Új 500X Mirror

Egy SUV azoknak, akik mindig kapcsolatban
kívánnak lenni a világgal.

Kapcsolódjon rá az új SUV vezetési élményre az új 500X Mirror modellel.

A legmodernebb technológia

Tecnologia di ultima generazione

A legmodernebb technológia

Az új 500X Mirror az új Uconnect™ 7” HD LIVE rendszere lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással válaszoljon telefonhívásokra, üzeneteket váltson, kiválassza a legmegfelelőbb útvonalat, vagy az úthoz legjobban illő zeneszámot. A Uconnect™ 7” HD LIVE rendszer kompatibilis az Apple CarPlay funkciókkal.

A CarPlay, iPhone és Siri alkalmazások az Apple Inc. bejegyzett védjegyei.

Az Apple CarPlay™ nem elérhető minden készülékkel/országban, elérhetősége az operációs rendszer verziójától is függ. Részletekért kérjük, látogasson el a www.apple.com weboldalra.
Apple CarPlay

Apple CarPlay

Az új 500X Mirror kompatibilis az Apple CarPlay rendszerrel. Az Apple CarPlay hozzájárul iPhone-ja vezetés közbeni legokosabb és legbiztonságosabb használatához. A CarPlay rendszer összes funkciója és alkalmazása megjelenik az 500X Mirror kijelzőjén, így Ön útvonalat tervezhet, hívásokat indíthat, szöveges üzeneteket fogadhat, illetve küldhet, vagy zenét hallgathat mialatt a vezetésre figyel. A Siri funkció jóvoltából, telefonjával mindent az ellenőrzése alatt tarthat, irányíthatja a funkciókat hangvezérléssel, az érintőképernyőn, vagy a kezelőszerveken keresztül.
Kattintson ide, hogy felfedezze az applikációval kompatibilis készülékeket.

A CarPlay, iPhone és Siri alkalmazások az Apple Inc. bejegyzett védjegyei.  
Az Apple CarPlay™ elérhetősége az operációs rendszer verziójától is függ. Részletekért kérjük, látogasson el a www.apple.com weboldalra.
Mopar<sup>&reg;</sup> Map Care

Mopar® Map Care

A Mopar® Map Care szolgáltatás lehetővé teszi a navigációs rendszer térképeinek frissítését (ingyenes az első három évben). A frissítést elvégezheti Ön is a maps.mopar.eu weboldalon, vagy a legközelebbi márkakereskedőnél.