Új 500L Living: mindenkit elvisz

7 személyes változatban is

Ikonikus dizájn és maximális sokoldalúság. Az akár 7 üléssel is kapható új 500L Living a valaha volt legtágasabb 500-as.

Technológia

Fiat 500L Living infotainment technológia

A technológia összehozza az embereket.

Az 500L Living hét személynek is helyet adhat, azonban bárki mással is kapcsolatban maradhat.

A technológia lehetővé teszi, hogy folyamatosan kapcsolatban maradjon, telefonáljon, üzeneteket küldjön és fogadjon, meghallgassa a lejátszási listáját, és megtalálja a legjobb útvonalat a céljához anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról. Sőt, a tolatókamera, a kormánykerékbe integrált kezelőszervek és az új TFT kijelző még egyszerűbbé teszi minden útját.
Fiat 500L Living TFT

Új TFT

Kísérje figyelemmel útjait az új 500L Living TFT műszerfal kijelzőjén. A színes kijelző, valamint az átdolgozott kialakítás, amely még több helyet kínál a műszerfalon, tökéletes rálátást biztosít a vezetőknek minden paraméterre.
Fiat 500L Living kormánykerék integrált kezelőszervekkel

Kormánykerékbe integrált kezelőszervek

Az új 500L Livinggel a technológia a szó szoros értelmében kéznél van. A kiemelkedő dizájn mellett az új kormánykerék beépített vezérlőgombjai gondoskodnak a kényelméről, mivel a fedélzeti számítógép összes fő funkcióját az ujjai legkisebb mozdulataival vezérelheti.
technológia Uconnect live Fiat 500L Living

Uconnect™ HD LIVE

A technológia szerelmese? Akkor szeretni fogja a Uconnect™ HD LIVE-ot is. Csatlakoztassa a Uconnect™ autós rádiót készülékéhez, és használjon számos alkalmazást az autóba épített rendszeren, például Facebookot és Twittert.
Vagy hallgasson bármit a Deezer 35 millió zeneszámából, a TuneIn 100 millió rádió állomásából, kövesse valós időben a híreket a Reutersen, a közlekedési információkat, a sebességmérő kamerák helyszíneit valamint az időjárás előrejelzést a TomTom Live szolgáltatásaiban. Mi mást kérhetne még?
Apple CarPlayFiat 500L Living

Apple CarPlay

Az új 500L-ben használhatja az Apple CarPlay-t. Az Apple CarPlay az iPhone autós használatának legintelligensebb és legbiztonságosabb módja. A fő alkalmazásnak, valamint a CarPlay kifejezetten az 500L Living képernyőjéhez készült funkcióinak köszönhetően tájékozódhat a forgalmi helyzetről, telefonálhat, szöveges üzeneteket küldhet és fogadhat, és zenét hallgathat anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. A Sirivel hangvezérlést is használhat az okostelefon fő funkcióinak kezeléséhez, illetve az érintőképernyővel vagy a kormánykerékbe integrált kezelőszervekkel is használhatja azokat. Válassza az opciós telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést!
A kompatibilis eszközök listájához kattintson ide.
Android Auto Fiat 500L Living

Android Auto™

Az új 500L Living kompatibilis az Android Auto™-val.
Az Android Auto™ leegyszerűsíti a hozzáférést a saját tartalmaihoz és alkalmazásaihoz, miközben vezet, anélkül, hogy kockáztatnia kellene a biztonságát. Az alkalmazások az 500L Living képernyőjén jelennek meg az egyszerű, intuitív interfésznek köszönhetően, könnyen áttekinthető oldalakra rendezve. A Google Maps-szel valós időben tájékozódhat a forgalmi helyzetről és még sok minden másról, és a legjobb kéz nélküli technológiával telefonálhat vagy üzeneteket küldhet, ill. fogadhat anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról. Válassza az opciós telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést!
A kompatibilis eszközök listájához kattintson ide.

Csomagok

Radio USB Fiat 500L Cross

Stílus csomag

Tegye egyedivé saját 500L Livingjét prémium részletekkel, amelyek vonzzák a tekintetet. Kapható az 500L Living Popstarhoz.

  • Ködlámpa
  • Króm dekoráció oldalt és elöl
500L tecnologia camera retromarcia

Rádió csomag

Ideális ahhoz, hogy mindig kapcsolatban maradjon út közben is. Az idő pénz, tudja ezt az 500L Living is. Kapható az 500L Living Popstarhoz.
Mobiltelefon tükrözés funkció, Apple CarPlay vagy Android Auto™ rendszerekkel kompatibilis

  • USB
  • 7” DAB rádió
500L Cross tecnologia camera retromarcia

Komfort csomag

A kényelem minden utazást egyedülálló élménnyé tesz. Engedje, hogy az 500L Living kényeztesse. Kapható az 500L Living Popstarhoz.
  • Elektromos hátsó ablakok
  • Cargo Magic Space áthlyezhető csomagtérpadló Első szőnyegek
  • Gyermekfigyelő tükör

Akciók