HATCHBACK LA PRIMA

  ÚJ 500

  LA PRIMA

  FELSZERELTSÉG MÓDOSÍTÁSA
  Válassz egyet a természet ihlette színekből

  Válassz egyet a természet ihlette színekből

  ELEKRTOMOBILITÁS FUNKCIÓK

  INFOTAINMENT

  Az új Fiat 500 La Prima Cinerama infotainment rendszere 10,25”-os kijelzővel mindig kristálytiszta és szélesvásznú képet ad. Az ultragyors Bluetooth csatlakoztatással bármilyen okostelefon képes az ajtónyitástól számított 5 másodperc alatt a rendszerre kapcsolódni.
  A kezelőfelület könnyen használható, intuitív, és személyre szabható, így a vezető a képernyőn olvasható információkat a saját ízlése szerint rendezheti el.
  Az új Cinerama infotainment része egy teljesen integrált navigációs rendszer is, amely minden utadon a társad lesz, képes megjeleníteni a legfrissebb forgalmi információkat, amelyek 30 másodpercenként frissülnek. A torlódás figyelés mellett értesít a kihelyezett sebességmérőkről, az e-töltőállomásokról, és az időjárási helyzetről is. A 3D-s térkép a 7”-os központi kijelzőn is megjeleníthető.
  A „Hey Fiat” kimondásával a rendszer hangvezérléssel is irányítható, és képes megtanulni a vezető akcentusát.
  Okostelefonodat most már vezeték nélkül csatlakoztathatod, és tükrözheted a kijelzőre. Az új 500 La Prima vezeték nélküli töltő is a rendelkezésedre áll.

  INFOTAINMENT

  TECHNOLÓGIA

  Mindig lesz melletted egy megbízható társ: az új 500 La Prima az első kicsi, városi autó, amelyben elérhetőek a 2-es szintű önvezetési funkciók, amely egyben nagyobb biztonságot is jelent a városi közlekedésben.

  UCONNECT™ SZOLGÁLTATÁSOK

  UCONNECT™ SZOLGÁLTATÁSOK

  A Uconnect szolgáltatásoknak köszönhetően új Fiat 500-asod mindig csatlakoztatva van. Így mindig biztonságosan vezethetsz, és autód fő funkcióit távolról is eléred.

  CINERAMA INFOTAINMENT

  VEZETÉK NÉLKÜLI CSATLAKOZÁS

  Mostantól okostelefonodat vezeték nélkül is csatlakoztathatod és használhatod a 10,25”-os Uconnect™ érintőképernyőn keresztül is, akár hangutasításokkal is. A vezeték nélküli telefontükrözés okosabb, használata biztonságosabb. Kérhetsz navigációt, kezelheted hívásaidat és üzeneteidet, hallgathatod kedvenc zenéidet, hangoskönyveidet, podcastjeidet is, és semmi nem fogja elvonni a figyelmed a vezetésről.

  KAPCSOLÓDÁS

  Az új 500-ban számos innovatív szolgáltatás áll rendelkezésedre a fedélzeten, vagy távoli elérésben, köztük a teljesen új Fiat mobilalkalmazás. A FIAT applikációval 500-asodat bárhol, bármikor eléred. Ismerd meg a funkciókat.

  MY ECHARGE

  A My eCharge lehetővé teszi, hogy az új 500-zal belépj az elektromobilitást támogató szolgáltatások világába. A FIAT alkalmazással könnyedén megtalálhatod a legközelebbi töltőállomásokat, és kezelheted a töltést, illetve a fizetést is. Otthon könnyen rácsatlakozhatsz a Wallbox, vagy easyWallbox fali töltőre, és menedzselheted a töltési folyamatot.

  *A My Echarge széria felszereltség

  MY ASSISTANT

  A My Assistant szolgáltatással mindig biztonságban leszel. Az új 500-as a mennyezetvilágítás mellé telepített gomb segítségével* képes vészhívást kezdeményezni, az érintőképernyőn keresztül is felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, vagy kérhetsz assistance szolgáltatást műszaki hiba esetén.

  *A My Assistant széria felszereltség

  * A vészhívást az érintőképernyőn, vagy az alkalmazáson keresztül nem, csak a nyomógomb megnyomásával indíthatod el.

  MY REMOTE

  A My Remote szolgáltatás abban segít, hogy okostelefonoddal megtaláld új Fiat 500-asodat. Az alkalmazáson keresztül emellett kezelheted a zárakat, megnézheted az akkumulátor töltöttségét és beidőzítheted az előklímatizálást is. Autódat az “At-Home Digital Assistance” szolgáltatással is elérheted.

  *A My Remote széria felszereltség

  MY CAR

  Kíváncsi vagy, mi zajlik a karosszéria alatt? A My Car funkcióval valós idejű információkhoz juthatsz autód helyzetéről. Nyomon követheted a guminyomást, megnézheted a kilométerszámlálót, és a karbantartási értesítőket is. Csak nyisd meg a FIAT alkalmazást, vagy nézd meg az adatokat a 10,25”-os érintőképernyőn. Az új 500-as semmit nem rejt el előled.

  *A My Car széria felszereltség

  MY NAVIGATION

  Soha nem volt még ilyen könnyű a célállomásodra navigálni. A My Navigation funkcióval egyetlen érintéssel megoszthatod az autó fedélzeti rendszerével a FIAT alkalmazásban megtervezett útvonalat. A 10,25”-os érintőképernyő megmutatja a célállomást, a valós idejű forgalmi adatokat, az időjárást, a sebességmérő kamerákat, és a töltési pontokat is. A térkép automatikusan és folyamatosan frissül.

  *A My Navigation széria felszereltség

  MY WI-FI

  A My Wi-Fi funkcióval az új 500-asod egy Wi-fi hotspottá válik, amelyre legfeljebb 8 eszköz tud rácsatlakozni, így utastársaid bármikor szörfözhetnek egyet az interneten, vagy megnézhetik kedvenc videóikat, sőt Amazon Alexa segítségét is igénybe vehetik.*

  *2021 januárjától elérhető funkció

  MY ALERT

  Egy szem mindig gondosan ügyel majd új 500-asodra. Abban a szerencsétlen esetben, ha valami probléma merül fel, a FIAT alkalmazás azonnal értesítést küld okostelefonodra. Ha ellopták az autót, akkor keresd fel ügyfélszolgálatunkat, és a rendőrség segítése érdekében bekapcsolják a nyomkövető funkciót.

  FELSZERELTSÉGI SZINTEK

  ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK?

  A képek csak illusztrációk.