Kíváncsi vagy a részletekre?

A csillagos ég a fejed felett van, az összetéveszthetetlen stílusú 500-as pedig körülötted. Csatlakozz a legcsillogóbb városi kisautó világához. Egy ikonikus stílus, megannyi személyiség.

A határ a csillagos ég a Pop, Lounge, vagy az új, Star csúcsfelszereltség stílusával.

Lépj a sportosság új dimenziójába az új 500 Rockstarral, hogy bámulatos stílusban töltsd az idődet.

Mutasd meg a stílusod. Ne takardd el.

Elegáns, stílusos, mindig a középpontban. Formáld meg a saját ikonod.

  • Gelato fehér
  • Carrara szürke
  • Stella fehér
  • Vesuvio fekete
  • Pompei szürke
  • Burgundi Opera lila
  • Colosseo szürke
  • Dipinto di blu kék
  • Ghiaccio fehér
  • S_4SV-6G6
seleziona base per personalizzare Fiat Concept Centoventi

Új benzin/hibrid motor

Új benzin/hibrid motor
Ismerd meg az utazás új módját.
Az új Fiat 500 most már hibridként visz el téged az előnyök világába.
Ismerd meg az új benzin/hibrid motor minden előnyét.
Új benzin/hibrid motor

NEKED BÁRMIT

Az új hibrid kiegészítésnek köszönhetően a Fiat 500 sokkal környezetkímélőbb lett, fogyasztása 20 százalékkal csökkent és “zöldebb” is: a károsanyag-kibocsátás csökkentésével védi a környezetet. Emellett részesül azokból az előnyökből is, amelyek minden hibrid velejárója: egyebek között használhatóak korlátozott behajtási övezetekben.

HOGYAN MŰKÖDIK A HIBRID MOTOR?

Az E-Assist funkcióval az elektromotor besegít a belső égésű egységnek a gyorsításban.
Az E-Coasting és E-Breaking funkciókkal nem szükséges a lítium akkumulátorok töltése, mivel lassítás és fékezés közben újratölti saját magát.
A kibővített Start&Stop funkció 30 kilométeres sebesség alatt kikapcsolja a robbanómotort, és ezzel üzemanyagot takarít meg*.

MINDEN A LÁTÓMEZŐBEN

Az új TFT kijelzőnek köszönhetően rendkívül egyszerű a hibrid üzemmód használata. Csak nézz rá az Enegry Flow energiaáramlást jelző grafikára és megtudhatod, hogy az akkumulátor éppen töltés alatt van-e, vagy épp energiát szolgáltat.
Mindig tudni fogod azt is, hogy a kiegészítő akkumulátor töltöttségét, a Trip Diagramnak köszönhetően pedig figyelemmel kísérheted mennyi energiát adott át az akkumulátor az út során, így mindig a lehető leghatékonyabban autózhatsz.

Infotainment

A csillagok soha nem ragyogtak ilyen fényesen.
Fiat 500C multimedia radio technology

A legokosabb választás telefonodhoz – Android Auto™

A Uconnect rendszerbe telepített AndroidAuto alkalmazásnak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod okostelefonodat az 500C-hez. A 7”-os, nagy felbontésú érintőképernyőn keresztül felhasználóbarát menü válik elérhetővé, így könnyen tudod kezelni zenéidet, telefonkönyvedet, és senkit nem fogsz veszélyeztetni.

Kattints ide a kompatibilis eszközös listájáért.

Link: https://www.android.com/intl/en_en/auto/

Az Android, az Android AutoTM, a Google Play és más márkanevek a Google Inc. bejegyzett védjegyei. Elérhetőségük országonként eltérő lehet.

Fiat 500C TomTom navigator

Mopar® Connect

Vezéreld közvetlenül az okostelefonodról az autódat a Uconnect LIVE szolgáltatásokkal. Ezeknek köszönhetően ellenőrizheted autód státuszát és mozgását, megnézheted, hova parkoltál, távirányítással kezelheted a zárat és push-üzeneted is kapsz, ha valamit az autóban hagytál. A Mopar Connect Magyarországon jelenleg nem elérhető opció.

CASA 500


Egy valódi utazás a virtuális múzeumba a Fiat 500-as történelmébe. Az első, 1957-es verziótól egészen a Fiat 500 La Primáig.

Tovább