ÚJ 500X SPORT
A vonzalom ereje

Emelkedj ki a tömegből.
Az új 500X Sport csábító stílusával, mindig kitűnik az autók közül.SPORTOSSÁG JEGYÉBEN


Tapasztald meg az utazást az 500X Sport stílusával: ellenállhatatlan Sport piros fényezés, új, exkluzív Sport jelvény a sárvédőíven, krómozott kipufogó és akár 19”-os alumínium felnik. Az utca soha nem volt még ilyen élvezetes és biztonságos a 19”-os sportos teljesítményű gumikkal, a keményebb első és hátsó rugókkal, valamint a tuningolt lengéscsillapítóknak köszönhetően. Ezekkel sokkal agilisebben vehetőek be a kanyarok, és a tapadás is jobb.

ELLENÁLLHATATLAN KÉNYELEM


Nem kell kényelmetlenül ülnöd, hogy menő legyél. Az új Fiat 500X Sport fekete, oldalsó támlákkal megerősített ülései kényelmesek és provokatívak. Legyél magabiztos és stílusos az új, alul csapott kormánykerék mögött a különleges varrású sebességváltót fogva, és az ellenállhatatlan, titán színű műszerfalat bámulva. És ne feledkezz meg a Sport csomagról sem, amely sportos pedálokat és Alcantara betéteket kínál, utóbbiakat a kormánykerékre és a műszerfalra.

A LEGJOBB TÁRS


Az új 500X Sport megérdemli a legjobb útitárs címet, és a fedélzeti technológiáknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy minden utat a legnagyobb mértékben kiélvezhetsz. Tarts mindent az irányításod alatt a 7”-os Uconnect™ HD LIVE rendszerrel: csatlakoztasd a telefonodat, hallgass zenét, kezeld a hívásaidat egyszerűen és intuitívan úgy, hogy nem veszi el a figyelmedet semmi a vezetésről.

1 #section-models#

#selectModels#

2 #section-anagraphic#

#AnagraficText#

Required field
Required Field
Required Field
Required field
Required Field
Required Field
Required Field
* Mandatory fields
#informative_1#
#informative_2#
#informative_3# #informative_19#
#informative_8#
#informative_12#
#informative_16#
3 #section-dealer#

#dealer_title#

#dealer_new_cap#
#dealer_update#
#dealer_list#
#dealer_update#

#titolo_box_1# #nome# #cognome# #titolo_box_2#

#titolo_box_3#

#dealername#
#dealeraddress#
#dealercap# #dealerCity#