Skip to content Skip to navigation

Új 500 120TH

Teljes Apple® integrációval*

Élj együtt a zenével

Új 500 120TH: a leginkonikusabb autó megérdemli a legnagyobb slágereket. Hangolódj rá az Apple® Experience-re* és élvezd az Apple® Music szolgáltatást fél éven keresztül. Mert a zene ajándék.

Tudjon meg többet!

Technológia

Valódi zenei élmény

Az Apple Music® szolgáltatással valóban felejthetetlen lesz a vezetési élmény. A Full Apple® Experience segítségével hat hónapon keresztül ingyenes érheted el a szolgáltatást, így több mint 50 millió zenéhez férhetsz hozzá.
Fiat 500 Collezione app riduzione consumi eco Drive

Uconnect™ HD LIVE

Tarts mindent az irányításod alatt a szériaként elérhető Uconnect™ HD LIVE rendszerrel és a hozzá csatlakozó 7”-os kijelzővel. Csatlakoztasd okostelefonodat és használt a fedélzeti szolgáltatásokat:
  • az eco:Drive-val vezetési stílusodat és az üzemanyag-fogyasztást elemezheted
  • a my:Carral az okostelefonodon keresztül ellenőrizheted az autó állapotát és mindig tudni fogod, hova parkoltál.

Apple CarPlay széria tartozékként

Fedezd fel iPhone-od autóban való használatának legokosabb és legbiztonságosabb módját. Az Apple CarPlay* telefontükrözés intuitív módon jeleníti meg telefonod legfontosabb alkalmazásait az érintőképernyőn, így könnyedén tudsz üzeneteket, hívásokat kezelni, zenét hallgatni. Még a figyelmedet sem vonja el a vezetéstől.

Kattints ide a kompatibilis eszközök listájáért.

*A CarPlay, az iPhone és Siri az Apple Inc. bejegyzett védjegyei

* A CarPlay és az Android Auto elérhetőségei országonként eltérőek

Android Auto™ széria felszereltégként

Egyszersítűsítsd le az okostelefonodon lévő tartalmakhoz való hozzáférést. Az Andorid Auto* telefontükrözéssel alkalmazásaid intuitív és könnyen olvasható formában jelennek meg az érintőképernyőn. A Google Maps vagy Waze alkalmazásnak köszönhetően bármikor ellenőrizheted útvonaladat, vagy a forgalmi helyzetet.

Kattints ide a kompatibilis eszközök listájáért.

*Az Android, az Android Auto, a Google Play és más megnevezések a Google Inc. bejegyzett védjegyei.

* A CarPlay és az Android Auto elérhetőségei országonként eltérőek.

*Az Apple CarPlay és egyéb márkanevek az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. Az Apple CarPlay™ nem elérhető minden országban, elérhetősége az operációs rendszer verziójától is függ. Részletekért kérjük, látogasson el a a www.apple.com weboldalra. Az Apple CarPlay logó használata azt jelenti, hogy a jármű felhasználói felülete teljesíti az Apple elvárt teljesítményszintjét. Az Apple nem felelős a jármű üzemeléséért, vagy a biztonsági előírásoknak való megfelelésért. Felhívjuk fi gyelmét, hogy a rendszer használata befolyásolhatja a vezeték nélküli kapcsolatok teljesítményét. Az Apple CarPlay használatához iPhone-ját az USB porton keresztül kell csatlakoztatni. A kép az Apple CarPlay™ rendszert mutatja.