500X City Look: Ikonikusan elegáns dizájn egy kompakt SUV-ben

500X S-Design: az S&X vonzerő

Az összetéveszthetetlen stílus, az ellenállhatatlan vonzerő és a lélegzetelállító megjelenés mesteri kombinációja. A következő autója; az S-Design Szépségét az 500X eXtravanganciájával ötvözi, hogy létrehozza a valaha létezett legerősebb vonzerőt, mely mostantól csak az Öné.

Tudjon meg többet

Technológia

Fiat 500X City Look multimédia

Infotainment

A Uconnect TM infotainment rendszer élménnyé teszi a fedélzeten eltöltött időt: 5” vagy 6.5” érintőképernyő, távvezérlők a kormánykeréken, Bluetooth® telefonkihangosító, Bluetooth Audio streaming, eco:Drive™ vezetési stílus elemző. Az 5ooX City Look-ban minden technológia a rendelkezésére áll egy tökéletes utazáshoz.
Fiat 500X City Look Uconnect rendszer

Uconnect rendszer

Az 500X City Look számtalan választási lehetőséget kínál; 3.5” Uconnect™ rádió USB és Aux-in csatlakozóval, Uconnect™ 5’’ érintőképernyős rádió, mely elérhető DAB verzióban és navigációs rendszerrel is, és a csúcsot jelentő Uconnect™ 6.5’’ NAVI HD kijelzővel és 3D navigációs rendszerrel.

Fiat 500X City Look Uconnect live

Uconnect™ LIVE

A Uconnect™ LIVE szolgáltatásokkal új élményekkel gazdagodhat. A TomTom LIVE-nak köszönhetően valós idejű információkat kaphat a forgalomról, az időjárásról és a tervezett útvonalat érintő korlátozásokról. Ezentúl a TuneIn és a Deezer zenei kínálatából is válogathat; több mint 100,000 internetes rádióállomással és több mint 35 millió dalból álló könyvtárral. Mindezek mellett ráadásként megkaphatja a Reuters legfrissebb híreit is.
Fiat 500X City Look Beats Hi-Fi

Beats™ Hi-Fi

A Beats™ Hi-Fi rendszerrel könnyedén hangot adhat érzéseinek az 500X City Look fedélzetén. 9 hangszóró és 500 Wattos erősítő biztosít tiszta és erőteljes hangzást.
Fiat 500X City Look Kulcsnélküli rendszer

Kulcsnélküli rendszer

A kulcsnélküli technológiának köszönhetően kinyithatja és bezárhatja, sőt el is indíthatja az 500X City Look-ját anélkül, hogy a kulcsot ki kellene vennie a zsebéből.
500X City Look Bi-Xenon fényszórók

Sötétedésérzékelő és automata távolsági fény, Bi-Xenon fényszórók

Az optimális látási viszonyokat és a különböző világítási funkciókat az útviszonyoknak megfelelően automatikusan kapcsoló rendszer biztosítja. A Bi-Xenon fényszórók nappali fényhez hasonló színhőmérséklete tovább javítja a látási viszonyokat.

Akciók