Skip to content Skip to navigation


Egy időtálló ikon megannyi személyiséggel.

A Pop és Lounge verzió stílusos oldalát már megismerted, itt az ideje, hogy a csúcsfelszereltségű Star is elcsavarja a fejed.

Valami sportosabbra vágysz? Nos, ez esetben az 500 Sport, vagy 500 Rockstar verziókat neked találták ki.

Hagyd hogy ragyogjon a személyiséged

Válassz egy színt és legyen az autód olyan egyedi mint Te.

  • Gelato fehér
  • Carrara szürke
  • Vesuvio fekete
  • Pompei szürke
  • Burgundi Opera lila
  • Colosseo szürke
  • Portofino zöld
seleziona base per personalizzare Fiat Concept Centoventi

Új hybrid motor


Ismerd meg az utazás új módját.
Az új Fiat 500 most már hibridként visz el téged az előnyök világába.
Új benzin/hibrid motor

NEKED BÁRMIT

Az új hibrid kiegészítésnek köszönhetően a Fiat 500 sokkal környezetkímélőbb lett, fogyasztása 20 százalékkal csökkent és “zöldebb” is: a károsanyag-kibocsátás csökkentésével védi a környezetet. Emellett részesül azokból az előnyökből is, amelyek minden hibrid velejárója: egyebek között használhatóak korlátozott behajtási övezetekben.

HOGYAN MŰKÖDIK A HIBRID MOTOR?

Az E-Assist funkcióval az elektromotor besegít a belső égésű egységnek a gyorsításban.
Az E-Coasting és E-Breaking funkciókkal nem szükséges a lítium akkumulátorok töltése, mivel lassítás és fékezés közben újratölti saját magát.
A kibővített Start&Stop funkció 30 kilométeres sebesség alatt kikapcsolja a robbanómotort, és ezzel üzemanyagot takarít meg*.

MINDEN A LÁTÓMEZŐBEN

Az új TFT kijelzőnek köszönhetően rendkívül egyszerű a hibrid üzemmód használata. Csak nézz rá az Enegry Flow energiaáramlást jelző grafikára és megtudhatod, hogy az akkumulátor éppen töltés alatt van-e, vagy épp energiát szolgáltat.
Mindig tudni fogod azt is, hogy a kiegészítő akkumulátor töltöttségét, a Trip Diagramnak köszönhetően pedig figyelemmel kísérheted mennyi energiát adott át az akkumulátor az út során, így mindig a lehető leghatékonyabban autózhatsz.

Infotainment

Csillog. Villog.
So bright – Android Auto™

Ragyogó – Android AutoTM

Az új 500 Star és 500 Rockstarban megtalálod az AdroidAuto telefontükrözést is. Csatlakoztasd telefonodat és kezeld a hívásaidat, üzeneteidet, kérj navigálást úgy, hogy közben senkit és semmit nem veszélyeztetsz. A felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően a Uconnect™ 7”-os HD kijelzőjén az alkalmazások könnyen áttekinthető formában jelennek meg.

Kattints ide a kompatibilis eszközök listájáért.

LINK: https://www.android.com/intl/en_en/auto/

Az Android, az Android AutoTM, a Google Play és más márkanevek a Google Inc. bejegyzett védjegyei. Elérhetőségük országonként eltér.

The Mopar<sup>&reg;</sup> system

The Mopar® system

Vezéreld közvetlenül az okostelefonodról az autódat a Uconnect LIVE szolgáltatásokkal. Ezeknek köszönhetően ellenőrizheted autód státuszát és mozgását, megnézheted, hova parkoltál, távirányítással kezelheted a zárat és push-üzeneted is kapsz, ha valamit az autóban hagytál. A Mopar Connect Magyarországon nem elérhető opció.

CASA 500


Egy valódi utazás a virtuális múzeumba a Fiat 500-as történelmébe. Az első, 1957-es verziótól egészen a Fiat 500 La Primáig.

Tovább