Skip to content Skip to navigation

Új Fiat 600e RED

már 13 570 000 Ft-tól*

Kiemelt jellemzői:

  • 156 LE
  • Mode 3 töltőkábel
  • 10,25” infotainment rendszer
  • Kulcsnélküli indítás/leállítás
  • Automata klímaberendezés
  • Vezetőoldali-, utasoldali- és függönylégzsákok
  • Vezeték nélküli adatátvitel – CapPlay
  • Eső- és sötétedés érzékelő
  • EV gyorstöltő bemenet 100 KW
  • 11 kWh-os fedélzeti töltő

 

Az elektromos járművek számos előnnyel rendelkeznek, mint a zéró károsanyag-kibocsátás és a könnyebb karbantartás.

Jótállás: 3+2 év 200.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia**

Finanszírozási akciókról itt tájékozódhat!

További információkért kattintson ide!

*Jelen ajánlat 2024.01.10-től visszavonásig, új elektromos Fiat 600 modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 13.570.000 Ft-os ár Fiat 600e RED modell alapfelszereltségű 365.R2E.1 156LE-s verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá az F Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.  


**Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Fiat 600 személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett MaximumCare szerződéses jótállás jár. Az MaximumCare szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. 

 

Vegyes áramfogyasztás: 15,1 kWh/100km; CO2 -kibocsátás: 0 g/km. A bemutatott számok WLTP adatok. Az adatokat laboratóriumi vizsgálatokból nyerik az EU jogszabályainak megfelelően, és a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az információ nem egy adott járműre vonatkozik, és nem képezi részét az ajánlatnak. A számok nem tükrözik a tényleges vezetésieredményeket. Az opcionális berendezések, a karbantartás, a vezetési magatartás és a nem technikai tényezők, például az időjárási viszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az adatokat az új világméretű, harmonizált könnyű járművek vizsgálati eljárásának (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján határozták meg. A képen látható autó illusztráció.