Skip to content Skip to navigation

Fiat Panda

már 5 660 000 Ft-tól*

Készen áll az új kalandokra!

Kiemelt jellemzői:

  • 70 LE-s hybrid motor
  • Távirányítós központi zár
  • Manuális légkondicionáló berendezés
  • Elektromos első ablakemelők
  • 6 sebességes manuális váltó
  • Vezetőoldali, utasoldali és függönylégzsákok

Jótállás: 3+2 év 200.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia**

További információkért kattintson ide!

Finanszírozási akciókról itt tájékozódhat!

*Jelen ajánlat 2024.01.10-től visszavonásig, Fiat Panda modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 5.660.000 Ft-os ár Fiat Panda modell alapfelszereltségű 319.1PH.8 70LE-s verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá az F Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.  


**Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített Fiat Panda személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett MaximumCare szerződéses jótállás jár. Az MaximumCare szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. 

 

Vegyes átlagfogyasztás: 4,8-4,9l/100km; CO2 -kibocsátás: 108-111 g/km. A bemutatott számok WLTP adatok. Az adatokat laboratóriumi vizsgálatokból nyerik az EU jogszabályainak megfelelően, és a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az információ nem egy adott járműre vonatkozik, és nem képezi részét az ajánlatnak. A számok nem tükrözik a tényleges vezetésieredményeket. Az opcionális berendezések, a karbantartás, a vezetési magatartás és a nem technikai tényezők, például az időjárási viszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az adatokat az új világméretű, harmonizált könnyű járművek vizsgálati eljárásának (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján határozták meg. A képen látható autó illusztráció.