Fiat 500L Exterior

Új 500L: felnőni menő

Új 500L: felnőni menő

Új dizájn, egy még ikonikusabb kinézetért, az 500 család  összes megkülönböztető funkciójával ötvözve.     *Csak készletről elérhető

Fiat 500L Mirror

Fiat 500L Mirror: mindig kapcsolatban van a családdal.

A Mirror felszereltség az 500-as család legtágasabb autóját teszi még jobbá.
Az exkluzív, kéttónusú Venezia kék és Maestro szürke fényezés, a ködfényszórók, az elengedhetetlen, Apple CarPlay és AndroidAuto™ telefontükrözésre is képes, 7”-os Uconnect™ rendszer segítségével merőben más élmény lesz a vezetés.
Tudjon meg többet

Technológia

Kormánykerékbe integrált kezelőszervek

Kormánykerékbe integrált kezelőszervek

Az új kormánykerékbe épített vezérlőgombokkal a rádiót és a központi kijelzőt is lehet vezérelni. Sőt, Siri® segítségével hangutasítáokkal is vezérelheti iPhone-ját, így csökkentve a zavaró tényezőket.
Okos tolatókamera - Fiat 500L

Okos tolatókamera

A tolatás most egyszerűbb, mint valaha. Ahogy hátramenetbe kapcsolja a sebességváltót a tolatókamera képe élesen és tisztán megjelenik a Uconnect kijelzőjén és mindent megmutat abból, ami az autó háta mögött van. A dinamikus vonalak a várható kanyarodási ívet mutatják, így a manőverezés még könnyebbé válik.
Uconnect Fiat 500L

Navigáció

A TomTom navigációja a legújabb funkciókat, köztük az IC Ruotes® funkciót kínálja Önnek, amely a valaha volt legnagyobb, navigációba épített adatbázisból dolgozik. Így a lehető leggyorsabban találja meg az elérni kívánt célállomást.
Az új Uconnect™ 7” HD NAV LIVE rendszer érintőképernyőjével minden lehetőséget kiaknázhat, köszönhetően a csippentésre nagyítás funkciónak.
technológia - Uconnect live Fiat 500L

Uconnect™ LIVE

A technológia szerelmese? Akkor szeretni fogja a Uconnect LIVE-ot is. Csatlakoztassa a Uconnect rádiót okostelefonjához és használjon számos alkalmazást az autóba épített rendszeren. Például eco:Drive: a vezetési stílus monitorzása, ami segít javítani az üzemanyag takarékosságot. My:Car: az autó állapotának monitorozása, igény szerint okostelefonon és parkolási emlékeztető.
Facebook bejelentkezés és Twitter. Hallgasson bármit a Deezer 43 millió zeneszámából, a TuneIn 100 millió rádió állomásából, kövesse valós időben a híreket a Reutersen, a közlekedési információkat, a sebességmérő kamerák helyszíneit valamint az időjárás előrejelzést a TomTom Live szolgáltatásaiban. Mi mást kérhetne még?
Apple CarPlayFiat 500L

Apple CarPlay

Az új 500L-ben használhatja az Apple CarPlay-t. Az Apple CarPlay az iPhone autós használatának legintelligensebb és legbiztonságosabb módja. A fő alkalmazásnak, valamint a CarPlay kifejezetten az 500L képernyőjéhez készült funkcióinak köszönhetően tájékozódhat a forgalmi helyzetről, telefonálhat, szöveges üzeneteket küldhet és fogadhat, és zenét hallgathat anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. A Sirivel hangvezérlést is használhat az okostelefon fő funkcióinak kezeléséhez, illetve az érintőképernyővel vagy a kormánykerékbe integrált kezelőszervekkel is használhatja azokat. Válassza az opciós a telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést!

A kompatibilis eszközök listájához kattintson ide.

A CarPlay, iPhone és Siri az Apple Inc. bejegyzett védjegyei.
Android Auto - Fiat 500L

Android Auto™ *

Az új 500L kompatibilis az Android Auto-val.

Az Android Auto leegyszerűsíti a hozzáférést a saját tartalmaihoz és alkalmazásaihoz, miközben vezet, anélkül, hogy kockáztatnia kellene a biztonságát. Az alkalmazások az 500L képernyőjén jelennek meg az egyszerű, intuitív interfésznek köszönhetően, könnyen áttekinthető oldalakra rendezve. A Google Maps-szel valós időben tájékozódhat a forgalmi helyzetről és még sok minden másról, és a legjobb kéz nélküli technológiával telefonálhat vagy üzeneteket küldhet, ill. fogadhat anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról. Válassza az opciós a telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést!

A kompatibilis eszközök listájához kattintson ide.

Az Android, Android Auto, Google Play és egyéb márkanevek a Google Inc bejegyzett védjegyei.

*Az applikáció elérhetősége országonként eltérhet

Csomagok

Stílus csomag

Tegye egyedivé saját 500L-jét prémium részletekkel, amelyek vonzzák a tekintetet. Az 500 L Urbanhoz érhető el.

 • Ködlámpa
 • Króm díszcsík oldalt és elöl

Rádió csomag

Ideális ahhoz, hogy mindig kapcsolatban maradjon út közben is. Az idő pénz, tudja ezt az 500L is. Az 500L Urbanhoz érhető el.

 • Mobiltelefon tükrözés Apple CarPlay
 • vagy Android Auto™ rendszerekhez
 • USB
 • Uconnect 7”-os érintőképernyővel

Komfort csomag

A kényelem minden utazást egyedülálló élménnyé tesz. Engedje, hogy az 500L kényeztesse. Az 500L Urban és City Cross verziókhoz érhető el.

 • Elektromos hátsó ablakok
 • Cargo Magic Space áthelyezhető csomagtérpadló
 • Első szőnyegek
 • Gyermekfigyelő tükör

Tech csomag

 • Tolatókamera dinamikus vonalakkal
 • Parkolóradar
 • Elektronikusan behajtható külső visszapillantó tükrök
 • Kilépőfény

Stílus csomag

Az 500L világítása és diszkréciója megóvja Önt a kíváncsiskodó szemektől. Kapható az 500L Lounge-hoz és Cross-hoz

 • Sötétített hátsó üvegek
 • Hangulatvilágítás
 • 17”-os könnyűfém kerekek

Biztonság csomag

A biztonság alapvetően fontos, minden sebességnél. Az 500L kimagasló teljesítményt nyújt, azonban soha nem téveszti szem elől azt a személyt, aki a legtöbbet jelenti számunkra: Önt.

 • Automatikusan sötétedő visszapillantó tükör
 • Városi ütközésmegelőző rendszer
 • Eső-, és sötétedésérzékelő

Akciók