Szívja magába a napfényt és az elismerő pillantásokat

Új Fiat 500 60th Anniversary : a stílus forradalma


Fő jellemzői a finom érzékkel megálmodott külső, a múltidéző belső,
az 500-as családra jellemző egyediség és a legújabb technológia.
Minden apró részlete különlegességét és kiválóságát hangsúlyozza.
Minden idők legfiatalosabb 60-asa ez a limitált 500-as kiadás.

Részletek

Fiat 500 Collezione: egyedi stílus


Ez az új limitált kiadás egy olyan legendás divatikont ünnepel, amely az egyedi részleteivel, menő stílusával, és a kabriózás szabadságérzetével hívja fel magára a figyelmet. Üdvözöljük az elegancia fedélzetén.

Részletek

Fiat 500 Collezione Fall a L’Uomo Vogue tervezésében


A divat úgy változik, mint az évszakok, de a stílus örök. Ismerje meg az új 500 Collezionét, amelynek színeit az ősz ihlette. Az új 500-as az olyan kidolgozott részleteknek köszönhetően, mint a rézszínű 16”-os alumínium felni és az opcionális Brunello bicolor fényezés a stílus, valamint a személyiség tökéletes elegye.

Részletek

Technológia

Fiat 500C infotainment technológia

Fontos a társaság, de a magam útját járom.

Élvezze a napot, a szórakozást és a szörfölést—online, természetesen az 500C fedélzetén található Uconnect™ rádió Live szolgáltatásával. Az átfogó információs- és szórakoztató központ a rádión kívül tartalmaz USB bemenetet és a kezelőszerveket a kormánykeréken. Ezen túlmenően személyre szabhatja olyan funkciókkal és zenékkel, amilyennel csak szeretné, és kérheti hozzá a TomTom LIVE szolgáltatásokat, valamint a 7”-os HD kijelzőt.
Fiat 500C multimédia rádió technológia

Buli a beltérben. És kint is.

Ha a legmagasabb minőségű zenelejátszást keresi, válassza az opcióként rendelhető 8-csatornás Beats Audio Hi-Fi rendszert DSP erősítővel, hat hangszóróval és mélynyomóval, melyek összteljesítménye 440W.

Az egész utca az Ön zenéjére fog táncolni.
Fiat 500C multimédia autórádió

Mi az Ön top 500-as listája?

Egy sima rádiónál több kell? Az 500C fedélzetén megtalálható Uconnect™ rendszer végtelen számú extra lehetőséget és számos különböző megoldási javaslatot kínál.
Kényeztesse magát és szerelje fel bátran Uconnect Rádióját, amivel csak szeretné. Választhat hozzá 5”- vagy 7”-os HD érintőképernyőt és kipróbálhatja a LIVE szolgáltatás összes funkcióját, beleértve a TuneIn, Deezer, Reuters, Twitter, Facebook, my:Car és eco:Drive alkalmazásokat.
Ha a legmagasabb szintű csomag érdekli, akkor válassza a Uconnect™ 7” HD Nav LIVE rendszert a kiváló minőségű TomTom navigációval.
Fiat 500C Uconnect

Kívánsága számunkra parancs

Lépjen be Facebook, vagy Twitter oldalára, válogasson a Deezer akár 35 millió zeneszáma, vagy a TuneIn funkció több mint 100,000 rádió állomása közül, hallgassa a Reuters valós idejű híreit, vagy tallózzon a TomTom térképek között. Vagy kérje le az időjárás-jelentést, hogy megtudja, mikor kell a puhatetőt visszacsuknia.
A Uconnect LIVE sokkal izgalmasabbá varázsolja utazását.
Fiat 500 TomTom navigációs rendszer

Nem kell a csillagok alapján navigálnia

Az 500C-vel soha nem fog eltévedni: a Uconnect Radio Nav LIVE rendszerrel automatikusan Öné a Uconnect infotainment rendszer top navigációs alkalmazása, mely tartalmazza a TomTom 3D térképeket, valamint a LIVE szolgáltatásokat, mint a valós időben elérhető közlekedési információk, időjárás-előrejelzés, helyi kereső alkalmazás és sebességmérő kamerák helyzete.
Még ha a lehajtott tetővel a csillagok utáni navigáció nagyon romantikus is, a TomTom LIVE funkció kisegítheti, ha eltévedt.
500C ecodrive technológia

Környezettudatos vezetés és könnyű parkolás

Az eco:Drive™ alkalmazásal az 500C megkönnyíti az életét. A rendszerre támaszkodva tökéletesítheti vezetési stílusát, hiszen az valós idejű visszajelzéseket ad Önnek, ráadásul ezzel hozzájárul gépjárműve CO2-kibocsátásának csökkentéséhez.