Skip to content Skip to navigation

Üdv az új Dolcevita fedélzetén!Külső forma

Játékos és exkluzív, stílusos és törődik a környezettel. Az exkluzív Hybrid jelvény egy új, környezetbarát életstílus kezdetét mutatjaBELTÉR

A nyár kikapcsolódást jelent. Az 500 Dolce Vitában minden utazást a legnagyobb kényelemben és stílusban élvethetsz.

Infotainment

Apple CarPlayFiat 500

Apple CarPlay

Az Apple CarPlay a legegyszerűbb módja annak, hogy iPhone-odat összekösd a Uconnect™ 7” HD infotainment rendszerrel. Kezeld hívásaidat és üzeneteidet, kérj navigálást, vagy hallgasd az Apple Music-on keresztül kedvenc zenéidet, hangoskönyveidet, vagy podcastjeidet. Mindezt úgy, hogy a vezetésre tudsz koncentrálni.

 

Kattints ide a kompatibilis eszközök listájához.

LINK https://www.apple.com/ios/carplay/

 

Az Apple CarPlay, az iPhone és a Siri az Apple bejegyzett védjegyei. Elérhetőségük országonként eltérő lehet!

Android Auto™  Fiat 500C

Android AutoTM

Az AndroidAutóval könnyedén tudod csatlakoztatni Androidos okostelefonodat a Uconnect™ 7” HD rendszerhez. A felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően egyszerűen tudod kezelni zenéidet, a navigációt, a kontaktlistádat és még sok minden mást és közben a vezetésre tudsz koncentrálni.

Kattints ide a kompatibilis eszközök listájához.

LINK: https://www.android.com/intl/en_en/auto/

 

Az Android, az Android AutoTM, a Google Play és más márkanevek a Google bejegyzett védjegyei. Elérhetőségük országonként eltérő lehet!

Fiat 500C tecnologia radio multimedia

Mopar® Connect

Kezeld autódat közvetlenül az okostelefonodról a Uconnect LIVE alkalmazással. Az applikáció megmutatja neked 500 Dolce Vitád státuszát, mozgását és push üzenetet is küld, ha valamit az autóban hagytál volna. (A Mopar Connect Magyarországon még nem elérhető funkció.)

CASA 500


Egy valódi utazás a virtuális múzeumba a Fiat 500-as történelmébe. Az első, 1957-es verziótól egészen a Fiat 500 La Primáig.

Tovább

Hibrid motor

Apple CarPlayFiat 500

A hibrid technológiának köszönhetően a Fiat 500 Dolcevita sokkal környezetbarátabb lett, mivel 20 százalékkal alacsonyabb a fogyasztása, és a károsanyag-kibocsátása.

Android Auto™  Fiat 500C

Az E-Assist funkcióval az elektromor segíti az autó gyorsulását.
Az E-Coasting és E-Breaking funkciók miatt nem kell törődnöd az akkumulátor újratöltésével, mivel az fékezéskor és lassításkor saját magát tölti.
Sőt, az kiterjesztett Start & Stop funkció 30 kilométeres sebesség alatt lekapcsolja a belső égésű motort, hogy csökkentse az üzemanyag-fogyasztást. *
FIAT 500 GSE N3 BSG Li-ion akkumulátor teszteredmény (UNECE 38.3)

Fiat 500C tecnologia radio multimedia

A TFT kijelzővel soha nem volt még ilyen egyszerű a hibrid technológia használata. Tekints rá az energiaáramlási diagramra, és kövesd figyelemmel, hogy mikor töltődik az akkumulátor, és mikor segíti a belső égésű motort.
Emellett figyelemmel követheted a kiegészítő akkumulátor töltöttségét, a Trip diagramnak köszönhetően pedig láthatod, hogy gurulás közben mennyi energiát ad a rendszerbe az akkumulátor, így rendkívül energiatakarékosan vezethetsz.