500L S-Design

Adjon teret a stílusának.
Tágas tér, stílusos formaterv.

Technológia

Fiat 500L S design - Uconnect 7” HD NAV

Mindig tudja, merre jár

Az opcióként elérhető integrált TomTom navigációnak köszönhetően mindig a legfrissebb térkép áll majd rendelkezésére. A Uconnect 7” HD NAV LIVE érintőképernyővel az útvonal kiválasztása soha nem volt ilyen egyszerű.

Fiat 500L S design - kormánykerékbe integrált kezelőszervek

Minden kontroll alatt

A kormánykerékbe integrált kezelőszervekkel mindig kézben tarthatja a helyzetet, állíthatja a rádiót és a központi kijelzőt is anélkül, hogy az elvonná figyelmét az útról. Sőt, Siri* használatával hangutasításokat is adhat iPhone-jának.

*A Siri használatához kompatibilis iPhone okostelefonra van szükség.

Fiat 500L S design - 7” Uconnect képernyő

Irányítsa ujjával a 7” Uconnect képernyőt

A UconnectTM HD LIVE 7”-os érintőképernyője segítségével mindene megvan, amire az utazáshoz szüksége lehet. Csatlakoztathatja okostelefonját és számos alkalmazást használhat:
  • az eco:Drive a vezetési stílusát és az üzemanyag-használatot elemzi
  • a my:Car segítségével pedig akár okostelefonon keresztül is ellenőrizheti járműve állapotát és emlékezteti arra, hova parkolta le.
Fiat 500L S design - Apple CarPlay

Apple CarPlay

Az új 500L S-Design-hoz szériafelszereltségként jár az Apple CarPlay telefontükrözés*. Ez a legokosabb és legbiztonságosabb módja annak, hogy vezetés közben használja iPhone-ját. A fő funkciókat és az alkalmazásokat az 500L S-Design kijelzőjén megjelenő CarPlay-hez igazították. Ennek segítségével útvonalat tervezhet, hívásokat és üzeneteket kezelhet, vagy akár zenét is hallgathat mindezt úgy, hogy nem vonja fel figyelmét a vezetésről. A Siri hangfelismerővel pedig hangutasításokat is adhat.

*Az alkalmazás elérhetősége országonként eltérő lehet.
Fiat 500L S design - Android Auto™

Android Auto™

Az új 500L S-Design-hoz szériafelszereltségként jár az AndroidAuto™* telefontükrözés. Ennek segítségével egyszerűbb és biztonságosabb a telefonján lévő tartalmak elérése. Az 500L S-Design kijelzőjének felhasználóbarát kezelőfelülete megmutatja az elérhető alkalmazásokat és könnyen olvasható oldalakra helyezi azokat. A Google Maps valósidejű navigációt és forgalmi adatokat biztosít, a továbbfejlesztett kihangosítás pedig a hívások és üzenetek kezelésében nyújt segítséget.

*Az alkalmazás elérhetősége országonként eltérő lehet.
Fiat 500L S design - Mopar® CONNECT

Mopar® CONNECT

A Mopar® CONNECT alkalmazással többé nem kell aggódnia, mindig tudni fogja, hova parkolta le autóját és távolról tudja vezérelni az ajtók zárját, ellenőrizheti az útvonalakat, sebességet, mindezt az okostelefonján keresztül. Sőt, értesítő üzenetet kaphat okostelefonjára, hogy semmit ne hagyjon a járműben. A funkció opcióként elérhető.