500X S-Design: az S&X vonzerő

Ne próbáljon ellenállni annak, ami ellenállhatatlan.

Technológia

Fiat 500X S-Design multimedia

Információs rendszer

A Uconnect™ infotainment rendszer élménnyé teszi a fedélzeten eltöltött időt: 5” vagy 6.5” érintőképernyő, kezelőszervek a kormánykeréken, Bluetooth<sup>®</sup> telefonkihangosító, Bluetooth Audio streaming, eco:Drive™ vezetési stílus elemző.

Fiat 500X S-Design Uconnect rendszer

Uconnect™ rendszer

Az 500X S-Design Önre bízza a választást: a sztereo rádiótól az USB és Aux-in csatlakozón át, érintőképernyőn, Digitális Rádión és műholdas navigáción keresztül vezet az út a csúcskészülékig; a 6.5”-os nagyfelbontású képernyős 3D navigációig.

Fiat 500X S-Design Uconnect live

Uconnect™ LIVE

A Uconnect™ LIVE szolgáltatásokkal új élményekkel gazdagodhat. A TomTom LIVE-nak köszönhetően valós idejű információkat kaphat a forgalomról, az időjárásról és a tervezett útvonalat érintő korlátozásokról. Ezentúl a TuneIn és a Deezer zenei kínálatából válogathat; több mint 100,000 internetes rádióállomással és több mint 35 millió dalból álló könyvtárral. Mindezek mellett ráadásként megkaphatja a Reuters legfrissebb híreit is.

Fiat 500X S-Design Beats Hi-Fi

Beats™ Hi-Fi

A Beats™ Hi-Fi rendszerrel könnyedén hangot adhat érzéseinek az 500X S-Design fedélzetén. 9 hangszóró és 500 Wattos erősítő biztosít tiszta és erőteljes hangzást

Fiat 500X S-Design Kulcsnélküli rendszer

Kulcsnélküli rendszer

A kulcsnélküli technológiának köszönhetően kinyithatja és bezárhatja, sőt el is indíthatja az 500X S-Design-ját anélkül, hogy a kulcsot ki kellene vennie a zsebéből.

Bi-xenon 500X S-Design fényszórók

Eső- és sötétedésérzékelő és automata távolsági fény, Bi-Xenon fényszórók szálcsiszolt fém betéttel.

Kerüljön közelebb a természetes fényviszonyokhoz. A BI-Xenon fényszórók a nappali fényhez hasonló fényviszonyokat biztosítanak, megjelenésüket pedig szálcsiszolt fém betétek dobják fel. A még jobb látási viszonyokat a sötétedésérzékelő és a forgalomtól függően automatikusan ki-be kapcsoló távolsági fény garantálja.

Akciók