Skip to content Skip to navigation

  CSOMAGOK

  HEATED WINDSHIELD

  FŰTÖTT SZÉLVÉDŐ

  A jeget és párát a fűtés, vagy a légkondicionáló bekapcsolása nélkül tudod eltávolítani. Ezzel energiát takarítasz meg, és hamarabb élvezheted a szabad kilátást.

  FIRST ROW HEATED SEATS

  FŰTÖTT ÜLÉSEK

  Közeleg a tél. Tartsd magad melegen.

  HEATED WINDSHIELD

  ELSŐ HÁTSÓ, OLDALSÓ PARKOLÓRADAR

  Az első és hátsó lökhárítókba épített szenzorok érzékelik, ha túl közel kerül egy akadály, erről figyelmeztetik a vezetőt, így megelőzhetők a kisebb balesetek.  

  FIRST ROW HEATED SEATS

  HOLTTÉRFIGYELŐ

  A szenzor képes érzékelni, ha a holttérbe egy másik jármű belép és erről a rendszer a baleset elkerülése érdekében figyelmeztetést küld.

  TOLATÓKAMERA DINAMIKUS SEGÉDVONALAKKAL

  A tolatókamera nagyfelbontású képet közvetít az infotainment rendszer kijelzőjére, a parkolást dinamikus segédvonalakkal segíti.

  HEATED WINDSHIELD

  ADAPTÍV TEMPOMAT, SÁVTARTÓ ÉS TORLÓDÁSSEGÉD

  Ezeknek az önvezető funkcióknak köszönhetően autód képes lesz magától gyorsítani, fékezni és a saját sávján belül maradni. Amint beállítottad a kormánykeréken lévő vezérlőgombokkal a sebességet, a rendszer automatikusan tartani fogja úgy, hogy az előtted haladótól is biztonságos távolságra helyezi az autót. Emellett veszélyhelyzet esetén képes teljesen állóra fékezni az 500-ast. A rendszer felismeri a sávokat és képes annak közepén tarani az autót, ezzel is nagyobb biztonságot garantál bármilyen sebesség mellett.

  FIRST ROW HEATED SEATS

  ELSŐ, HÁTSÓ ÉS OLDALSÓ PARKOLÓRADAR

  Az első és hátsó lökhárítókba, valamint az autó oldalába épített szenzorok érzékelik, ha egy tárgy túl közel kerül és erről figyelmeztetik a vezetőt, hogy a kisebb balesetek elkerülhetők legyenek.

  HOLTTÉRFIGYELŐ

  A szenzorok érzékelik, ha egy tárgy az autó holtterébe lépett és erről figyelmeztetik a vezetőt, hogy elkerülhető legyen a baleset.

  TOLATÓKAMERA DINAMIKUS SEGÉDVONALAKKAL

  A hátsó kamera nagyfelbontású képet közvetít az infotainment rendszer érinőképernyőjére az autó mögött lévő területről. A parkolás dinamikus segédvonalak segítik.

  CSOMAGOK

  Packs
  TÉLI CSOMAG
  PARKOLÓ CSOMAG
  FIAT VEZETÉSI ASSZISZTENS CSOMAG 

  A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak és néhány olyan elemet, kiegészítőt mutatnak, amelyek csak opcióként érhetők el. Az elérhető színek és szövetek listája műszaki, konstrukciós, vagy kereskedelmi okok miatt változhat, és előfordulhat, hogy csak raktáron lévő autóra érvényesek.

  (1)  A SEAQUAL® MARINE PLASTIC egy fenntartható, teljes egészében visszakövethető nyersanyag, amelyet a SEAQUAL INITIATIVE készít tengerből kihalászott műanyag hulladékból. A SEAQUAL MARINE PLASTIC 100 százalékban műanyag hulladékból készül, az ülések szövetének 23 százaléka készült SEAQUAL fonalból, amely 10 százalékban tartalmaz műanyag hulladékot.