HATCHBACK PASSION

  ÚJ 500

  PASSION

  FELSZERELTSÉG MÓDOSÍTÁSA
  Válassz egyet a természet ihlette színekből:

  Válassz egyet a természet ihlette színekből:

  ELEKRTOMOBILITÁS FUNKCIÓK

  TECHNOLÓGIA

  Az új 500-as olyan technológiákat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a biztonságosabb közlekedéshez, ugyanakkor minden elemében kiélvezheted a vezetést.

  INFOTAINMENT

  Az új, ötödik generációs Uconnect™ infotainment rendszer kijelzője mindig krisztálytiszta, széles képet vetít a szemed elé. Az ultragyors Bluetooth-csatlakoztatásnak köszönhetően eszközöd az ajtó nyitásától számított 5 másodperc alatt képes a Uconnect rendszerre csatlakozni.
  A kezelőfelület könnyen használható, intuitív, és személyre szabható, így a vezető a képernyőn olvasható információkat a saját ízlése szerint rendezheti el. Okostelefonodat most már vezeték nélkül csatlakoztathatod, és a töltését is vezetékek nélkül végezheted el az erre kialakított tárolóban.

  INFOTAINMENT

  VEZETÉK NÉLKÜLI CSATLAKOZÁS

   

  Mostantól okostelefonodat vezeték nélkül is csatlakoztathatod és használhatod a 7”-os Uconnect™ érintőképernyőn keresztül is, akár hangutasításokkal is. A vezeték nélküli telefontükrözés okosabb, használata biztonságosabb. Kérhetsz navigációt, kezelheted hívásaidat és üzeneteidet, hallgathatod kedvenc zenéidet, hangoskönyveidet, podcastjeidet is, és semmi nem fogja elvonni a figyelmed a vezetésről.

  KAPCSOLÓDÁS

  Az új 500-ban számos innovatív szolgáltatás áll rendelkezésedre a fedélzeten, vagy távoli elérésben, köztük a teljesen új Fiat mobilalkalmazás. A FIAT applikációval 500-asodat bárhol, bármikor eléred. Ismerd meg a funkciókat.

  MY ECHARGE

  A My eCharge lehetővé teszi, hogy az új 500-zal belépj az elektromobilitást támogató szolgáltatások világába. A FIAT alkalmazással könnyedén megtalálhatod a legközelebbi töltőállomásokat, és kezelheted a töltést, illetve a fizetést is. Otthon könnyen rácsatlakozhatsz a Wallbox, vagy easyWallbox fali töltőre, és menedzselheted a töltési folyamatot.

  *A My Echarge széria felszereltség

  MY ASSISTANT

  A My Assistant szolgáltatással mindig biztonságban leszel. Az új 500-as a mennyezetvilágítás mellé telepített gomb segítségével* képes vészhívást kezdeményezni, az érintőképernyőn keresztül is felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, vagy kérhetsz assistance szolgáltatást műszaki hiba esetén. *A My Assistant széria felszereltség

  * A vészhívást az érintőképernyőn, vagy az alkalmazáson keresztül nem, csak a nyomógomb megnyomásával indíthatod el.

  MY REMOTE

  A My Remote szolgáltatás abban segít, hogy okostelefonoddal megtaláld új Fiat 500-asodat. Az alkalmazáson keresztül emellett kezelheted a zárakat, megnézheted az akkumulátor töltöttségét és beidőzítheted az előklímatizálást is. Autódat az “At-Home Digital Assistance” szolgáltatással is elérheted.

  *A My Remote széria felszereltség

  MY CAR

  Kíváncsi vagy, mi zajlik a karosszéria alatt? A My Car funkcióval valós idejű információkhoz juthatsz autód helyzetéről. Nyomon követheted a guminyomást, megnézheted a kilométerszámlálót, és a karbantartási értesítőket is. Csak nyisd meg a FIAT alkalmazást, vagy nézd meg az adatokat a 10,25”-os érintőképernyőn. Az új 500-as semmit nem rejt el előled.

  *A My Car széria felszereltség

  MY WI-FI

  A My Wi-Fi funkcióval az új 500-asod egy Wi-fi hotspottá válik, amelyre legfeljebb 8 eszköz tud rácsatlakozni, így utastársaid bármikor szörfözhetnek egyet az interneten, vagy megnézhetik kedvenc videóikat, sőt Amazon Alexa segítségét is igénybe vehetik.*

  *2021 januárjától elérhető funkció

  MY ALERT

  Egy szem mindig gondosan ügyel majd új 500-asodra. Abban a szerencsétlen esetben, ha valami probléma merül fel, a FIAT alkalmazás azonnal értesítést küld okostelefonodra. Ha ellopták az autót, akkor keresd fel ügyfélszolgálatunkat, és a rendőrség segítése érdekében bekapcsolják a nyomkövető funkciót.

  CSOMAGOK

  360°-OS PANORÁMA SZENZOR

  360°-OS PANORÁMA SZENZOR

  A 360°-os nézetet biztosítandó 11 szenzort helyeztünk el körbe az autón, így a környezetedben bármilyen akadályt észrevesznek, és figyelmeztetnek, ha megközelíted őket.

  HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

  HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

  A szenzor képes a holttérben lévő tárgyakat érzékelni, és figyelmeztet is.

  TOLATÓKAMERA

  TOLATÓKAMERA

  A nagyfelbontású kamerának köszönhetően bármi is legyen az autó háta mögött, a dinamikus segédvonalakkal könnyedén elvégezheted a parkolást.

  6 HANGSZÓRÓ

  6 HANGSZÓRÓ

  Csendes kívül, de az erőteljes hangrendszernek köszönhetően hangos lehet belül.

  FIAT SOFŐRSEGÉD (2-ES SZINTŰ ÖNVEZETŐ FUNKCIÓK)

  FIAT SOFŐRSEGÉD (2-ES SZINTŰ ÖNVEZETŐ FUNKCIÓK)

  A sofőrsegéd funkcióknak köszönhetően az autód képes lesz automatikusan gyorsítani, lassítani, fékezni, és a sáv közepén maradni. Sőt, képes bizonyos táblák leolvasására is, és segít betartani a sebességhatárokat. Amint beállítottad a sebességet, és a követési távolságot az adaptív tempomatban, az új 500-as megtartja az előtted lévő autótól a megfelelő távolságot (30km/h felett), és képes megállni, ha a forgalmi helyzet megkívánja. Mint egy megbízható sofőrsegéd, aki mindig melletted áll. 60 kilométeres sebesség fölött az új 500-as felismeri a sávelválasztó vonalakat és automatikusan a sáv közepén tart, így az utazás kényelmesebb és biztonságosabb lehet.

  360°-OS PANORÁMA SZENZOR

  360°-OS PANORÁMA SZENZOR

  A 360°-os nézetet biztosítandó 11 szenzort helyeztük el körbe az autón, így a környezetedben bármilyen akadályt észrevesznek, és figyelmeztetnek, ha megközelíted őket.

  HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

  HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

  A szenzor képes a holttérben lévő tárgyakat érzékelni, és figyelmeztet is.

  TOLATÓKAMERA

  TOLATÓKAMERA

  A nagyfelbontású kamerának köszönhetően bármi is legyen az autó háta mögött, a dinamikus segédvonalakkal együtt könnyedén elvégezheted a parkolást.

  10.25”-OS INFOTAINMENT RENDSZER NAVIGÁCIÓVAL ÉS 6 HANGSZÓRÓVAL

  10.25”-OS INFOTAINMENT RENDSZER NAVIGÁCIÓVAL ÉS 6 HANGSZÓRÓVAL

  Széles és krisztálytiszt képet biztosít, a hangzás minőségéről 6 hangszóró gondoskodik. Érezd a vezetés élményét minden utazás során.

  ELEKTRONIKUS, FŰTHETŐ KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

  ELEKTRONIKUS, FŰTHETŐ KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

  Az oldalsó visszapillantók automatikusan ki/behajthatóak, fűthetőek, így minden évszakban bírják a sarat.

  FŰTHETŐ ELSŐ ÜLÉSEK

  FŰTHETŐ ELSŐ ÜLÉSEK

  Az első ülés fűthetőek is, így a hideg időszakokban is a legnagyobb kényelemben utazhatsz.

  FŰTÖTT SZÉLVÉDŐ

  FŰTÖTT SZÉLVÉDŐ

  A jeget, és a lecsapódott párát most már meleg levegő befúvása és klimatizálás nélkül is eltüntetheted. Takaríts meg energiát, és élvezd a téli tájat.

  ÁLLÍTHATÓ ELSŐ ÜLÉSEK

  ÁLLÍTHATÓ ELSŐ ÜLÉSEK

  Élvezd a kényelmet a 6 irányban (magasság, mélység, dőlés) állítható első ülésekből.

  KARTÁMASZ

  KARTÁMASZ

  A középső kartámasz teszi fel a cseresznyét a beltér kényelmét jelentő tortára.

  ZÁRHATÓ KÖZÉPKONZOL

  ZÁRHATÓ KÖZÉPKONZOL

  Még több hely a kütyüknek: 4,2 liter plusz rakodótér, amely az új középkonzolban található.

  AUTOMATA LÉGKONDICIONÁLÓ

  AUTOMATA LÉGKONDICIONÁLÓ

  Állítsd be a beltéri hőmérsékletet az általad kívánt értékre, és élvezd a vezetést. A légkondicionálót az érintőképernyőn keresztül vezérelheted.

  AUTOMATA ABLAKVEZÉRLÉS, ZÁRKEZELÉS TÁVOLI ELÉRÉSSEL

  AUTOMATA ABLAKVEZÉRLÉS, ZÁRKEZELÉS TÁVOLI ELÉRÉSSEL

  A FIAT alkalmazásnak köszönhetően a zárakat akár távolról is vezérelheted.

  KULCSNÉLKÜLI RENDSZER

  KULCSNÉLKÜLI RENDSZER

  Az ajtók nyitásához elég, ha a jeladóként funkcionáló kulcsot magadnál tartod, és az ajtók a kilincs meghúzására a zárak automatikusan nyitnak.

  FÉNYEZETT ÜVEGEK

  FÉNYEZETT ÜVEGEK

  Az UV-sugarak 99 százalékát képesek elnyelni, ezzel csökkentik a beltérben a hőképződést, és energiát takarítanak meg, mivel kevésbé kell használni a légkondicionálást.

  ELSŐ/HÁTSÓ SZŐNYEG 500 JELVÉNNYEL

  ELSŐ/HÁTSÓ SZŐNYEG 500 JELVÉNNYEL

  Stílus és kényelem egyszerre. A szőnyegek fenntartható forrásból származó anyagból készülnek.

  KÜSZÖBBETÉT

  KÜSZÖBBETÉT

  Még egy csipetnyi stílus, amivel megspékelheted az autó stílusát.

  LED-ES ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

  LED-ES ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

  Kristálytiszta kilátás az útra, és megújult, de ikonikus 500 külső.

  AUTOMATA TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ

  AUTOMATA TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ

  A rendszer automatikusan felkapcsolja a távolsági fényszórót, és egy jármű közeledésekor magától visszavált tompított módra.

  AUTOMATIKUSAN SÖTÉTEDŐ BELSŐ VISSZAPILLANTÓ

  AUTOMATIKUSAN SÖTÉTEDŐ BELSŐ VISSZAPILLANTÓ

  Az automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör a hátad mögött lévő autó fényszórójának fényét érzékelve magától sötétíti be a visszapillantó tükröt éjszakai vezetés során.

  CSOMAGOK

  TECHNOLÓGIA
  PARKOLÁS CSOMAG
  FIAT SOFŐRSEGÉD
  KÉNYELEM
  TÉLI CSOMAG
  KÉNYELEM CSOMAG
  KÉNYELEM CSOMAG 2
  STÍLUS
  STÍLUS CSOMAG 2
  MAGIC EYE CSOMAG

  FELSZERELTSÉGI SZINTEK

  ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK?

  A képek csak illusztrációk.