Skip to content Skip to navigation

INFOTAINMENT

Az 500-as modellek tökéletes csatlakozást kínálnak a Uconnect™ infotainment rendszerhez: 7”-os érintőképernyő, digitális rádió, telefontükrözés vár rád.

INFOTAINMENT

TELEFONTÜKRÖZÉS

A telefontükrözés támogatásnak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod telefonodat a 7”-os érintőképernyőt is magában foglaló Uconnect™ infotainment rendszerhez. Így telefonodon keresztül is kérhetsz navigációt, illetve a fedélzeti rendszer segítségével kezelheted üzeneteidet és hívásaidat, vagy hallgathatod kedvenc zenéidet, podcastjeidet és hangoskönyveidet. Opcióként érhető el.

500 TELJESÍTMÉNY: ÚJ ENERGIA, MINDENHOL

Bemutatjuk a lágy hibrid technológiát, amely az 500-as modellek mindegyikéhez elérhető, és minden eddiginél jobb teljesítményt, valamint hatékonyságot garantál a valaha volt legikonikusabb városi autónak.

HIBRID ÉS LÁGY

Az 500-asban és 500C-ben bemutatott lágy hibrid technológiának köszönhetően a modellek nemcsak sokkal hatékonyabbak és alacsonyabb az emissziójuk, de kifinomultabb és nyugodtabb vezetési élményt garantálnak. A lágy hibrid rendszer a gyorsulásban és a reakcióidő javításában segít, és lágyabb, gyorsabb motorindítást tesz lehetővé a Start&Stop fázisok között. A lágy hibrid rendszer öntöltő, így nem igényel külső töltést. A rendszer a fékezéskor és guruláskor keletkező mozgási energiát használja fel, így biztosít gondtalan autózást városban és azon kívül is, miközben emissziója jelentősen kevesebb a hagyományos belsőégésű motorokhoz képest.

MINDEN SZEM ELŐTT

A hibrid technológia bemutatásával a központi TFT kijelző is megújult, már az akkumulátor töltöttségét, az energiaáramlást, az energiatermelést és -visszanyerést is nyomon lehet követni az 500-asban és az 500C-ben egyaránt. Emellett a rendszer a lehető legmegfelelőbb sebességfokozatot is kijelzi.

(500)RED