Új 500L Wagon:
mindenkit elvisz

7 személyes változatban is

Ikonikus dizájn és maximális sokoldalúság. Az akár 7 üléssel is kapható új 500L Wagon a valaha volt legtágasabb 500-as.                    *Csak készletről elérhető

Technológia

Fiat 500L Living kormánykerék integrált kezelőszervekkel

Kormánykerékbe integrált kezelőszervek

Az új 500L Wagonnál a technológia a szó szoros értelmében kéznél van. A kiemelkedő dizájn mellett az új kormánykerék beépített vezérlőgombjai gondoskodnak a kényelméről, mivel a fedélzeti számítógép összes fő funkcióját az ujjai legkisebb mozdulataival vezérelheti.
Fiat 500L Living TFT

Új TFT

Kísérje figyelemmel útjait az új 500L Wagon TFT műszerfal kijelzőjén. A színes kijelző, valamint az átdolgozott kialakítás, amely még több helyet kínál a műszerfalon, tökéletes rálátást biztosít a vezetőknek minden paraméterre.
technológia Uconnect live Fiat 500L Living

Uconnect™ HD LIVE

A technológia szerelmese? Akkor szeretni fogja a Uconnect™ HD LIVE-ot is. Csatlakoztassa a Uconnect™ autós rádiót készülékéhez, és használjon számos alkalmazást az autóba épített rendszeren, például Facebookot és Twittert. Vagy hallgasson bármit a Deezer 35 millió zeneszámából, a TuneIn 100 millió rádió állomásából, kövesse valós időben a híreket a Reutersen, a közlekedési információkat, a sebességmérő kamerák helyszíneit valamint az időjárás előrejelzést a TomTom Live szolgáltatásaiban. Mi mást kérhetne még?
Apple CarPlayFiat 500L Living

Apple CarPlay

Az új 500L-ben használhatja az Apple CarPlay-t. Az Apple CarPlay az iPhone autós használatának legintelligensebb és legbiztonságosabb módja. A fő alkalmazásnak, valamint a CarPlay kifejezetten az 500L Wagon képernyőjéhez készült funkcióinak köszönhetően tájékozódhat a forgalmi helyzetről, telefonálhat, szöveges üzeneteket küldhet és fogadhat, és zenét hallgathat anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. A Sirivel hangvezérlést is használhat az okostelefon fő funkcióinak kezeléséhez, illetve az érintőképernyővel vagy a kormánykerékbe integrált kezelőszervekkel is használhatja azokat. Válassza az opciós telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést! A kompatibilis eszközök listájához kattintson ide.
Android Auto Fiat 500L Living

Android Auto™

Az új 500L Wagon kompatibilis az Android Auto™-val. Az Android Auto™ leegyszerűsíti a hozzáférést a saját tartalmaihoz és alkalmazásaihoz, miközben vezet, anélkül, hogy kockáztatnia kellene a biztonságát. Az alkalmazások az 500L Wagon képernyőjén jelennek meg az egyszerű, intuitív interfésznek köszönhetően, könnyen áttekinthető oldalakra rendezve. A Google Maps-szel valós időben tájékozódhat a forgalmi helyzetről és még sok minden másról, és a legjobb kéz nélküli technológiával telefonálhat vagy üzeneteket küldhet, ill. fogadhat anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról. Válassza az opciós telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést! A kompatibilis eszközök listájához kattintson ide.
500L Living Smart rearview kamera

Smart rearview kamera

Ahogy hátramenetbe kapcsolja a sebességváltót a tolatókamera képe élesen és tisztán megjelenik a Uconnect kijelzőjén és mindent megmutat abból, ami az autó háta mögött van. A dinamikus vonalak a várható kanyarodási ívet mutatják, így a manőverezés még könnyebbé válik.

Csomagok

Stílus csomag Fiat 500L Living

Stílus csomag

Tegye egyedivé saját 500L-jét prémium részletekkel, amelyek vonzzák a tekintetet. Kapható az 500L Urbanhoz.

 • Ködlámpa
 • Króm dekoráció oldalt és elöl
Rádió csomag Fiat 500L Living

Rádió csomag

Ideális ahhoz, hogy mindig kapcsolatban maradjon út közben is. Az idő pénz, tudja ezt az 500L is. Kapható az 500L Urbanhoz.
Mobiltelefon tükrözés funkció, Apple CarPlay vagy Android Auto™ rendszerekkel kompatibilis

 • USB
 • 7” DAB rádió
Komfort csomag Fiat 500L Living

Komfort csomag

A kényelem minden utazást egyedülálló élménnyé tesz. Engedje, hogy az 500L kényeztesse. Kapható az 500L Urbanhoz.
 • Elektromos hátsó ablakok
 • Cargo Magic Space áthlyezhető csomagtérpadló Első szőnyegek
 • Gyermekfigyelő tükör
Tech csomag Fiat 500L Living

Tech csomag

A technológia könnyebbé teszi az életet, az 500L pedig könnyebbé teszi a vezetést.
 • Tolatókamera
 • Elektromosan behajtható visszapillantó tükrök
 • Kilépőfény
Stílus plusz csomag Fiat 500L Living

Stílus plusz csomag

Az 500L Wagon világítása és diszkréciója megóvja Önt a kíváncsiskodó szemektől. Kapható az 500L Lounge-hoz és Cross-hoz
 • Sötétített hátsó üvegek
 • Belső világítás
Biztonság csomag Fiat 500L Living

Biztonság csomag

A biztonság alapvetően fontos, minden sebességnél. Az 500L Wagon kimagasló teljesítményt nyújt, azonban soha nem téveszti szem elől azt a személyt, aki a legtöbbet jelenti számunkra: Önt.
 • Automatikusan sötétedő külső visszapillantó tükör
 • Városi ütközésmegelőző rendszer
 • Eső-, és sötétedésérzékelő