Skip to content Skip to navigation

  KAPCSOLÓDÁS

  Az új 500-ban számos innovatív szolgáltatás áll rendelkezésedre a fedélzeten, vagy távoli elérésben, köztük a teljesen új Fiat mobilalkalmazás. A FIAT applikációval 500-asodat bárhol, bármikor eléred. Ismerd meg a funkciókat.

  MY ECHARGE

  A My eCharge lehetővé teszi, hogy az új 500-zal belépj az elektromobilitást támogató szolgáltatások világába. A FIAT alkalmazással könnyedén megtalálhatod a legközelebbi töltőállomásokat, és kezelheted a töltést, illetve a fizetést is. Otthon könnyen rácsatlakozhatsz a Wallbox, vagy easyWallbox fali töltőre, és menedzselheted a töltési folyamatot.

  *A My Echarge széria felszereltség

  MY ASSISTANT

  A My Assistant szolgáltatással mindig biztonságban leszel. Az új 500-as a mennyezetvilágítás mellé telepített gomb segítségével* képes vészhívást kezdeményezni, az érintőképernyőn keresztül is felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, vagy kérhetsz assistance szolgáltatást műszaki hiba esetén.

  *A My Assistant széria felszereltség

  * A vészhívást az érintőképernyőn, vagy az alkalmazáson keresztül nem, csak a nyomógomb megnyomásával indíthatod el.

  MY REMOTE

  A My Remote szolgáltatás abban segít, hogy okostelefonoddal megtaláld új Fiat 500-asodat. Az alkalmazáson keresztül emellett kezelheted a zárakat, megnézheted az akkumulátor töltöttségét és beidőzítheted az előklímatizálást is. Autódat az “At-Home Digital Assistance” szolgáltatással is elérheted.

  *A My Remote széria felszereltség

  MY CAR

  Kíváncsi vagy, mi zajlik a karosszéria alatt? A My Car funkcióval valós idejű információkhoz juthatsz autód helyzetéről. Nyomon követheted a guminyomást, megnézheted a kilométerszámlálót, és a karbantartási értesítőket is. Csak nyisd meg a FIAT alkalmazást, vagy nézd meg az adatokat a 10,25”-os érintőképernyőn. Az új 500-as semmit nem rejt el előled.

  *A My Car széria felszereltség

  MY WI-FI

  A My Wi-Fi funkcióval az új 500-asod egy Wi-fi hotspottá válik, amelyre legfeljebb 8 eszköz tud rácsatlakozni, így utastársaid bármikor szörfözhetnek egyet az interneten, vagy megnézhetik kedvenc videóikat, sőt Amazon Alexa segítségét is igénybe vehetik.*

  *2021 januárjától elérhető funkció

  MY ALERT

  Egy szem mindig gondosan ügyel majd új 500-asodra. Abban a szerencsétlen esetben, ha valami probléma merül fel, a FIAT alkalmazás azonnal értesítést küld okostelefonodra. Ha ellopták az autót, akkor keresd fel ügyfélszolgálatunkat, és a rendőrség segítése érdekében bekapcsolják a nyomkövető funkciót.