneteidet, hívásaidat, a Google Maps-szel valós idejű forgalmi információkon alapuló navigációt kérhetsz, és semmi nem zavar majd a vezetésben.