Az új 500L Cross: a hétköznapiság birodalmán túl.

Ossza meg legemlékezetesebb élményeit azokkal, akiket leginkább szeret. Az új Fiat 500L Cross: ahol a civilizáció véget ér, a kaland elkezdődik.

Fiat 500l S-Design

Az új 500L S-Design megmutatja erősségét.

Lépjen be a stílus világába. Az 500L S-Designnal élvezheti az 500L nyújtotta teret, miközben a külső markánsabb, figyelemfelkeltőbb lett. A sötét Myron színű burkolatokkal úgy is megmutathatja valódi személyiségét, hogy nem kell lemondania a kéttónusú fényezés nyújtotta eleganciáról.

Tudjon meg többet

Technológia

Fiat 500L Cross infotainment technológia

Modern technológia, crossover szellem

Ki mondta, hogy a crossover egyet jelent az elmaradott technológiával? Az új 500L Cross színültig van töltve modern technológiával - mint például a vezetési mód választó három vezetési üzemmóddal, és a UCONNECT 7” HD LIVE érintőképernyő USB csatlakozással - ezzel csal mosolyt az arcára útközben. Fedezze fel szabadon a világot, és ossza meg élményeit.

Apple CarPlayFiat 500L Cross

Új UCONNECT 7’’ HD LIVE érintőképernyős rádió +USB

Az új 7’’-os érintőképernyős kijelzővel ellátott rádió lehetővé teszi, hogy kiválassza lejátszási listáit és kedvenc rádióit, egyetlen egyszerű érintéssel hozzáférjen a fedélzeti rendszer összes többi funkciójához, az USB port segítségével pedig csatlakoztathatja kompatibilis külső eszközeit, hogy lejátssza a zenéket és használja az alkalmazásokat, amelyek rajta vannak. A legkifinomultabb ízlésű felhasználóknak pedig a Beats hangrendszert kínáljuk. Vigye magával zenéit, bárhova is megy.

500L tolatókamera technológia

Intelligens tolatókamera

Minden kaland kihívásokkal teli utakra viszi, de előfordul, hogy rossz irányba fordul. Ekkor annyit tehet, hogy visszatolat, és a helyes irányba fordul. Ne aggódjon: amikor hátramenetbe kapcsolja a sebességváltót, az új 500L Cross kijelzőjén megjelenik a tolatókamera éles és tiszta képe, mutatva, hogy mi van az autó mögött. Az intelligens vezetővonalaknak* köszönhetően nagyon egyszerű a manőverezés, és semmilyen kellemetlen helyzetbe nem fog kerülni.

*csak később elérhető

500L Cross tolatókamera technológia

Járja a saját útját

A konzol közepén elhelyezkedő vezetési mód kapcsolóval választóval három lehetséges üzemmódból választhat (Normal, Traction+ és Gravity Control), ezáltal az Ön előtt álló útnak megfelelően alakíthatja autója viselkedését. Az 500L Cross-szal minden akadályt könnyedén vehet az úton.

Apple CarPlayFiat 500L Cross

Apple CarPlay

Az új 500L Cross-ban használhatja az Apple CarPlay-t.
Az Apple CarPlay az iPhone autós használatának legintelligensebb és legbiztonságosabb módja. A fő alkalmazásnak, valamint a CarPlay kifejezetten az 500L Cross képernyőjéhez készült funkcióinak köszönhetően tájékozódhat a forgalmi helyzetről, telefonálhat, szöveges üzeneteket küldhet és fogadhat, és zenét hallgathat anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. A Sirivel hangvezérlést is használhat az okostelefon fő funkcióinak kezeléséhez, illetve az érintőképernyővel vagy a kormánykerékbe integrált kezelőszervekkel is használhatja azokat. Válassza az opciós telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést!

A kompatibilis eszközök listájához kattintson ide.

A CarPlay, iPhone és Siri az Apple Inc. bejegyzett védjegyei.  

Android Auto Fiat 500L Cross

Android Auto™ *

Az új 500L Cross kompatibilis az Android Auto™-val.
Az Android Auto™ leegyszerűsíti a hozzáférést a saját tartalmaihoz és alkalmazásaihoz, miközben vezet, anélkül, hogy kockáztatnia kellene a biztonságát. Az alkalmazások az 500L Cross képernyőjén jelennek meg az egyszerű, intuitív interfésznek köszönhetően, könnyen áttekinthető oldalakra rendezve. A Google Maps-szel valós időben tájékozódhat a forgalmi helyzetről és még sok minden másról, és a legjobb kéz nélküli technológiával telefonálhat vagy üzeneteket küldhet, ill. fogadhat anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról. Válassza az opciós telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést
A kompatibilis eszközök listájához kattintson ide.
Az Android, Android Auto™, Google Play és egyéb márkanevek a Google Inc bejegyzett védjegyei.


*Az applikáció elérhetősége országonként eltérhet

Csomagok

Tech csomag

Tech csomag

Tökéletes terepen és a városban is? Természetesen: a Tech csomaggal az új 500L Cross elviszi a város legkevésbé ismert helyeire is.

  • Tolatókamera
  • Tolatóradar
    Elektromosan behajtható visszapillantó tükrök kilépőfénnyel
Stílus csomag

Stílus csomag

Tegye díszesebbé off-road élményeit A stílus csomag elegáns részletei nélkül nem akar majd létezni.

  • Sötétített hátsó üvegek
  • Belső világítás
Biztonság csomag

Biztonság csomag

A biztonság elsődleges, különösen akkor, amikor a kalandokban részt vesz az egész család.
  • Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör
  • Városi ütközésmegelőző

Akciók