Skip to content Skip to navigation

ÚJ 500 3+1

NYISS AJTÓT EGY ÚJ VILÁGRA

Ha még több térre vágysz, csak nyisd ki az extra ajtót, és fedezd fel a vadonatúj 500 3+1 modellt: ikonikus stílus, innovatív technológia, és még sok egyéb újdonság. Szállj be és válaszd a számodra tökéletes kialakítást!

A TÉRHASZNÁLAT KÖVETKEZŐ SZINTJE

A vadonatúj 500 3+1 tiszteletben tartja a környezetet és sokoldalúságának köszönhetően megadja mindazt, amire csak szükséged lehet. A hátsó ajtó könnyebb hozzáférhetőséget kínál, mint eddig bármikor, vagyis egyszerűbb lesz be- és kiszállni az autóból. Sőt, az új ülések stílusa egy fenntarthatóbb design-ban ötvözi az eleganciát és a kényelmet. Készen állsz egy komfortos utazásra?

KÉSZ, FELTÖLTVE

Az 500 3+1 hatótávolsága 320 km-ig terjed. A „Sherpa Mode” segítségével optimalizálhatod az autó paramétereit és energiát takaríthatsz meg, hogy mindenképp elérd a kitűzött célállomást. A 85 kW-os gyorstöltésnek köszönhetően egy 5 perces kávészünet alatt feltöltheted az autót egy 50 km-es távra. Az autó különféle otthoni és házon kívüli töltési megoldásokkal is rendelkezik: az easyWallbox, a csatlakoztatott wallbox és a Mode 3 kábel minden igényt kielégítenek.

*A teljes új 500-as tartományra utaló WLTP-értékek.

A HOLNAP TECHNOLÓGIÁJA, MA

A Forgalmi Dugó Asszisztenssel ellátott Fiat Co-Driver segítségével az 500 3+1 önállóan képes lassítani, sávot tartani és segíthet a sebesség vezérlésében, még a nagyobb dugókban is. Új, 10,25 hüvelykes Infotainment rendszere felhasználóbarát felületet kínál, és a csatlakozást a Uconnect ™, a vezetéknélküli telefontükrözés vagy a FIAT APP biztosítja. Az ultragyors Bluetooth kevesebb, mint 5 másodperc alatt csatlakoztatja az autó összes okostelefonját, a vezeték nélküli telefontöltővel pedig az okostelefonod mindig újratöltődik.

1 #section-models#

#selectModels#

2 #section-anagraphic#

#AnagraficText#

Required field
Required Field
Required Field
Required field
Required Field
Required Field
Required Field
* Mandatory fields
#informative_1#
#informative_2#
#informative_3# #informative_19#
#informative_8#
#informative_12#
#informative_16#
3 #section-dealer#

#dealer_title#

#dealer_new_cap#
#dealer_update#
#dealer_list#
#dealer_update#

#titolo_box_1# #nome# #cognome# #titolo_box_2#

#titolo_box_3#

#dealername#
#dealeraddress#
#dealercap# #dealerCity#