Skip to content Skip to navigation

  LA PRIMA

  Élvezze az édes olasz életstílust az új 600e La Prima modellekkel és ismerje meg a DolceVita valódi koncepcióját.

  ISMERJE MEG A LA PRIMA-T

  A Fiat 600e legjobban felszerelt modelljeként akár 100 exkluzív és páratlan funkcióval rendelkezik. A minden egyben koncepciónak köszönhetően a legnagyobb kényelmet és legújabb technológiákat tartalmazza, mindezt páratlan stílusba öltöztetve.

  A TERMÉSZET SZÍNEI

  Az új 600e kívül-belül örömteli jármű: a belső tér fényterápiája mellett 4 féle külső szín közül választhat, amelyeket az olasz természet ihletett.

  SZÍNTERÁPIA

  Javítsa hangulatát az új 600e színterápiájával! 64 lehetséges kombináció áll rendelkezésére, azaz 64-szer több változás, hogy minden napja remekül teljen!

  NYUGODT VEZETÉS

  Az Ön jóléte az elsődleges: csak egy kattintás, és máris könnyebb lehet az élet: a masszázsfunkciós vezetőülésnek köszönhetően a vezetés is pihentetővé válik. Ráadásul az automata csomagtérajtót egy egyszerű lábmozdulattal nyithatja.

  BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

  Hogy még inkább biztosítsuk az Ön jólétét, a biztonságot mindenek fölé helyezzük. Az új 600e La Prima a legmodernebb biztonságtechnikai funkciókkal rendelkezik: a 2. szintű önvezető funkcióval, amely nagyobb biztonságot jelent az utazás során.