Skip to content Skip to navigation


Kíváncsi vagy a részletekre?

A csillagos ég a fejed felett van, az összetéveszthetetlen stílusú 500-as pedig körülötted. Csatlakozz a legcsillogóbb városi kisautó világához. Egy ikonikus stílus, megannyi személyiség.

A határ a csillagos ég a Pop, Lounge, vagy az új, Star csúcsfelszereltség stílusával.

Lépj a sportosság új dimenziójába az új 500 Rockstarral, hogy bámulatos stílusban töltsd az idődet.

Mutasd meg a stílusod. Ne takardd el.

Elegáns, stílusos, mindig a középpontban. Formáld meg a saját ikonod.

  • Gelato fehér
  • Carrara szürke
  • Stella fehér
  • Vesuvio fekete
  • Pompei szürke
  • Burgundi Opera lila
  • Colosseo szürke
  • Dipinto di blu kék
  • Ghiaccio fehér
  • S_4SV-6G6
seleziona base per personalizzare Fiat Concept Centoventi

Új hybrid motor

Ismerd meg az utazás új módját.
Az új Fiat 500 most már hibridként visz el téged az előnyök világába.
Új benzin/hibrid motor

NEKED BÁRMIT

Az új hibrid kiegészítésnek köszönhetően a Fiat 500 sokkal környezetkímélőbb lett, fogyasztása 20 százalékkal csökkent és “zöldebb” is: a károsanyag-kibocsátás csökkentésével védi a környezetet. Emellett részesül azokból az előnyökből is, amelyek minden hibrid velejárója: egyebek között használhatóak korlátozott behajtási övezetekben.

HOGYAN MŰKÖDIK A HIBRID MOTOR?

Az E-Assist funkcióval az elektromotor besegít a belső égésű egységnek a gyorsításban.
Az E-Coasting és E-Breaking funkciókkal nem szükséges a lítium akkumulátorok töltése, mivel lassítás és fékezés közben újratölti saját magát.
A kibővített Start&Stop funkció 30 kilométeres sebesség alatt kikapcsolja a robbanómotort, és ezzel üzemanyagot takarít meg*.

MINDEN A LÁTÓMEZŐBEN

Az új TFT kijelzőnek köszönhetően rendkívül egyszerű a hibrid üzemmód használata. Csak nézz rá az Enegry Flow energiaáramlást jelző grafikára és megtudhatod, hogy az akkumulátor éppen töltés alatt van-e, vagy épp energiát szolgáltat.
Mindig tudni fogod azt is, hogy a kiegészítő akkumulátor töltöttségét, a Trip Diagramnak köszönhetően pedig figyelemmel kísérheted mennyi energiát adott át az akkumulátor az út során, így mindig a lehető leghatékonyabban autózhatsz.

Infotainment

A csillagok soha nem ragyogtak ilyen fényesen.
Fiat 500C multimedia radio technology

A legokosabb választás telefonodhoz – Android Auto™

A Uconnect rendszerbe telepített AndroidAuto alkalmazásnak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod okostelefonodat az 500C-hez. A 7”-os, nagy felbontésú érintőképernyőn keresztül felhasználóbarát menü válik elérhetővé, így könnyen tudod kezelni zenéidet, telefonkönyvedet, és senkit nem fogsz veszélyeztetni.

Kattints ide a kompatibilis eszközös listájáért.

Link: https://www.android.com/intl/en_en/auto/

Az Android, az Android AutoTM, a Google Play és más márkanevek a Google Inc. bejegyzett védjegyei. Elérhetőségük országonként eltérő lehet.

Fiat 500C TomTom navigator

Mopar® Connect

Vezéreld közvetlenül az okostelefonodról az autódat a Uconnect LIVE szolgáltatásokkal. Ezeknek köszönhetően ellenőrizheted autód státuszát és mozgását, megnézheted, hova parkoltál, távirányítással kezelheted a zárat és push-üzeneted is kapsz, ha valamit az autóban hagytál. A Mopar Connect Magyarországon jelenleg nem elérhető opció.

CASA 500


Egy valódi utazás a virtuális múzeumba a Fiat 500-as történelmébe. Az első, 1957-es verziótól egészen a Fiat 500 La Primáig.

Tovább