Új 500L
Mirror

A 2.0-ás családi autó

A Mirror felszereltségű 500L a jövőbe mutat azzal, hogy még több képességgel ruházza fel az 500-as család legnagyobb tagját.

Infotainment rendszer

Uconnect Fiat 500L Mirror

Navigáció

Nincs jövő alapvető technológiai újítás nélkül. Ezért szereltük fel a Fiat 500L Mirrort a Uconnect™ HD LIVE nagy felbontású, kapacitív érintőképernyővel rendelkező rendszerrel, amely a Bluetooth csatlakozást, az online applikációkat és a hangvezérlést is támogatja.

A beépített TomTom navigáció LIVE funkciójának köszönhetően valós idejű információkat kaphat az időjárásról, a forgalomról, sebességmérő kamerák helyzetéről, és online kereshet a közelben lévő hasznos helyek (POI-k) között.

Csak mondja meg a rendszernek, hova szeretne menni, és az el fogja Önt irányítani úticélja felé.

Mopar® Map Care

Mopar® Map Care

A Mopar® Map Care szolgáltatással a navigációs rendszer térképei mindig naprakészek lehetnek, frissítésük az első három évben díjtalan.

A Mopar® Map Care háromhavonta ad ki új térképeket, a frissítéshez jelentkezzen be a https://maps.mopar.eu/ oldalon, vagy látogasson el márkakereskedőjéhez.

TFT Fiat 500L Mirror

TFT kijelző

Kövesse figyelmmel útját egy csúcstechnológiás eszköz segítségével. Az 500L Mirrorba épített 3,5”-os TFT kijelző rövid időn belül az egyik legalapvetőbb társa lesz az utazásban. Műszerek és számadatok tájékoztatják az olyan alapvető adatokról, mint a sebesség, a fordulatszám, vagy a sebességváltó visszajelzője, amely azt is jelzi, ha sebességet kell váltania.