Új 500L
Mirror

A 2.0-ás családi autó

A Mirror felszereltségű 500L a jövőbe mutat azzal, hogy még több képességgel ruházza fel az 500-as család legnagyobb tagját.

Új 500L Mirror Cross

Fiat 500L Cross Mirror

Kívülről crossover, belülről csúcstechnológia

Az 500L Mirror most már Cross felszereltséggel is elérhető, így olyan igazi crossovert vezethet, amelyben olyan műszaki újdonságok is megtalálhatóak, mint a legfrissebb Uconnect™ infotainment rendszer. Így mindig csatlakoztatva marad autójához, bármerre is vigye az út.
Mopar® Map Care

Beltér

Csak vezessen és hagyja a többit az autóra.

Az új 500L Mirror Cross belterében mindent úgy terveztünk, hogy a vezetési élmény legyen a középpontban. Készüljön fel a stílusos és kényelmes utazásra, amelyet olyan kifinomult beltéri részletek biztosítanak, mint a Nero Cinema fekete, vagy Bianco Gelato fehér színű műszerfalborítás, vagy a prémium fekete szövet ülések. 

Technológia

Uconnect Fiat 500L Mirror

Navigáció

Nincs jövő alapvető technológiai újítás nélkül. Ezért szereltük fel a Fiat 500L Mirrort a Uconnect™ HD LIVE nagy felbontású, kapacitív érintőképernyővel rendelkező rendszerrel, amely a Bluetooth csatlakozást, az online applikációkat és a hangvezérlést is támogatja.

A beépített TomTom navigáció LIVE funkciójának köszönhetően valós idejű információkat kaphat az időjárásról, a forgalomról, sebességmérő kamerák helyzetéről, és online kereshet a közelben lévő hasznos helyek (POI-k) között.

Csak mondja meg a rendszernek, hova szeretne menni, és az el fogja Önt irányítani úticélja felé.

TFT Fiat 500L Mirror

TFT kijelző

Kövesse figyelmmel útját egy csúcstechnológiás eszköz segítségével. Az 500L Mirrorba épített 3,5”-os TFT kijelző rövid időn belül az egyik legalapvetőbb társa lesz az utazásban. Műszerek és számadatok tájékoztatják az olyan alapvető adatokról, mint a sebesség, a fordulatszám, vagy a sebességváltó visszajelzője, amely azt is jelzi, ha sebességet kell váltania.