Új Fiat 600

500 + 100 előny Neked!

Mild-Hybrid és Elektromos kivitelben, automata váltóval!

Fiat 600 Mild Hybrid modellek MÁR 8 600 600 Ft(1)-tól , 6% THM-mel*!

Megérkezett az új Fiat 600 Mild-Hybrid, több mint 100 funkcióval a fedélzeten, hogy tökéletes olasz stílusban élvezhesd a Dolcevita-t. Az 1,2 literes belső égésű motor, a lítium-ion akkumulátor és az új, 6 fokozatú e-DCT duplakuplungos automata sebességváltó közötti szinergiának köszönhetően az új 600 Hybrid rendkívül sima és kifinomult vezetési élményt kínál az elektromos motor gyakorlatilag azonnali nyomatékleadásának köszönhetően.

Fiat 600 Mild-Hybrid Basic 8 600 600 Ft(1), 6% THM-mel*!

 • eDCT duplakuplungos automata sebességváltó
 • Sebességtartó automatika intelligens sebességasszisztenssel
 • LED fényszórók
 • 7"digitális műszeregység
 • Hátsó parkolóérzékelők
 • 10'' DAB rádió vezeték nélküli Apple Carplay-Android Auto™ funkcióval
 • Tempomat és Intelligens sebességkorlátozó
 • Eső és sötétedésérzékelő
    

Fiat 600 Mild-Hybrid LaPrima 9 900 600 Ft(2), 6% THM-mel*!

 • Automata váltó
 • 18” könnyűfém keréktárcsák
 • LED fényszórók
 • Automata klímaberendezés
 • Fűthető első ülések
 • Tolatókamera dinamikus segédvonalakkal
 • Radar elől, hátul, oldalt
 • 10'' DAB rádió vezeték nélküli Apple Carplay-Android Auto™ funkcióval
 • Adaptív tempomat 
    

Fiat 600e modellek MÁR 13 570 000 Ft(3)-tól, kedvező finanszírozási akciókkal**!

Ülj be a Fiat 600e volánja mögé és tapasztald meg a "még több" kényelmét. Az új 600e-ben még több tér, még több kényelem, még több variálhatóság, még több funkció, még több DolceVita és természetesen még több szabadság várja, hiszen akár 600 km hatótávra is képes WLTP városi ciklusban. Adj hozzá egy kis "még több"-et az életedhez: ülj be a Fiat 600e-be és ismerd meg a több mint 100 extra funkciót.

Fiat 600e RED 13 570 000 Ft(3), kedvező finanszírozási akciókkal**

 • 156 LE
 • Városi ciklusban több mint 600 km hatótáv
 • Mode 3 töltőkábel
 • 10,25” infotainment rendszer
 • Kulcsnélküli indítás/leállítás
 • Automata klímaberendezés
 • Vezetőoldali-, utasoldali- és függönylégzsákok
 • Vezeték nélküli adatátvitel – CarPlay
 • Eső- és sötétedés érzékelő
 • EV gyorstöltő bemenet 100 KW
 • 11 kWh-os fedélzeti töltő
    

Fiat 600e LaPrima 14 990 000 Ft(4), kedvező finanszírozási akciókkal**

 • 18" könnyűfém keréktárcsák
 • Fűthető első ülések 
 • Kulcsnélküli indítás/leállítás és nyitás/zárás
 • 6 irányban elektromosan állítható vezetőülés masszázsfunkcióval
 • Városi ciklusban több mint 600 km hatótáv
 • Színterápia
 • Tolatókamera dinamikus segédvonalakkal
 • Intelligens adaptív tempomat és sáv középen tartó asszisztens
 • Radar elől, hátul, oldalt 
 • Számos vezetéstámogató rendszer
 • Automata klímaberendezé
    

1 #section-models#

#selectModels#

2 #section-anagraphic#

#AnagraficText#

Required field
Required Field
Required Field
Required field
Required Field
Required Field
Required Field
* Mandatory fields
#informative_1#
#informative_2#
#informative_3# #informative_19#
#informative_8#
#informative_12#
#informative_16#
3 #section-dealer#

#dealer_title#

#dealer_new_cap#
#dealer_update#
#dealer_list#
#dealer_update#

#titolo_box_1# #nome# #cognome# #titolo_box_2#

#titolo_box_3#

#dealername#
#dealeraddress#
#dealercap# #dealerCity#

(1)Jelen ajánlat 2024.03.10-től visszavonásig, új Fiat 600 hybrid modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 8.600.600 Ft-os ár Fiat 600 Mild-Hybrid modell Basic alapfelszereltségű 364.B23.1  1.2 100LE-s verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá az F Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.  

(2)Jelen ajánlat 2024.03.10-től visszavonásig, új Fiat 600 hybrid modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 9.900.600 Ft-os ár Fiat 600 Mild-Hybrid modell LaPrima alapfelszereltségű 364.S23.1 1.2 100LE-s verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá az F Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.


(3)Jelen ajánlat 2024.01.10-től visszavonásig, új elektromos Fiat 600 modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 13 570 000 Ft-os ár Fiat 600e RED modell alapfelszereltségű 365.R2E.1 156LE-s verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá az F Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.

(4)Jelen ajánlat 2024.01.10-től visszavonásig, új elektromos Fiat 600 modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 14 990 000 Ft-os ár Fiat 600e LaPrima modell alapfelszereltségű 365.S2E.1 156LE-s verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá az F Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.


*Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7 000 Ft. THM: 3,0%-9,4%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozás minimális összege: 1.000.000 Ft. Az akció minden új FIAT 600 hybrid gépjárműre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024.06.30-ig tart. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek lejárat időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.

**Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint vagy euro alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely HUF esetén minimum 20%, EUR esetén minimum 30%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7000 Ft. THM HUF esetén: 6,8%-21,6%.THM EUR esetén: 4,5%-11,7%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozás minimális összege: 1.000.000 Ft. Az akció minden új Fiat személy és kisteher gépjárműre, valamint Abarth modellekre érvényes A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az euro finanszírozás csak euro árbevétellel rendelkező vállalkozások részére érhető el.  Az akció 2024.06.30-ig tart. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek lejárat időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet.