Tágas, sokoldalú és megbízható. A Doblò mindig rendelkezésére áll.

Opció

Fiat Doblò emelt tetős változat

További 27 cm belmagasságra van szüksége?

Nem kell hosszabb autót vásárolnia, csak azért, mert több helyre vágyik: A Doblò magastetős változatnak 27 cm-rel nagyobb a belmagassága a standard változatnál anélkül, hogy egyetlen milliméterrel hosszabb lenne.
Fiat Doblò emelt tetős változat doboza

Fel tudja tölteni?

Rakodja tele a Doblò csomagterét: Az 5-ajtós, magastetős változat 3200 literes rakteret kínál, és a csupán 55 cm magas hátsó raktérküszöbének köszönhetően még könnyebben hozzáférhető. Helyben biztosan nem lesz hiánya. De ki tudja használni?
Fiat Doblò magastetős változat autonomy

Utazzon szabadon

A magastetős Doblò a megfelelő konfigurációval alkalmas a kerekesszékhez kötött személyek biztonságos szállítására, ugyanis megfelel a Fiat Csoport Autonomy szolgáltatások elnevezésű mobilitási program feltételeinek.

Technológia

Fiat Doblò Uconnect információs,- és szórakoztató rendszer

Készen áll a nagy útra?

A Fiat Doblò fedélzetén most még élvezetesebben telnek a hosszú utazások. Erről az 5"-os, színes érintőképernyővel felszerelt Uconnect rendszer gondoskodik, melyen nemcsak rádiózhat, hanem az AUX és USB csatlakozókon keresztül az okostelefonján tárolt MP3 zeneszámokat és lejátszási listákat is hallgathatja.
Fiat Doblò információs,- és szórakoztató technológia

Online kapcsolat vezetés közben

Utazzon online a Fiat Doblòhoz elérhető Uconnect LIVE szolgáltatásokkal. Böngészhet a Twitteren vagy a Facebookon, korlátlanul hallgathat zenét a TuneIn online rádiószolgáltatással, valamit több mint 35 millió zeneszámból válogathat a Deezeren. És ha ez nem lenne elég, valós idejű közlekedési információkhoz is hozzáfér a Reuterstől.
Fiat Doblò Ecodrive

Lehet egy autó igazán zöld?

Az eco:Drive-nak köszönhetően a Doblò kevesebb üzemanyagot fogyaszt. A rendszer figyeli vezetési szokásait, elemzi a Doblò fogyasztását és károsanyag-kibocsátását és az adatok alapján javaslatokat tesz arra nézve, hogyan kímélhetné még jobban a környezetet.
Fiat Doblò digitális rádió navigációs rendszerrel

A NAV eljuttatja úti céljához

A Fiat Doblò Uconnect rendszeréhez külön rendelhető NAV egy érintőképernyős, digitális DAB rádió navigációs rendszerrel, mely gyárilag tartalmazza a nagyobb európai országok térképeit. Így családjával mindig elérik úti céljukat.

Akciók