Fiat 500e
már 10 990 000 Ft-tól*

Innováció az
elektromobilitásban

Jellemzők:

  • Kompakt mérete megkönnyíti a városi közlekedést
  • Modern és stílusos megjelenés - ikonikus beltér, letisztult formaterv
  • Környezetbarát közlekedés és gazdaságos üzemeltetés a 100%-ban elektromos meghajtásnak köszönhetően
  • Rendkívüli hatótávolság
  • Gyorstöltési lehetőség
  • Innovatív technológia
  • Számos felszereltséggel: Automata klímaberendezés, Kulcsnélküli indítás/leállítás, Tábla felismerő rendszer, EV MODE 3 töltőkábel, Tempomat, Uconnect 10,25"-os érintőképernyős rádió 6 hangszóróval és telefon tükrözéssel, Vészfékező rendszer gyalogos felismerővel, Esőérzékelő, Sávelhagyást megelőző rendszer intelligens sebességhatárolóval, Tábla felismerő rendszer 
  • Biztonság: vezető- és utasoldali, valamint oldal és függöny légzsákok


Jótállás: 3+2 év / 200.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia**

AKKUMULÁTOR GARANCIA: 8 év / 160.000 km (23,8kWh esetében 8 év / 100.000 km)

Finanszírozási akciókról itt tájékozódhat!

További információkért kattintson ide!

    

1 #section-models#

#selectModels#

2 #section-anagraphic#

#AnagraficText#

Required field
Required Field
Required Field
Required field
Required Field
Required Field
Required Field
* Mandatory fields
#informative_1#
#informative_2#
#informative_3# #informative_19#
#informative_8#
#informative_12#
#informative_16#
3 #section-dealer#

#dealer_title#

#dealer_new_cap#
#dealer_update#
#dealer_list#
#dealer_update#

#titolo_box_1# #nome# #cognome# #titolo_box_2#

#titolo_box_3#

#dealername#
#dealeraddress#
#dealercap# #dealerCity#

*Jelen ajánlat 2024.01.10-től visszavonásig, új elektromos Fiat 500 modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 10.990.000 Ft-os ár Fiat 500e modell alapfelszereltségű 332.M11.2 95LE-s verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá az F Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.  


**Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Fiat 500 személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett MaximumCare szerződéses jótállás jár. Az MaximumCare szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. 

 

Vegyes áramfogyasztás: 13,0—14,5 kWh/100km; CO2 -kibocsátás: 0 g/km. A bemutatott számok WLTP adatok. Az adatokat laboratóriumi vizsgálatokból nyerik az EU jogszabályainak megfelelően, és a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az információ nem egy adott járműre vonatkozik, és nem képezi részét az ajánlatnak. A számok nem tükrözik a tényleges vezetésieredményeket. Az opcionális berendezések, a karbantartás, a vezetési magatartás és a nem technikai tényezők, például az időjárási viszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az adatokat az új világméretű, harmonizált könnyű járművek vizsgálati eljárásának (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján határozták meg. A képen látható autó illusztráció.