Skip to content Skip to navigation
  500 RED CABRIO

  (500)RED CABRIO

  (RED)

  FELSZERELTSÉG

  Válassz egy színt:

  Válassz egy színt:

  EMPÁTIA ÁLTAL INSPIRÁLVA

  (RED) és Fiat: egyedi partnerség, amelynek segítségével minden egyes (500)RED vásárlásával támogathatod a járványhelyzetek kezelését. A (RED) egy olyan szervezet, amely olyan pandémiás helyzetekben segít az érintetteknek, mint a COVID-, vagy AIDS-járvány. Minden (RED) termék vásárlásával a Világalapot segíted, amely a megelőzésben, a betegség kezelésében, tanácsadásban, tesztelésben és oktatásban is segítséget nyújt a rászorulóknak. Ezért csatlakoztunk büszkén és hoztuk létre az (500)RED családot, így te is részese lehetsz a segítőknek.*

  INFOTAINMENT

  EGÉSZSÉGRE TERVEZVE

  Az új (500)RED egészséges beltérrel fogad: olyan termékek érhetők el, amelyek higiénikusabb környezetet biztosítanak számodra.

  KÖRÜLVESZ A BIZTONSÁG

  KÖRÜLVESZ A BIZTONSÁG

  Az új (500)RED fertőtlenítő kesztyűtartóval is rendelkezik, amelynek segítségével megtisztíthatod az eszközeidet az út során. Csak egy gombnyomás, és a beépített UV-C lámpával 2 centiméter távolságból egy másodperc alatt megszabadulhatsz a vírusok és baktériumok 99 százalékától*.

  *A funkció használatához helyezd a megtisztítandó tárgyat a kesztyűtartóba, csukd be a fedelet és nyomd meg a középkonzolon lévő fertőtlenítő gombot. Az UV-C lámpából kiáradó sugárzás egy másodperc alatt elpusztítja a vírusok és baktériumok 99 százalékát a felületről. A ciklus három percig tart, ennek végéről egy kék fény és hangjelzés is tájékoztat. Vedd figyelembe, hogy a beépített lámpa egészségügyi sterilizálásra nem alkalmas. Az UV-C lámpa csak akkor aktiválódik, ha a kesztyűtartó fedele zárva van. A kép csak illusztráció. használatához kövesd a használati utasításban szereplő előírásokat.

  *A Fiat, a Jeep és a RAM vállalta, ogy legalább 4 millió dollárral támogatja a Világalapot 2021 és 2022 között, hogy ezzel segítse a COVID. és AIDS-járvány elleni védekezést. Minden (FIAT)RED termék vásárlásával hozzájárulhatsz ehhez a célhoz.