FIAT FINANSZÍROZÁS

Egy különleges ikon, amivel garantáltan minden tekintet Önre fog szegeződni!

500 collezione

Fiat 500 Collezione: egyedi stílus

Ez az új limitált kiadás egy olyan legendás divatikont ünnepel, amely az egyedi részleteivel, menő stílusával, és a kabriózás szabadságérzetével hívja fel magára a figyelmet. Üdvözöljük az elegancia fedélzetén.

Részletek
500 collezione fall

Fiat 500 Collezione Fall a L’Uomo Vogue tervezésében

A divat úgy változik, mint az évszakok, de a stílus örök. Ismerje meg az új 500 Collezionét, amelynek színeit az ősz ihlette. Az új 500-as az olyan kidolgozott részleteknek köszönhetően, mint a rézszínű 16”-os alumínium felni és az opcionális Brunello bicolor fényezés a stílus, valamint a személyiség tökéletes elegye.

Részletek

Technológia

Fiat 500 multimédia rádió technológia

Mi az Ön top 500-as listája?

Az utazás sokkal kellemesebb, ha közben jó zene szól: az 500-as tartalmazza a Uconnect Rádió-t, az egyszerűen kezelhető, számos funkciót tartalmazó hangrendszert AM/FM csatornákkal, USB bemenettel és a rádió kezelőszerveivel a kormánykeréken.
Csatlakoztassa készülékeit és hallgassa kedvenc számait, ahogy Önnek tetszik.
Fiat 500 multimédia rádió technológia

Partira kész

Nehéz a kedvére tenni, különösen, ha zenéről van szó? A zene megszállottjai választhatják az opcióként rendelhető 8-csatornás Beats Audio Hi-Fi rendszert DSP erősítővel, hat hangszóróval és mélynyomóval, melyek összteljesítménye 440W.
Fiat 500 technológia

Fontos a társaság, de a magam útját járom.

Nincs kedve a rádiót hallgatni? Az 500-as fedélzetén megtalálható Uconnect™ rendszer végtelen számú extra lehetőséget kínál. Kényeztesse magát és szerelje fel bátran Uconnect rádióját, amivel csak szeretné. Választhat hozzá 5”-os, vagy 7”-os HD érintőképernyőt és kipróbálhatja a LIVE szolgáltatás összes funkcióját, beleértve a TuneIn, Deezer, Reuters, Twitter, Facebook, my:Car és eco:Drive alkalmazásokat. Ha a legfejlettebb csomag érdekli, akkor válassza a Uconnect 7” HD Nav LIVE rendszert a kiváló minőségű TomTom navigációs technológiával.
Fiat 500 Uconnect közösségi háló

Maradjon online utazás közben is

Lépjen be Facebook, vagy Twitter oldalára, válogasson a Deezer akár 35 millió zeneszáma, vagy a TuneIn funkció több mint 100,000 rádió állomása közül, hallgassa a Reuters híreit, de ellenőrizheti üzemanyag-megtakarítását, vagy eco-teljesítményét és szerviz státuszát az eco:Drive és my:Car funkciókkal. Soha nem kell offline legyen.
Fiat 500 TomTom navigációs rendszer

A városi autó, amelyik tudja az utat

Az 500-sal gond nélkül utazhat: ha a Uconnect Radio Nav LIVE rendszert választja, mely tartalmazza a TomTom 3D térképeket, valamint a TomTom LIVE szolgáltatásokat, mint a valós időben elérhető közlekedési információk, időjárás előrejelzés, helyi kereső alkalmazás és sebességmérő kamerák helyzete.
Készen áll az indulásra?
Fiat 500 ecodrive technológia

Környzettudatos vezetés és könnyű parkolás

Az eco:Drive™ alkalmazásal az 500-as megkönnyíti az életét. A rendszerre támaszkodva tökéletesítheti vezetési stílusát, hiszen az valós idejű visszajelzéseket ad Önnek, ráadásul ezzel hozzájárul gépjárműve CO2-kibocsátásának csökkentéséhez.