Skip to content Skip to navigation

  CSATLAKOZTATÁS

  Az új (500C)RED számos csatlakoztatott funkciót kínál, emellett a megújult okostelefonos alkalmazás is elérhető. A FIAT applikáció segítségével bárhol, bármikor kezelheted autódat. Ismerd meg az összes funkciót.

  MY ASSISTANT

  A My Assistant segítségével mindig biztonságban leszel. Az új (500C)RED képes vészhívást kezdeményezni, felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és kérhetsz műszaki segítségnyújtást, utóbbiakat az infotainment rendszer kijelzőjén, vagy a FIAT alkalmazáson keresztül is.

  * A vészhívás funkció az érintőképernyőn, vagy a FIAT alkalmazáson keresztül NEM érhető el.

  MY REMOTE

  A My Remote az okostelefonodon képes megjeleníteni az (500C)RED helyzetét. És ez nem minden. Az alkalmazásból távolról is vezérelheted a zárakat, ellenőrizheted a töltöttségi szintet, beidőzítheted az előklimatizációt és a töltést is. Sőt, az “At-Home Digital Assistant” funkcióval hangutasításokkal tudod az autó rendszereit távolról vezérelni.

  MY CAR

  Érdekel, hogy mi történik a karosszéria alatt? A My Car alkalmazással valós idejű adatokat kaphatsz az autó állapotáról. Ellenőrizheted a guminyomást, a kilométerszámlót, a karbantartást is. Csak nyisd meg a FIAT alkalmazást, vagy használd a fedélzeti rendszer érintőképernyőjét. Az új (500C)RED semmit nem rejt el előled.

  MY NAVIGATION

  Soha nem volt még ilyen egyszerű eljutni a célállomásodra. A My Navigation funkcióval egyetlen gombnyomással megoszthatod autóddal az okostelefonon megtervezett útvonalat. Az infotainment rendszer érintőképernyőjén azonnal megjelennek az utazás adatai, a tervezés során valós idejű forgalmi, időjárási adatokat használ és megmutatja a telepített sebességmérők helyzetét is. A térképet észrevétlenül, felhőből frissíti.

  MY WI-FI

  Az (500C)RED fedélzetén soha nem maradsz digitális világod nélkül, az Alexa Voice Service* szolgáltatást is használhatod. Csak beszélj Alexához, és hallgasd a kedvenc zenéidet, vagy kapcsold be a Wi-Fi hotspotot, amelyhez akár 8 eszköz is csatlakozhat egyidejűleg. A szolgáltatást az Ubigi nyújtja.

  *Ez a szolgáltatás olasz, angol, francia, német és spanyol nyelven érhető el.

  * Az Amazon, az Alexa és minden kapcsolódó elnevezés az Amazon.com Inc és leányvállalatai védjegyei. Csak a 10,25”-os érintőképernyővel, navigációval rendelkező Uconnect™ infotainment rendszerhez érhető el. Ez a La Prima, Icon és (RED) felszereltségi szintekhez szériaként elérhető. Az Alexa Voice Service szolgáltatás az alábbi országokban érhető el: Olaszország, Franciaország, Németország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Írország és Ausztria.

  MY ALERT

  Egy szem mindig figyeli az autódat. Abban a szerencsétlen helyzetben, ha probléma lenne az autóval, azonnal push üzenetet kapsz az okostelefonodra. Lopás esetén felveheted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, az autó megtalálását a jármű nyomkövetője segíti.*

  * A My Alert opcióként érhető el az új 500-ashoz.

  (RED)IKÁLIS ÜDVÖZLŐ CSOMAG

  Ha az új (500)RED modellt választod, jelentős döntést hozol.

  Ezt egy különleges üdvözlő csomaggal háláljuk meg, amelyet az autó átvételekor kapsz meg.

  • Különleges kulcsborítás
  • Fertőtlenítő kesztyűtartó*

  *Nem alkalmas alkoholos italok, étel, vagy ital tárolására.

  500 IRIDE ESCOOTER
  POWE(RED) BY MOPAR®

  Az új (500)RED választása esetén lehetőséged nyílik egy az 500-as ikonikus stílusa által ihletett 500 Iride elektromos roller beszerzésére is.
  Tökéletes megoldás az emissziómentes városi közlekedésre:

  • Agilis és egyszerű kezelés
  • 4,5 órás töltési idő, akár 30 km-es hatótávolság
  • Végsebesség 25 km/h*
  • 10”-os kerekek, lengéscsillapítók, széles platform és teleszkópos nyél
  • Egyedi 500 Iride alkalmazás a funkciók kezelésére és ellenőrzésére. Android és iOS rendszerrel is kompatibilis alkalmazás

  * A megengedett legnagyobb sebesség mértéke országonként változhat.