Új 500L 120TH

Full Apple® Experience-szel*

Új 500L 120TH

Az új 500L 120TH modellel több hely jut a zenehallgatásra. Megtapasztalhatod az Apple® Experience szolgáltatást*, amelynek keretében 3+3 hónapig** ingyenesen használhatod az Apple Music alkalmazást.

**az ajánlat új ügyfelek esetén érvényes, és az Apple által biztosított 3 hónap ingyenes promóció mellett újabb 3 hónap ingyenes használatot foglal magában.

Tudjon meg többet!

Technológia

Egy élményt, amelyet hallani lehet.

Vezetési stílusodhoz újabb élmény csatlakozik: az iOS-hez és Androidhoz is elérhető Apple Music® szolgáltatással. A Full Apple® Experience részeként 3+3 hónapon* keresztül korlátozás- és reklámmentesen érheted el az szolgáltatás által kínált 50 millió zeneszámot.

*az ajánlat új ügyfelek esetén érvényes, és az Apple által biztosított 3 hónap ingyenes promóció mellett újabb 3 hónap ingyenes használatot foglal magában.

Minden az irányításod alatt

A kormánykerékbe integrált kezelőszervekkel vagy hangutasításaiddal minden helyzetet irányításod alatt tarthatsz. Úgy változtathatod meg a központi kijelző, vagy a rádió beállításait, hogy közben nem kell levenned tekintetedet az útról.

Uconnect™ HD LIVE

Ne csak magadat, hanem telefonod tartalmát is magaddal viheted utazásaidra. A szériaként elérhető Uconnect™ HD LIVE 7” rendszerhez okostelefonodat is csatlakoztathatod és használhatod a főbb alkalmazásokat is:
  • az eco:Drive-val vezetési stílusodat és a fogyasztást elemezheted
  • a my:Car-ral pedig az autó helyzetét ellenőrizheted az okostelefonodon keresztül. Így mindig tudni fogod, hol parkoltál.

Apple CarPlay

Ismerd meg iPhone-od autóban való használatának legokosabb és legbiztonságosabb módját. Az Apple CarPlay* telefontükrözés egyszerűen és intuitíven jeleníti meg telefonod főbb alkalmazásait, illetve kezelheted hívásaidat és üzeneteidet, vagy hallgathatsz zenét is. Mindeközben nem kell levenned tekintetedet az útról.

Kattints ide a kompatibilis eszközök listájához.

*A CarPlay, az iPhone és a Siri az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. A funkció elérhetősége országonként eltérő lehet.

Android AutoTM

Egyszerűsítsd le az okostelefonodon lévő tartalmakhoz való hozzáférést. Az AndroidAuto* telefontükrözés egyszerű és intuitív módon, jól olvashatóan jeleníti meg a telefonodon elérhető alkalmazásokat. A Google Mapsnek köszönhetően valós időben ellenőrizheted az útvonaladat é a forgalmi helyzetet is.

Kattints ide a kompatibilis eszközök listájához.

*Az Android, az Android Auto, a Google Play és más márkanevek a Google Inc. bejegyzett védjegyei. Az alkalmazás elérhetősége országonként eltérő lehet.

Mopar® CONNECT

A Mopar® CONNECT* szolgáltatással nem kell aggódnod semmi miatt: mindig tudni fogod, hol parkoltál és az okostelefonoddal tudod vezérelni a zárat. A Push üzeneteknek köszönhetően pedig semmit nem fogsz az autódban hagyni. Ez a szolgáltatás opcióként érhető el.

*Magyarországon jelenleg nem elérhető opció!

*Az Apple CarPlay és egyéb márkanevek az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. Az Apple CarPlay™ nem elérhető minden országban, elérhetősége az operációs rendszer verziójától is függ. Részletekért kérjük, látogasson el a a www.apple.com weboldalra. Az Apple CarPlay logó használata azt jelenti, hogy a jármű felhasználói felülete teljesíti az Apple elvárt teljesítményszintjét. Az Apple nem felelős a jármű üzemeléséért, vagy a biztonsági előírásoknak való megfelelésért. Felhívjuk fi gyelmét, hogy a rendszer használata befolyásolhatja a vezeték nélküli kapcsolatok teljesítményét. Az Apple CarPlay használatához iPhone-ját az USB porton keresztül kell csatlakoztatni. A kép az Apple CarPlay™ rendszert mutatja.