CABRIO ICON

  ÚJ 500

  ICON

  FELSZERELTSÉG MÓDOSÍTÁSA
  Válassz egyet a természet ihlette színekből

  Válassz egyet a természet ihlette színekből

  ELEKRTOMOBILITÁS FUNKCIÓK

  TECHNOLÓGIA

  Az új 500-as olyan technológiákat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a biztonságosabb közlekedéshez, ugyanakkor minden elemében kiélvezheted a vezetést.

  INFOTAINMENT

  Az új Fiat 500-as Cinerama infotainment rendszere 10,25”-os kijelzővel mindig kristálytiszta és szélesvásznú képet ad, ultragyors Bluetooth csatlakoztatással.
  A kezelőfelület könnyen használható, intuitív, és személyre szabható, így a vezető a képernyőn olvasható információkat a saját ízlése szerint rendezheti el.
  Az új Cinerama infotainment része egy teljesen integrált navigációs rendszer is, amely minden utadon a társad lesz, képes megjeleníteni a legfrissebb forgalmi információkat, amelyek 30 másodpercenként frissülnek. A torlódás figyelés mellett értesít a kihelyezett sebességmérőkről, az e-töltőállomásokról, és az időjárási helyzetről is. A 3D-s térkép a 7”-os központi kijelzőn is megjeleníthető.
  A „Hey Fiat” kimondásával a rendszer hangvezérléssel is irányítható, és képes megtanulni a vezető akcentusát.
  Okostelefonodat most már vezeték nélkül csatlakoztathatod, és tükrözheted a kijelzőre. Az új 500-as vezeték nélküli töltő is a rendelkezésedre áll.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENT

  VEZETÉK NÉLKÜLI CSATLAKOZÁS

  Mostantól okostelefonodat vezeték nélkül is csatlakoztathatod és használhatod a 10,25”-os Uconnect™ érintőképernyőn keresztül is, akár hangutasításokkal is. A vezeték nélküli telefontükrözés okosabb, használata biztonságosabb. Kérhetsz navigációt, kezelheted hívásaidat és üzeneteidet, hallgathatod kedvenc zenéidet, hangoskönyveidet, podcastjeidet is, és semmi nem fogja elvonni a figyelmed a vezetésről.

  KAPCSOLÓDÁS

  Az új 500 kabrióban számos innovatív szolgáltatás áll rendelkezésedre a fedélzeten, vagy távoli elérésben, köztük a teljesen új Fiat mobilalkalmazás. A FIAT applikációval 500-asodat bárhol, bármikor eléred. Ismerd meg a funkciókat.

  MY ECHARGE

  A My eCharge lehetővé teszi, hogy az új 500 kabrióval belépj az elektromobilitást támogató szolgáltatások világába. A FIAT alkalmazással könnyedén megtalálhatod a legközelebbi töltőállomásokat, és kezelheted a töltést, a fizetést is. Otthon könnyen rácsatlakozhatsz a Wallbox, vagy easyWallbox fali töltőre, és menedzselheted a töltési folyamatot.

  *A My Echarge széria felszereltség

  MY ASSISTANT

  A My Assistant szolgáltatással mindig biztonságban leszel. Az új 500 kabrió a mennyezetvilágítás mellé telepített gomb segítségével* képes vészhívást kezdeményezni, az érintőképernyőn keresztül is felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, vagy kérhetsz assistance szolgáltatást műszaki hiba esetén.

  *A My Assistant széria felszereltség

  * A vészhívást az érintőképernyőn, vagy az alkalmazáson keresztül nem, csak a nyomógomb megnyomásával indíthatod el.

  MY REMOTE

  A My Remote szolgáltatás abban segít, hogy okostelefonoddal megtaláld új Fiat 500 kabriódat. Az alkalmazáson keresztül emellett kezelheted a zárakat, megnézheted az akkumulátor töltöttségét és beidőzítheted az előklímatizálást is. Autódat az “At-Home Digital Assistance” szolgáltatással is elérheted.

  *A My Remote széria felszereltség

  MY CAR

  Kíváncsi vagy, mi zajlik a karosszéria alatt? A My Car funkcióval valós idejű információkhoz juthatsz autód helyzetéről és arról, mi történik. Nyomon követheted a guminyomást, megnézheted a kilométerszámlálót, és a karbantartási értesítőket is. Csak nyisd meg a FIAT alkalmazást, vagy nézd meg az adatokat a 10,25”-os érintőképernyőn. Az új 500 kabrió semmit nem rejt el előled.

  *A My Car széria felszereltség

  MY NAVIGATION

  Soha nem volt még ilyen könnyű a célállomásodra navigálni. A My Navigation funkcióval egyetlen érintéssel megoszthatod az autó fedélzeti rendszerével a FIAT alkalmazásban megtervezett útvonalat. A 10,25”-os érintőképernyő megmutatja a célállomást, a valós idejű forgalmi adatokat, az időjárást, a sebességmérő kamerákat, és a töltési pontokat is. A térkép automatikusan és folyamatosan frissül.

  *A My Navigation széria felszereltség

  MY WI-FI

  A My Wi-Fi funkcióval új 500 kabriód egy Wi-fi hotspottá válik, amelyre legfeljebb 8 eszköz tud rácsatlakozni, így utastársaid bármikor szörfözhetnek egyet az interneten, vagy megnézhetik kedvenc videóikat, sőt Amazon Alexa segítségét is igénybe vehetik.*

  *2021 januárjától elérhető funkció

  MY ALERT

  Egy szem mindig gondosan ügyel majd új 500 kabriódra. Abban a szerencsétlen esetben, ha valami probléma merül fel, a FIAT alkalmazás azonnal értesítést küld okostelefonodra. Ha ellopták az autót, akkor keresd fel ügyfélszolgálatunkat, és a rendőrség segítése érdekében bekapcsolják a nyomkövető funkciót*.

  CSOMAGOK

  360°-OS PANORÁMA SZENZOR

  360°-OS PANORÁMA SZENZOR

  A 360°-os nézetet biztosítandó 11 szenzort helyeztünk el körbe az autón, így a környezetedben bármilyen akadályt észrevesznek, és figyelmeztetnek, ha megközelíted őket.

  HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

  HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

  A szenzor képes a holttérben lévő tárgyakat érzékelni, és figyelmeztet is.

  TOLATÓKAMERA

  TOLATÓKAMERA

  A nagyfelbontású kamerának köszönhetően bármi is legyen az autó háta mögött, a dinamikus segédvonalakkal könnyedén elvégezheted a parkolást.

  ELEKTRONIKUS, FŰTHETŐ KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

  ELEKTRONIKUS, FŰTHETŐ KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

  Az oldalsó visszapillantók automatikusan ki/behajthatóak, fűthetőek, így minden évszakban bírják a sarat.

  6 HANGSZÓRÓ

  6 HANGSZÓRÓ

  Csendes kívül, de az erőteljes hangrendszernek köszönhetően hangos lehet belül.

  FIAT SOFŐRSEGÉD (2-ES SZINTŰ ÖNVEZETŐ FUNKCIÓK)

  FIAT SOFŐRSEGÉD (2-ES SZINTŰ ÖNVEZETŐ FUNKCIÓK)

  A sofőrsegéd funkcióknak köszönhetően az autód képes lesz automatikusan gyorsítani, lassítani, fékezni, és a sáv közepén maradni. Sőt, képes bizonyos táblák leolvasására is, és segít betartani a sebességhatárokat. Amint beállítottad a sebességet, és a követési távolságot az adaptív tempomatban, az új 500 kabrió megtartja az előtted lévő autótól a megfelelő távolságot, és képes megállni, ha a forgalmi helyzet megkívánja. Mint egy megbízható sofőrsegéd, aki mindig melletted áll. 60 kilométeres sebesség fölött az új 500 kabrió felismeri a sávelválasztó vonalakat és automatikusan a sáv közepén tart, így az utazás kényelmesebb és biztonságosabb lehet.

  360°-OS DRÓN NÉZET

  360°-OS DRÓN NÉZET

  A 360°-os nézetet biztosítandó 11 szenzort helyeztük el körbe az autón, így a környezetedben bármilyen akadályt észrevesznek, és figyelmeztetnek, ha megközelíted őket.

  HOLTTÉRFIGYELŐ

  HOLTTÉRFIGYELŐ

  A szenzor képes a holttérben lévő tárgyakat érzékelni, és figyelmeztet is.

  TOLATÓKAMERA

  TOLATÓKAMERA

  A nagyfelbontású kamerának köszönhetően bármi is legyen az autó háta mögött, a dinamikus oldaljelölő vonalakkal együtt könnyedén elvégezheted a parkolást.

  ELEKTRONIKUS, FŰTHETŐ KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

  ELEKTRONIKUS, FŰTHETŐ KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

  Az oldalsó visszapillantók elektronikusan ki/behajthatóak, és minden évszakban bírják a sarat.

  6 HANGSZÓRÓ

  Csendes kívül, de az erőteljes hangrendszernek köszönhetően hangos lehet belül.

  FŰTHETŐ ELSŐ ÜLÉSEK

  FŰTHETŐ ELSŐ ÜLÉSEK

  Az első üléseket fűtheted is, így a hideg időszakokba is a legnagyobb kényelemben utazhatsz.

  FŰTÖTT SZÉLVÉDŐ

  FŰTÖTT SZÉLVÉDŐ

  A jeget, és a lecsapódott párát most már meleg levegő befúvása és klimatizálás nélkül is eltüntetheted. Takaríts meg energiát, és élvezd a téli tájat.

  ÁLLÍTHATÓ ELSŐ ÜLÉSEK

  ÁLLÍTHATÓ ELSŐ ÜLÉSEK

  Élvezd a kényelmet a 6 irányban (magasság, mélység, dőlés) állítható első ülésekből.

  KARTÁMASZ

  KARTÁMASZ

  A középső kartámasszal teljes a beltér kényelme, a tökéletes vezetési élmény érdékében.

  ZÁRHATÓ KÖZÉPKONZOL

  ZÁRHATÓ KÖZÉPKONZOL

  Még több hely a kütyüknek: 4,2 liter plusz rakodótér, amely az új középkonzolban található.

  FÉNYEZETT ÜVEGEK

  FÉNYEZETT ÜVEGEK

  Az UV-sugarak 99 százalékát képesek elnyelni, ezzel csökkentik a beltérben a hőképződést, és energiát takarítanak meg, mivel kevésbé kell használni a légkondicionálást.

  ELSŐ/HÁTSÓ SZŐNYEG 500 JELVÉNNYEL

  ELSŐ/HÁTSÓ SZŐNYEG 500 JELVÉNNYEL

  Stílus és kényelem egyszerre. A szőnyegek fenntartható forrásból származó anyagból készülnek.

  LED-ES ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

  LED-ES ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

  Kristálytiszta kilátás az útra, és megújult, de ikonikus 500 külső.

  AUTOMATA TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ

  AUTOMATA TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ

  A rendszer automatikusan felkapcsolja a távolsági fényszórót, és egy jármű közeledésekor magától visszavált tompított módra.

  AUTOMATIKUSAN SÖTÉTEDŐ BELSŐ VISSZAPILLANTÓ

  AUTOMATIKUSAN SÖTÉTEDŐ BELSŐ VISSZAPILLANTÓ

  Az automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör a hátad mögött lévő autó fényszórójának fényét érzékelve magától sötétíti be a visszapillantó tükröt éjszakai vezetés során.

  CSOMAGOK

  TECHNOLÓGIA
  PARKOLÁS CSOMAG
  FIAT VEZETŐSEGÉD
  KÉNYELEM
  TÉLI CSOMAG
  KÉNYELEM CSOMAG
  STÍLUS
  KABRIÓ STÍLUS CSOMAG
  MAGIC EYE CSOMAG

  FELSZERELTSÉGI SZINTEK

  ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK?

  A képek csak illusztrációk.