Egy időtálló ikon megannyi személyiséggel.

A Pop és Lounge verzió stílusos oldalát már megismerted, itt az ideje, hogy a csúcsfelszereltségű Star is elcsavarja a fejed.

Valami sportosabbra vágysz? Nos, ez esetben az 500 Sport, vagy 500 Rockstar verziókat neked találták ki.

Hagyd hogy ragyogjon a személyiséged

Válassz egy színt és legyen az autód olyan egyedi mint Te.

  • Gelato fehér
  • Carrara szürke
  • Vesuvio fekete
  • Pompei szürke
  • Burgundi Opera lila
  • Colosseo szürke
  • Portofino zöld
seleziona base per personalizzare Fiat Concept Centoventi

Új benzin/hibrid motor

Új benzin/hibrid motor
Ismerd meg az utazás új módját.
Az új Fiat 500 most már hibridként visz el téged az előnyök világába.
Ismerd meg az új benzin/hibrid motor minden előnyét.
Új benzin/hibrid motor

NEKED BÁRMIT

Az új hibrid kiegészítésnek köszönhetően a Fiat 500 sokkal környezetkímélőbb lett, fogyasztása 20 százalékkal csökkent és “zöldebb” is: a károsanyag-kibocsátás csökkentésével védi a környezetet. Emellett részesül azokból az előnyökből is, amelyek minden hibrid velejárója: egyebek között használhatóak korlátozott behajtási övezetekben.

HOGYAN MŰKÖDIK A HIBRID MOTOR?

Az E-Assist funkcióval az elektromotor besegít a belső égésű egységnek a gyorsításban.
Az E-Coasting és E-Breaking funkciókkal nem szükséges a lítium akkumulátorok töltése, mivel lassítás és fékezés közben újratölti saját magát.
A kibővített Start&Stop funkció 30 kilométeres sebesség alatt kikapcsolja a robbanómotort, és ezzel üzemanyagot takarít meg*.

MINDEN A LÁTÓMEZŐBEN

Az új TFT kijelzőnek köszönhetően rendkívül egyszerű a hibrid üzemmód használata. Csak nézz rá az Enegry Flow energiaáramlást jelző grafikára és megtudhatod, hogy az akkumulátor éppen töltés alatt van-e, vagy épp energiát szolgáltat.
Mindig tudni fogod azt is, hogy a kiegészítő akkumulátor töltöttségét, a Trip Diagramnak köszönhetően pedig figyelemmel kísérheted mennyi energiát adott át az akkumulátor az út során, így mindig a lehető leghatékonyabban autózhatsz.

Infotainment

Csillog. Villog.
So bright – Android Auto™

Ragyogó – Android AutoTM

Az új 500 Star és 500 Rockstarban megtalálod az AdroidAuto telefontükrözést is. Csatlakoztasd telefonodat és kezeld a hívásaidat, üzeneteidet, kérj navigálást úgy, hogy közben senkit és semmit nem veszélyeztetsz. A felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően a Uconnect™ 7”-os HD kijelzőjén az alkalmazások könnyen áttekinthető formában jelennek meg.

Kattints ide a kompatibilis eszközök listájáért.

LINK: https://www.android.com/intl/en_en/auto/

Az Android, az Android AutoTM, a Google Play és más márkanevek a Google Inc. bejegyzett védjegyei. Elérhetőségük országonként eltér.

The Mopar<sup>&reg;</sup> system

The Mopar® system

Vezéreld közvetlenül az okostelefonodról az autódat a Uconnect LIVE szolgáltatásokkal. Ezeknek köszönhetően ellenőrizheted autód státuszát és mozgását, megnézheted, hova parkoltál, távirányítással kezelheted a zárat és push-üzeneted is kapsz, ha valamit az autóban hagytál. A Mopar Connect Magyarországon nem elérhető opció.

CASA 500


Egy valódi utazás a virtuális múzeumba a Fiat 500-as történelmébe. Az első, 1957-es verziótól egészen a Fiat 500 La Primáig.

Tovább