Az új 500L

Szeretné felfedezni az összes részletet?

Új dizájn, egy még ikonikusabb kinézetért, az 500 család  összes megkülönböztető funkciójával ötvözve.

Technológia

Volante comandi integrati Fiat 500L

Kormánykerékbe integrált kezelőszervek

Az új 500L-lel a technológia a szó szoros értelmében kéznél van. A kiemelkedő dizájn mellett az új kormánykerék beépített kezelőszervei gondoskodnak a kényelméről, mivel a rádió és a műszerfal összes fő funkcióját az ujjai legkisebb mozdulataival vezérelheti.
Ingyenes hozzáférés a Siri Eyes-hoz -> TELJESÍTVE
Fiat 500L TFT

Új TFT

Kövesse figyelemmel útjait az új műszerfalon.
Az új 3,5”-os színes TFT kijelző, valamint az átdolgozott kialakítás, amely még több helyet kínál a műszerfalon, tökéletes rálátást biztosít a vezetőknek minden paraméterre.
Uconnect Fiat 500L

Műholdas navigáció

A TomTom műholdas navigáció rendelkezik az összes leginkább innovatív funkcióval, mint amilyen az IQ Routes®, a műholdas navigációs rendszerekbe épített valaha volt legnagyobb útvonal adatbázissal, és segít megtalálni a leggyorsabb útvonalat a céljához. Az új Uconnect 7” HD NAV LIVE rendszer az érintőképernyők minden funkcióját ismeri, csippentéssel zoom-olhat a térképen, míg el nem jut az Önnek megfelelő nézetig.
technológia Uconnect live Fiat 500L

Uconnect™ LIVE

A technológia szerelmese? Akkor szeretni fogja a Uconnect LIVE-ot is. Csatlakoztassa a Uconnect rádiót okostelefonjához, és használjon számos alkalmazást az autóba épített rendszeren, például eco:Drive: a vezetési stílus monitorzása, ami segít javítani az üzemanyag takarékosságot. my:Car: az autó állapotának monitorozása, igény szerint okostelefonon, és parkolási emlékeztető.
Facebook bejelentkezés és Twitter. Vagy hallgasson bármit a Deezer 43 millió zeneszámából, a TuneIn 100 millió rádió állomásából, kövesse valós időben a híreket a Reutersen, a közlekedési információkat, a sebességmérő kamerák helyszíneit valamint az időjárás előrejelzést a TomTom Live szolgáltatásaiban. Mi mást kérhetne még?
Apple CarPlayFiat 500L

Apple CarPlay

Az új 500L-ben használhatja az Apple CarPlay-t. Az Apple CarPlay az iPhone autós használatának legintelligensebb és legbiztonságosabb módja. A fő alkalmazásnak, valamint a CarPlay kifejezetten az 500L képernyőjéhez készült funkcióinak köszönhetően tájékozódhat a forgalmi helyzetről, telefonálhat, szöveges üzeneteket küldhet és fogadhat, és zenét hallgathat anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. A Sirivel hangvezérlést is használhat az okostelefon fő funkcióinak kezeléséhez, illetve az érintőképernyővel vagy a kormánykerékbe integrált kezelőszervekkel is használhatja azokat. Válassza az opciós a telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést!

A kompatibilis eszközök listájához kattintson ide.

A CarPlay, iPhone és Siri az Apple Inc. bejegyzett védjegyei.
impianto Beats audio Fiat 500L

Android Auto™ *

Az új 500L kompatibilis az Android Auto-val.

Az Android Auto leegyszerűsíti a hozzáférést a saját tartalmaihoz és alkalmazásaihoz, miközben vezet, anélkül, hogy kockáztatnia kellene a biztonságát. Az alkalmazások az 500L képernyőjén jelennek meg az egyszerű, intuitív interfésznek köszönhetően, könnyen áttekinthető oldalakra rendezve. A Google Maps-szel valós időben tájékozódhat a forgalmi helyzetről és még sok minden másról, és a legjobb kéz nélküli technológiával telefonálhat vagy üzeneteket küldhet, ill. fogadhat anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról. Válassza az opciós a telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést!

A kompatibilis eszközök listájához kattintson ide.

Az Android, Android Auto, Google Play és egyéb márkanevek a Google Inc bejegyzett védjegyei.

*Az applikáció elérhetősége országonként eltérhet

Csomagok

Stílus csomag

Tegye egyedivé saját 500L-jét prémium részletekkel, amelyek vonzzák a tekintetet. Kapható az 500L Popstarhoz.

 • Ködlámpa
 • Króm díszcsík oldalt és elöl

Rádió csomag

Ideális ahhoz, hogy mindig kapcsolatban maradjon út közben is. Az idő pénz, tudja ezt az 500L is. Kapható az 500L Popstarhoz.

 • Mobiltelefon tükrözés Apple CarPlay
 • vagy Android Auto™ rendszerekhez
 • USB
 • 7” DAB rádió

Komfort csomag

A kényelem minden utazást egyedülálló élménnyé tesz. Engedje, hogy az 500L kényeztesse. Kapható az 500L Popstarhoz.

 • Elektromos hátsó ablakok
 • Cargo Magic Space áthelyezhető csomagtérpadló
 • Első szőnyegek
 • Gyermekfigyelő tükör

Tech csomag

A technológia könnyebbé teszi az életet, az 500L pedig könnyebbé teszi a vezetést.
Tolatókamera
Tolatóradar
Elektromosan behajtható visszapillantó tükrök kilépőfénnyel

Stílus csomag

Az 500L világítása és diszkréciója megóvja Önt a kíváncsiskodó szemektől. Kapható az 500L Lounge-hoz és Cross-hoz

 • Sötétített hátsó üvegek
 • Belső világítás
 • 17”-os könnyűfém kerekek

Biztonság csomag

A biztonság alapvetően fontos, minden sebességnél. Az 500L kimagasló teljesítményt nyújt, azonban soha nem téveszti szem elől azt a személyt, aki a legtöbbet jelenti számunkra: Önt.


Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör
Városi ütközésmegelőző rendszer

Akciók