Új 500L
Mirror

A 2.0-ás családi autó

A Mirror felszereltségű 500L a jövőbe mutat azzal, hogy még több képességgel ruházza fel az 500-as család legnagyobb tagját.

Új 500L Mirror

Fiat 500L Cross Mirror

Belül csúcstechnológia

Ismerd meg az 500L hi-tech verzióját.
Maradj online bármerre is vigyen az utad. Ebben segít a legfrissebb Uconnect technológia. Élvezd a legjobb hangzást a UConnect rádióval és a TFT kijelzővel.
Mopar® Map Care

Beltér

Az 500L Mirror belterében mindent a vezetési élmény figyelembe vételével alakítottunk ki. Készülj fel a stílusos és kényelmes utazásra és az olyan kifinomult beltéri részletekre, mint a karosszéria színű műszerfalborítás és a prémium minőségű fekete szövet ülés.

Technológia

Uconnect Fiat 500L Mirror

Navigáció

Nincs jövő alapvető technológiai újítás nélkül. Ezért szereltük fel a Fiat 500L Mirrort a Uconnect™ HD LIVE nagy felbontású, kapacitív érintőképernyővel rendelkező rendszerrel, amely a Bluetooth csatlakozást, az online applikációkat és a hangvezérlést is támogatja.

A beépített TomTom navigáció LIVE funkciójának köszönhetően valós idejű információkat kaphat az időjárásról, a forgalomról, sebességmérő kamerák helyzetéről, és online kereshet a közelben lévő hasznos helyek (POI-k) között.

Csak mondja meg a rendszernek, hova szeretne menni, és az el fogja Önt irányítani úticélja felé.

TFT Fiat 500L Mirror

TFT kijelző

Kövesse figyelmmel útját egy csúcstechnológiás eszköz segítségével. Az 500L Mirrorba épített 3,5”-os TFT kijelző rövid időn belül az egyik legalapvetőbb társa lesz az utazásban. Műszerek és számadatok tájékoztatják az olyan alapvető adatokról, mint a sebesség, a fordulatszám, vagy a sebességváltó visszajelzője, amely azt is jelzi, ha sebességet kell váltania.