500X Off-Road Look: a vakmerő, mindig kalandra kész 4x4-es SUV

Karakteres és pazar, mindig egy lépéssel a konkurencia előtt. Az 500X Off-Road Look az ideális SUV minden útfelületre. Különösen a városi utakon túlra.

500X S-Design: az S&X vonzerő

Az összetéveszthetetlen stílus, az ellenállhatatlan vonzerő és a lélegzetelállító megjelenés mesteri kombinációja. A következő autója; az S-Design Szépségét az 500X eXtravanganciájával ötvözi, hogy létrehozza a valaha létezett legerősebb vonzerőt, mely mostantól csak az Öné.

Tudjon meg többet

Technológia

Fiat 500X Off-Road Look multimédia

Infotainment

A UconnectTM infotainment rendszer élménnyé teszi az 500X Off-Road Look fedélzeten eltöltött időt: 5” vagy 6.5” érintőképernyő, távvezérlők a kormánykeréken, Bluetooth® telefonkihangosító, Bluetooth® Audio streaming, eco:Drive vezetési stílus elemző.

500X Off-Road Look uconnect rendszer

Uconnect rendszer

Az Off-Road Look számtalan választási lehetőséget kínál; 3.5” Uconnect rádió USB és Aux-in csatlakozóval, Uconnect 5’’ érintőképernyős rádió, mely elérhető DAB funkcióval és navigációs rendszerrel is, és a csúcsot jelentő Uconnect 6.5’’ NAVI HD kijelzővel és 3D navigációs rendszerrel.

500X Off-Road Look Uconnect LIVE

Uconnect™ LIVE

Az 500X Off-Road Look Uconnect LIVE szolgáltatásokkal új élményekkel gazdagodhat. A TomTom LIVE-nak köszönhetően valós idejű információkat kaphat a forgalomról, az időjárásról és a tervezett útvonalat érintő korlátozásokról. Ezentúl a TuneIn és a Deezer zenei kínálatából is válogathat; több mint 100,000 internetes rádióállomással és több mint 35 millió dalból álló könyvtárral. Mindezek mellett ráadásként megkaphatja a Reuters legfrissebb híreit is.

Fiat 500X Off-Road Look Beats Hi-Fi

Beats™ Hi-Fi

A Beats Hi-Fi rendszerrel könnyedén hangot adhat érzéseinek az 500X Off-Road Look fedélzetén. 9 hangszóró és 500 Wattos erősítő biztosít tiszta és erőteljes hangzást.

500X Off-Road Look kulcsnélküli rendszer

Kulcsnélküli rendszer

A kulcsnélküli technológiának köszönhetően kinyithatja és bezárhatja, sőt el is indíthatja az 500X Off-Road Look -ját anélkül, hogy a kulcsot ki kellene vennie a zsebéből.

500X Off-Road Look Bi-Xenon fényszórók

Eső- és sötétedésérzékelő és automata távolsági fény, Bi-Xenon fényszórók fém betéttel.

Az optimális látási viszonyokat a különböző világításokat az útviszonyoknak megfelelően automatikusan kapcsoló rendszer biztosítja. A Bi-Xenon fényszórók nappali fényhez hasonló színhőmérséklete tovább javítja a látási viszonyokat.

Akciók