INFOTAINMENT

  Az új 500 Action a felhasználóbarát technológiát állítja a középpontba. Az új Fiat Link & Drive mobilalkalmazással teljesen új vezetési élményben lesz részed.
  Kedvenc zenéid, a navigáció, és sok más, számodra fontos funkció egyetlen érintésnyire lesz tőled, és mindezt még hangvezérléssel is kezelheted. A kormánykerékbe épített Bluetooth gomb segítségével tudod a hangvezérlést elindítani az okostelefonodon, mindezt anélkül, hogy le kéne venned a szemed az útról.

  INFOTAINMENT

  KAPCSOLÓDÁS

  VEZESS A SAJÁT ZENÉIDRE

  Három különböző mappában kezelheted a zenéidet. A Media mappából gyorsan elérheted a kedvenc stream alkalmazásaidat, a Music mappa a saját könyvtárad, amelynek tartalmát kezelheted, a Radio pedig a kedvenc rádióadóidat tartalmazza.

  A TE TELEFONOD, A TE UTAD

  Egy telefonhívás, egy kontaktod adatai, vagy más hasonlók. Soha nem volt még ilyen egyszerű a telefonfunkció használata vezetés közben.

  MI SEGÍTÜNK IRÁNYT TALÁLNI

  A Map (Térkép) funkcióval a kedvenc navigációs alkalmazásaidat nyithatod meg, és elindulhatsz arra, amerre csak szeretnél.

  HOGY VAN AZ AUTÓD?

  Mi a helyzet az autóddal? Olyan általános kérdés ez, amelyre most egyetlen kattintással választ találhatsz. Nyisd meg a My Vehicle szekciót az alkalmazáson belül, és máris megnézheted, minden rendben van-e az autóddal, és azt is, mennyire van feltöltve az akkumulátora.

  FELVILLANYOZ AZ ELEKTROMOSSÁG

  A Charging (Töltés) mappában két alkalmazást találsz, amelyekkel az autót tudod tölteni. Az egyik a My Easy Charge, amelynek segítségével nyilvánosan elérhető töltőket kereshetsz és használhatsz. A My Easy Wallbox alkalmazással az Easy Wallbox otthoni töltődet tudod vezérelni.

  FIAT LINK & DRIVE

  Ismerd meg az új Fiat 500 Action modellhez elérhető Fiat Link & Drive alkalmazás egyszerűségében rejlő hatalmas erőt, és élvezd az eddigiektől merőben eltérő vezetési élményt. Kedvenc zenéid, navigációs alkalmazásaid, és minden, számodra fontos applikáció csak egyetlen érintésre lesz tőled.