Skip to content Skip to navigation

  INFOTAINMENT

  Az új (500)RED infotainment rendszeréhez mindig csatlakoztatva leszel. Élvezd a 10,25”-os érintőképernyő, az ultragyors Bluetooth-csatlakozás előnyeit, az okostelefonokéhoz hasonló kezelőfelületet, a személyre szabható kijelzést, és az integrált navigációt, amely a 7”-os központi kijelzőn is megjelenik.

  INFOTAINMENT

  CINERAMA INFOTAINMENT

  A telefontükrözésnek köszönhetően az okostelefonodat gyorsan és biztonságosan, vezeték nélkül tudod csatlakoztatni a Uconnect™ infotainment rendszerhez. Ezt követően használhatod a térkép funkciókat, hallgathatod kedvenc zenéidet, podcastjeidet, valamint hívásokat, üzeneteket kezelhetsz.

  VEZETÉK NÉLKÜLI APPLE CARPLAY

  Iphone-odat most már vezeték nélkül is csatlakoztathatod a Uconnect™ infotainment rendszerhez, eszközödet a 10,25”-os érintőképernyőn és hangvezérléssel is kezelheted. A vezeték nélküli Apple CarPlay segítségével biztonságosabban tudod használni telefonodat az autóban. Kérhetsz navigációt, kezelheted hívásaidat és üzeneteidet, hallgathatod kedvenc zenéidet, hangoskönyveidet, podcastjeidet, és eközben semmi nem zavar meg a vezetésben.

  VEZETÉK NÉLKÜLI ANDROID AUTO™

  Az új (500)RED az AndroidAuto™ telefontükrözéssel is kompatibilis, így Android rendszerű okostelefonodat is vezeték nélkül csatlakoztathatod. Amint ez megtörtént, a 10,25”-os érintőképernyőn felhasználóbarát, könnyen olvasható felületen jelennek meg a tartalmak. Hallgathatod zenéidet, elérheted a kontakt listát, a Google Maps segítségével kérhetsz navigációt, amely valós idejű forgalmi adatokat használ. A funkciókat biztonságosan, a vezetés zavarása nélkül használhatod.

  A Google, a Google Play, és az Android Auto a Google LLC. bejegyzett védjegyei.

  Az Android Auto használatához kompatibilis eszköz, legalább 5.0, vagy magasabb verziószámú Android operációs rendszert futtató okostelefon, és az Android Auto alkalmazás telepítése szükséges.

  A vezeték nélküli Android Auto használatához az alábbi feltételek egyikének teljesülnie kell:
  • Bármilyen okostelefon, amely 11-es verziószámú Android operációs rendszert futtat és 5 GHz-es Wi-Fi hálózatot képes kezelni. Az Európai Unióban az okostelefonoknak egyéb biztonsági feltételeknek is meg kell felelnie, hogy az autóban használható legyen az 5 GHz-es Wi-Fi hálózat.
  • Google vagy Samsung okostelefon legalább 10.0 verziószámú Android operációs rendszerrel
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + vagy Note 8 okostelefon legalább 9.0 verziószámú Android operációs rendszerrel.